Λοιπόν , ακούστε και ένα σεναριάκι και απο μένα...Ο Άντονυ ΦΥΣΙΚΑ και δεν πεθαίνει μόνο που χτυπάει λίγο (μιας και τον ήθελε η συγγραφέας Μιζούκι επάνω στο ψωράλογο αρχικώς... Σκέφτηκα να κρατήσω και κάτι τις απο την ιστορία για αληθοφάνεια
).Η Κάντυ είναι διαρκώς πάνω απο το κεφάλι του και η Ελίζα βγάζει αφρούς απο την ζήλια!(Α ξέχασα να παραθέσω πως η Ελίζα έχει πέσει σε ένα χαντάκι και έχει χάσει 5 δόντια... Μπροστινά!πω πω τι γράφω καλέ)Στον ολάνθηστο κήπο, ο Άντονυ εχοντας αναρρώσει πλήρως , περιπλανιέται ανάμεσα στα τριαντάφυλλα χαμένος σε σκέψεις.Είναι πολύ πρωί και ξάφνου βλέπει μια λεπτή φιγούρα να προβάλει σαν αερικό.
Είναι η Κάντυ που όπως πάντα ανησυχεί και τον πήρε στο κατώπι μήπως και αισθανθεί κάποια αδιαθεσία!Ο Άντονυ την διαβεβαιώνει πως είναι καλά και την κοιτάζει τρυφερά...
"-Κάντυ...ανησυχείς πάντα τόσο πολύ..."
"-Άντονυ..."ψελλίζει η Κάντυ και βάζει τα κλάμματα...
"-Κάντυ!" της λέει ξαφνιασμένος ο Άντονυ και την παίρνει στην αγκαλιά του(αχ και βαχ :heartcloud: :heartcloud: απο μισπεπερ)
"-Κάντυ,γιατί;...Τώρα είμαι μια χαρά!"της χαμογελά με αυτό το γνώριμο και ζεστό του χαμόγελο.
"-Άντονυ... Όταν σε είδα να πέφτεις απο το άλογο...η καρδιά μου και ο χρόνος σταμάτησαν και μόνο σκοτάδι έβλεπα γύρω μου...Μέχρι που ήρθα κοντά σου και σε είδα να μου χαμογελάς ,πως όλα είναι καλά..."
Ο Άντονυ έκρυψε μέσα στα χέρια του,σαν να κρατούσε πολύτιμο θησαυρό,το πρόσωπό της.Σκούπισε τα δάκρυά της και την φίλησε.Η Κάντυ θα ορκιζόταν πως γύρω της στροβιλίζονταν δεκάδες λευκά τριαντάφυλλά και ότι η φύση στόλιζε αυτό το τρυφερό φιλί, με τις πρώτες ηλιαχτίδες του πιο όμορφου πρωινού.
Άντονυ μου...Απο δω και πέρα η ζωή μου θα μοιάζει με γιορτή γιατί θα έχω εσένα στο πλάι μου...
ΤΕΛΟΣ
(
,Δομνίκη μου....κάτι έλεγες για ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ!!!!!Μου τις δανείζεις σε παρακαλώ γιατί θα πάω ένα ταξιδάκι αναψυχής προς Ιαπωνία μεριά!!!!) :angry: