Σε ποια ταινία θα θέλατε να......''εισβάλλετε'';;;

Θα ήθελα να ''εισβάλλω'' στις ταινίες ''ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ'' ως μέλος της οικογένειας του Θανάση Ζεβεδαίου (Θ.Βέγγος) και ''επάγγελμα γυναίκα'' στη οικογένεια του Αμάρανθου και της Μαρίκας (Κ.Τσάκωνας και Π.Πιτσούλη)!
 
bambinella 100 είπε:
Το εχω ξαναγραψει και σε ενα δικο μου θεμα: Αν και δεν εχω κανενα προβλημα με τα ασχημα φιναλε, θα αλλαζα το τελος του Με φοβο και παθος.Πολυ μου κακοφαινεται που η Ελβιρα Βιασκου (Ελενη Ερημου) ξαναγυρνα στη φυλακη. Θα ηθελα να ειναι αθωα και να ζησει ευτυχισμενη με τον Κουρκουλο.
Νομίζω ότι από τη στιγμή που ο Κούρκουλος ανακαλύπτει ότι ο αδερφός είναι ο ηθικός αυτουργός για τις δολοφονίες - και όχι η Ελβίρα - εννοείται ότι θα κινήσει γη και ουρανό για να την βγάλει από τη φυλακή! εδώ παραιτήθηκε από δικαστικός για να την απελευθερώσει, θα δίσταζε στο τέλος?

Μου αρέσει να σκέφτομαι, επειδή αγαπώ πολύ αυτή την ταινία, ότι στο τέλος μένουν μαζί για πάντα! αφού του είπε η Ελβίρα πριν μπει στη φυλακή ότι όλα όσα του έλεγε στην παραλία ήταν αλήθεια...Και αυτός ποτέ δεν την ξέχασε! :flower:
 
Σε οποιαδήποτε 80'ς τανία με "σχολεία".

Π.χ. "Γκομενάκια και γκολάκια", "Μανούλια στο φροντιστήριο", "Σούπερ λύκειο", "΄Καυτά θρανία" κλπ

Να φλερτάρω την συμμαθήτριά μου Πέππυ Σταυροπούλου, να έχω καθηγήτρια την Τούλα Σπινέλλη,

να πίνω καφέ με τον Τάσο Προύσαλη και το βράδυ ντισκοτέκ με τα λοιπά "τσακάλια" ...
 
Mια απο τα ιδια με exetlaios.Ποιο πολυ για να τις ζησω ως μεγαλος αφου τις θυμαμαι ως παιδι-εφηβος αλλα περισσοτερο για να δω οι τοτε ελληνιδες ηθοποιοι ποσο ομορφες και σεξυ ηταν.
 
:wait2:

Δεν θα ήθελα να "εισβάλω" σε καποια σκηνή, ομως θα ήθελα να ήμουν σε μια άκρη και να έβλεπα όλα τα backstage... :D

τι γινόταν κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων...τους τσακωμούς, τις παραξενιές και τα καπρίτσια των ηθοποιών, τα σαρδάμ, τα αστεία και τα πειράγματα αναμεταξύ τους κατα τα διαλλειματα...αλλα και προσωπικές στιγμές οπως π.χ. οταν γεννήθηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ειχα διαβασει πως ο Δημήτρης, που τότε γυριζε το Λεβεντόπαιδο, σταμάτησε το γυρισμα και άνοιγε σαμπάνιες!!!
 
Σε οποιαδήποτε ταινία του '50 ή του '60 με κοσμοπολίτικα ξενοδοχεία της εποχής, μεγάλες αμερικάνικες λιμουζίνες και εκείνο το κλίμα γενικά. Ένα παράδειγμα, "Το Δόλωμα" ή στο "Μια Ζωή την Έχουμε" με Χορν και Σανσόν (και μόνο αυτή είναι λόγος).
 
θα επιθυμούσα σφόδρα να εισβάλλω στην ταινία ''ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι'' στη σκηνή οπου τα παιδιά του Κωνσταντάρα χορεύουν shake με τη Μάρω Κοντού...και ταυτόχρονα επιστρέφει σπίτι ο πατέρας τους!!Το δέ λίκνισμα του Κωνσταντάρα στο ρυθμό του shake...όλα τα λ7!!!
 
Πολύ ωραία θέμα! Θα ήθελα να εισβάλλω στην ταινία Καμικάζι Αγάπη μου ώστε να είμαι αυτός που κάνει τις σούζες με το Honda 125XR (ο Ψάλτης ντεμέκ) αλλά και σε όσες είχαν break dance.
 
Ελπίζω να μην ακουστεί κάπως, αλλά πάντα είχα κρυφή φαντασίωση να στήσω έξι γυναίκες και να τους κάνω αυτό.
 
Lol πριν πατησω το λινκ ηξερα τι θα δειξει...


Καμικαζι αγαπη μου και εγω η Τσακαλια,Οταν οι ροδες χορευουν κ.τ.λ να κανω μια γυρα με τον Σταματη στα ηλεκτρονικα και μετα να παρω την enduro και να παω σπιτι μου να με δω.
 
Aardvark είπε:
Καμικαζι αγαπη μου και εγω η Τσακαλια,Οταν οι ροδες χορευουν κ.τ.λ να κανω μια γυρα με τον Σταματη στα ηλεκτρονικα και μετα να παρω την enduro και να παω σπιτι μου να με δω.
Με συμπληρώνεις! Ειδικά η σκηνή στο Οταν οι ροδες χορευουν που πάνε στην εκκλησία με τη μηχανή και οι άλλοι από πίσω τρενάκι με τα πατίνια και ο ηλεκτρικός να περνάει από πάνω (αλήθεια στο Θησείο είναι ;) όλα τα λεφτά.
 
στο γαμπρός από το λονδίνο ,θα έδινα όλες τις συλλογές μου για ένα τετ α τετ με την Νόρα
 
στην ταινια τελος εποχης, εκει που λενε για τον Γιαννη Πετριδη. Αληθεια γιατι δεν υπαρχει πουθενα αυτη η ταινια του 1984 ?
 
Θα ήθελα να εισβάλλω στην ταινία «Αλίμονο στους νέους», εκεί όπου ο Χορν τραγουδά στην Κοντού το «Ας είν' καλά το γινάτι σου», και φυσικά να το τραγουδούσε σε εμένα...Ο τρόπος που την κοιτάει στη σκηνή αυτή είναι μαγικός, θα ήθελα να μου συμβεί έστω και στα ψέματα...!
 
Εγώ δεν χρειάζεται να εισβάλλω σε κάποια ταινία γιατί...

πολύ απλα είμαι ο Ανδρέας Τεπενδρης.. της γνωστής οικογενείας.. και ένας Τεπενδρης ποτε δ....

Μα τι λέω.. :D Παρασύρθηκα λίγο και απο το αβαταρ/υπογραφή μου! ;)

Φυσικά θα ήθελα απο ότι καταλάβατε να εισβάλλω στην ταινία με τον Κωνσταντάρα "Ο Τρελοπενηντάρης" για να γίνω ο ξακουστός Andrew (όπως έλεγε και η πανέμορφη Κυρία Jefferson :flower: )

https://www.youtube.com/watch?v=o_0e0nLkjUk

Αχχ.. Κυρία Jefferson.. :flower: :flower: :flower:

Σαν χαιρετώ όμως τώρα γιατί πρέπει να πάω στην Ιαπωνία για την ναυπήγηση της ναυαρχίδας του στόλου μου!! :cool:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Διαβάζοντας το τίτλο του thread θυμήθηκα κάποιο τηλεοπτικό αφιέρωμα στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο -ή στον Βασ.Λογοθετίδη ο Λάκης Λαζόπουλος είχε εκφράσει τη επιθυμία να μπορούσε να "εισβάλλει" ως απλός κομπάρσος χωρίς καν να έχει λόγια ο ρόλος του ως ένας απλός καφετζής ,που θα του έφερνε τον καφέ και απλά θα περνούσε στιγμιαία από το πλάνο .

Μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος κλείνοντας την εκομπή -της οποίας αν θυμάμαι καλά ήταν και ο παρουσιαστής- πρόσθεσε θυμάμαι ότι κάτι τέτοιο ότι δεν είναι ανάγκη να μείνει εντελώς και μόνο στα πλαίσια της επιθυμίας ,αφού πλέον υπάρχει η τεχνολογία όπου μπορεί κάποιος να προστεθεί κατόπιν ψηφιακά σε μια σκηνή ,έστω και κατόπιν εορτής βέβαια.
 
πολυ ωραιο θεμα

εγω θα ηθελα σχεδον σε ολες τις ελληνικες κωμωδιες του παλιου ελληνικου κινηματογραφου

αλλα βασικα θα ηθελα να ειχα γεννηθει καμια σαρανταρια χρονια νωριτερα και να μπορουσα να ημουν ηθοποιος του τοτε σινεμα

και ας περνουσα πολεμο κτλ θα αξιζε τον κοπο γιαυτο το ανταλλαγμα
 
Να ήμουν ο Λάκης Κομνηνός στο θρυλικό "ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ"!
 
Θα ήθελα με κάποιον τρόπο να εισβάλω στην καμπάνα της Έλενας Ναθαναήλ στην ταινία "Αναζήτησις", ή - στη χειρότερη περίπτωση- να ήμουν έστω η φίλη της Ναθαναήλ (η Ίρις :D κατά κόσμο Ντανιέλ Λοντέρ) και να τα πίναμε στην υπέροχη Μϋκονο του 1972
 
Σε πάααρα πολλές ταινίες, εννοείται!

Σίγουρα θα ήθελα να εισβάλλω στην "Αγάπη μας" και να αλλάξω το look της Βουγιουκλάκη στη σκηνή στο κέντρο με το κίτρινο φόρεμα και το μαλλί μπουκλάκι. :p

Επίσης σίγουρα στο τρελιάρικο σκηνικό της μιας "Τρελής-τρελής οικογένειας", να συναναστραφώ τους χαρακτήρες των Καλλιβωκά και Γώγου. Στα "Κόκκινα Φανάρια" να δείρω την Ανουσάκη (ταυτίστηκα με τα προαναφερθέντα) , στο "Ραντεβού στον αέρα" να πετάξω με τον Βουτσά. Στο ένα "Ασύλληπτο κορόιδο" να δείρω επίσης την κόρη Παπαγιαννόπουλου. Αυτά επί προχείρω. :flower: :p
 
Πίσω
Μπλουζα