Σημασία στη λεπτομέρεια!...FINOS FILMS EDITION!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ενα τανκς στο κρεβατι μου; εραστες του ονειρου;

Μη το πάμε έτσι...όταν απαντηθούν οι 1 , 3 και 5 θα σας πω.

tonytony είπε:
Μη το πάμε έτσι...όταν απαντηθούν οι 1 , 3 και 5 θα σας πω.
Αν δεις οτι αργουμε να τα βρουμε μην τα αποκαλυψεις...

Ξαναβαλτα στην επομενη 10αδα (δλδ 7αδα +3 Κι αν καποιο καρε απο τα 7 ειναι απο την ιδια ταινια με ενα απο τα 3, τοτε αλλαξε το)

Μην περιμενεις μεσα σε λιγη ωρα να τα βρισκουμε γιατι το να τα βρουμε ειναι και θεμα εμπνευσης της στιγμης... Καποιου θα του'ρθει μια ξαφνικη αναλαμπη και θα τα βρει... χεχεχεχε!

Ειδικα η 3 με εχει ιντριγκαρει πολυ, γιαυτο ασε τα να συνεχισουν

3 ο αστραπογιαννος

5 οι βασεις και η βασουλα

3. 'Ενας ιππότης για τη Βασούλα; (από τον πύργο...)

Το 3 είναι ο "Αστραπόγιαννος" και το 5 "Οι βάσεις και η Βασούλα" , μπράβο στον Χρήστο. Μας έμεινε μόνο το 1.

το 5.το εγραψε πρωτα η bambinella εδω και της εγραψες οτι δεν ειναι "οι βασεις και η Βασουλα" και ψαχναμε τοση ωρα να βρουμε ποια ταινια ηταν

katerinak είπε:
το 5.το εγραψε πρωτα η bambinella εδω και της εγραψες οτι δεν ειναι "οι βασεις και η Βασουλα" και ψαχναμε τοση ωρα να βρουμε ποια ταινια ηταν
Βρε παιδιά γιατί μου τα κάνετε αυτά;;; Μήπως το έκανε edit;;; Όταν το πρωτοέγραψε δεν υπήρχε! Ας μας πει η ίδια δε μπορεί να κάνω τόσο λάθος! Αν πάλι το είχε γράψει από την αρχή , τόσο στραβομάρα έχω...τι να πω;;; Εν πάσει περιπτώσει συγνώμη για την ταλαιπωρία , μας έμεινε μόνο το 1... #)

αποκλειεται να το εκανε εντιτ γιατι υπαρχει ηδη μεσα στο κουτακι η ταινια αυτη κι απο κατω η δικη σου απαντηση εδω

tonytony είπε:
[.....] Μήπως το έκανε edit;;; Όταν το πρωτοέγραψε δεν υπήρχε! Ας μας πει η ίδια δε μπορεί να κάνω τόσο λάθος!
Βρε Tony μου! #)

Ακριβώς από κάτω, κάνεις παράθεση το ποστ της BB, που περιέχει την απάντηση! :D

Σε τρελάναμε, ε?! :flower:

[edit] Το αυτό, που είπε και το Κατερινάκι! ;)

katerinak είπε:
αποκλειεται να το εκανε εντιτ γιατι υπαρχει ηδη μεσα στο κουτακι η ταινια αυτη κι απο κατω η δικη σου απαντηση εδω
Ναι έχεις δίκιο τώρα που το λες...μου φαίνεται πρέπει να αλλάξω γυαλιά!!! Πως δεν το είδα;;; Χίλια συγνώμη για την ταλαιπωρία και πάλι...Ντρέπομαι!...

:[

Ενταξει, με τοσες ταινιες και με τοσες απαντησεις που πεφτουν βροχη, εχει να κανει ο ανθρωπος.

Κι εμεις αν ημασταν στη θεση του, σιγουρα καποιες στιγμες θα μπερδευομασταν. Αυτα συμβαινουν και μπορουν να ξανασυμβουν. Κανενα προβλημα απο μενα.

bambinella 100 είπε:
Ενταξει, με τοσες ταινιες και με τοσες απαντησεις που πεφτουν βροχη, εχει να κανει ο ανθρωπος.Κι εμεις αν ημασταν στη θεση του, σιγουρα καποιες στιγμες θα μπερδευομασταν. Αυτα συμβαινουν και μπορουν να ξανασυμβουν. Κανενα προβλημα απο μενα.
Να' σαι καλά βρε Bambinella! Απορώ πως ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ!!! Τόση γκαβομάρα πια;;; Στο εξής θα είμαι πιο προσεκτικός! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και πάλι sorry για την ταλαιπωρία! :flower: #)

δεν πειραζει tonytony,μπορει να συμβει στον καθενα μας :)

1.πολεμικη ειναι η ταινια;

katerinak είπε:
δεν πειραζει tonytony,μπορει να συμβει στον καθενα μας :)
1.πολεμικη ειναι η ταινια;
Ναι Κατερινάκι και ελπίζω και θα φροντίσω να μην ξανασυμβεί! Η 1 δεν είναι πολεμική όχι!

Πίσω
Μπλουζα