Σημασία στη λεπτομέρεια...New Edition!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
σωστά το 2 και το 4 αλλά στη προηγούμενη εξάδα δεν ήταν αυτή η εικόνα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εν πάσει περιπτώσει μας έμεινε η 5 μόνο η οποία είναι της Φίνος Φιλμ επίσης...
Τι εννοεις λεγοντας οτι δεν ηταν αυτη η εικονα; Μιλαω για το στιγμιοτυπο που δειχνει ενα αμαξι εξω απο ενα σπιτι μεσα στη βροχη και δεν εχει απαντηθει ακομα.

α ναι σωστά μου ξέφυγε! ναι όντως δεν απαντήθηκε ας το πω , ήταν ο Εγωισμός

Καινούρια εξάδα.

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    118,7 KB · Προβολές: 14
  • 2.png
    2.png
    46,8 KB · Προβολές: 14
  • 3.png
    3.png
    161,2 KB · Προβολές: 14
  • 4.png
    4.png
    154,3 KB · Προβολές: 15
  • 5.png
    5.png
    127,6 KB · Προβολές: 16
  • 6.png
    6.png
    98,1 KB · Προβολές: 15
καμία δε ξέρω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν παίζονται και πολύ συχνά οι ταινίες από τις οποίες πάρθηκαν οι παραπάνω εικόνες.

Δεν παίζονται και πολύ συχνά οι ταινίες από τις οποίες πάρθηκαν οι παραπάνω εικόνες.
μήπως θα έπρεπε τότε να βάζουμε πιο γνωστές; αν βάλω και γω ταινίες του Αγγελόπουλου θα ψάχνουμε 3 μήνες! Λέω τώρα , δε ξέρω , ας πουν και οι υπόλοιποι...

Δεν είναι και τελείως άγνωστες. Λίγο πιο δύσκολες από το μέσο όρο.

Η 4. πρέπει να είναι απ’ την πλατεία που υπήρχε παλιά στα Ανω Πατήσια. Πολύ παλιά.

Το 1 μήπως είναι ο Πανικός η τοποθεσία της απαγωγής του μικρού; και το 5 Συνοικία το όνειρο;

Προσωπικά δεν ξερω καμια...το 3 με το βενζιναδικο μου θυμίζει σκηνη απο αδιαφορες ταινίες του Τζανετάκου, Παντζα κλπ με ασημες εταιρίες παραγωγής που τις προβάλει μόνο η ΕΡΤ τα μεσημέρια....:oops::confused: αλλά δεν έχω ιδεα απο τιτλους κι υπόθεση...

δεν ξέρω καμιά από τις παραπάνω εικόνες του oldgrcinfun...πόσο μάλλον όταν οι ταινιες αυτες δεν προβάλλονται συχνά στην τηλεόραση...

λοιπόν θερμή παράκληση προς τον φίλτατο @oldgrcinfun , ως "οργανωτής" ή "θεματογράφος" ή όπως θες πες το του παρόντος θέματος θέλω να σε παρακαλέσω τα εξής...:

1ον από την αρχή είπα πως έχετε όλοι δικαίωμα να προσθέτετε και τις δικές σας εικόνες ώστε να μπορώ και εγώ να είμαι "παίκτης" του κουίζ αλλά και επειδή δε μπορώ να πιάσω τα πάντα! Με μια διαφορά όμως. Θα μπαίνουν φωτογραφίες από γνωστές και μόνο από γνωστές ταινίες. Δεν έχει νόημα να βάζουμε εικόνες από δεύτερες τρίτες τέταρτες ταινίες που οι περισσότεροι δεν τις έχουν δει ποτέ και ο πιο ψαγμένος άντε να τις έχει δει μια φορά και σαφώς δε μπορεί ούτε αυτός να θυμάται. Οπότε στο εξής από γνωστές ταινίες μόνο παρακαλώ.
2ον κάθε εικόνα θα δικαιούται 3 απαντήσεις το πολύ και όχι 5 γιατί πάει μακριά η βαλίτσα και αν βλέπουμε δυσκολία δίνουμε και καμιά βοήθεια να ξεθολώνουμε λίγο το τοπίο. Αυτά!

Παρακαλώ λοιπόν πολύ να τηρηθούν τα δύο παραπάνω και αν θες δώσε μας τις απαντήσεις για τις εικόνες που έβαλες γιατί βλέπεις και μόνος σου πως κανείς μας δε τις βρίσκει ή έστω δώστες μια ευκαιρία ακόμα αλλά δώσε κάποιες βοήθειες.
Ευχαριστώ!

Εντάξει θα δώσω τις απαντήσεις.

1. Έρωτας στους αμμόλοφους
2. Ο μαγκούφης
3. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση
4. Ο λεφτάς
5. Το αγοροκόριτσο
6. Ο κόσμος τρελάθηκε

Ήταν κάπως δύσκολες, αλλά όχι και παντελώς άγνωστες. Ίσως κάποτε τις είχατε δει.

σχετικά με την απάντηση του tony παραπανω

να προσθέσω ότι και οι εικόνες με τοπία δεν βοηθανε πολύ στην ευρεση της ζητούμενης κάθε φορά ταινίας...

Οι παρακάτω εικόνες είναι όλες από γνωστές ταινίες.

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    69,7 KB · Προβολές: 15
  • 2.png
    2.png
    76,1 KB · Προβολές: 15
  • 3.png
    3.png
    137,9 KB · Προβολές: 15
  • 4.png
    4.png