Σημασία στη λεπτομέρεια...New Edition!

3. Στεφανια
4. Η σωφερινα
5. Tαξιδι
6. Το τελευταιο ψεμα
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απαντήθηκαν όλες μπαμ μπαμ μπράβο σας!!!
 
1. Καταπληκτική η επιλογή φωτογραφίας, δείχνει μια εξαιρετική εικόνα της αισθητικής της εποχής (φωτιστικό, έπιπλα, μπιχλιμπίδια πάνω στα έπιπλα).

2. "Αποδοκιμασίαι εις την Δύσιν δια το ταξίδιον του Ντε Γκωλ" γράφει η Ακρόπολις. Αυτό μας τοποθετεί χρονικα, διότι πρόκειται για το ταξίδι του Ντε Γκωλ (προέδρου της Γαλλίας τότε) στο Κεμπέκ του Καναδά. Τότε στο Κεμπέκ ήταν φουντωμένο το κίνημα της ανεξαρτησίας από τον Αγγλόφωνο Καναδά, και στη Γαλλία το κρατούσανε Μανιάτικο που οι Άγγλοι κατα τον 7ετή πόλεμο είχανε αρπάξει τον Γαλλικό Καναδά το 1760κάτι (δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα, αλλά φταίγανε και οι ιθαγενείς που οι μισοί συμμάχησαν με τους Γάλλους μισοί με τους Άγγλους αντί να συνεννοηθούν μεταξύ τους να ξεφορτωθούν και τους μεν και τους δε, βλέπε και Τελευταίο των Μοϊκανών). Οπότε στο τέλος της
από μπαλκονίου ομιλίας του στον όχλο ο Ντε Γκωλ μαζί με τα Ζήτω το Μοντρεάλ, Ζήτω το Κεμπέκ αναφώνησε και "Vive le Québec libre", Ζήτω το Ελεύθερο Κεμπέκ, που θα πει το Κεμπέκ ήταν υπόδουλο. Χε χε. Αυτό έγινε στις 24 Ιουλίου του 1967. Άρα κάπου τότε ήταν και το τεύχος της Ακροπόλεως.
 
2. Τα κοκκινα φαναρια
3. Λατερνα φτωχεια και φιλοτιμο
4. Μια Ελληνιδα στο χαρεμι
5. Η Χιονατη και τα επτα γεροντοπαλικαρα
6. Η θεια μου η χιπισσα
 
Τελευταία επεξεργασία:
πάμε για ένα Κυριακάτικο κουίζ...

1.
1 (5).jpg

2.
1 (4).jpg

3.
1 (4).jpg

4.
1 (5).jpg

5.
1 (6).jpg

6.
1 (5).jpg
 
Καρέκλα και σκοινί για τη bambinella, ούτε ένα φαΐ της προκοπής δε μπορέσαμε να κάνουμε κυριακάτικα και όταν μπήκαμε μέσα είχε συγγράψει την εγκυκλοπαίδεια του ελληνικού κινηματογράφου.
 
πάμε για άλλη μια εξάδα...

1.
1 (4).jpg

2.
1 (4).jpg

3.
1 (5).jpg

4.
1 (5).jpg

5.
1 (5).jpg

6.
1 (5).jpg
 
Πίσω
Μπλουζα