BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.569
Η εικονα 1 ειναι απο την ταινια ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
στο 41.41 της ταινιας
στο 41.41 της ταινιας
Που την θυμήθηκες!!! Αιωνες εχω να την δω....Η εικονα 1 ειναι απο την ταινια ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
στο 41.41 της ταινιας
5. Ολγα αγαπη μου για να φυγει το αισχος απο πανω μου!δε βρήκες το 5;;; αίσχος!!!
θα φωνάξω την μαμά της Όλγας να σε φτιάξει!!!5. Ολγα αγαπη μου για να φυγει το αισχος απο πανω μου!
Το δευτερο. Αν δω ενα πραγμα η ενα προσωπο, δυσκολα το ξεχναω. Και γενικα ειμαι παρατηρητικη. Απο σχολικες επιδοσεις, απλως καλη μαθητρια. Υπηρχαν πολλοι καλυτεροι απο μενα στην ταξη.Bambinella λύσε μου την απορία, ήσουν από τους μαθητές που διαβάζαν την ιστορία δυό φορές και την έλεγαν απέξω ή η μνήμη λειτουργεί μόνο με την εικόνα π.χ. βλέπεις ενα μικρό κομμάτι πίνακα και αναγνωρίζεις τεχνοτροπία,ζωγράφο και εποχή;
Μπα έτσι σου πανε; Και μεις ποιόν θα τσιγκλάμε; Άσε που θα λιμνάζει το κουϊζ χωρίς εσένα.Ωραια και καλα ολα αυτα, αλλα επειδη δε θελω να καταντησω το σπασικλακι του κουιζ, για μερικες μερες δε θα απαντω σε καμια ερωτηση. Για να παψετε κι εσεις να μου τη λετε!
θα φωνάξω την μαμά της Όλγας να σε φτιάξει!!!
Το ξερω αυτο και σε ευχαριστω. Αλλα ειναι κατι που το επελεξα εγω να γινει. Δε μου το επιβαλλει κανεις. Το ειχα κανει και στο πρωτο "Σημασια στη λεπτομερεια" αν θυμασαι, Tony, πριν απο χρονια.κανείς δεν θέλει να αποχωρήσεις και να απέχεις @bambinella 100 προς Θεού! απλά μπορούμε να το κάνουμε ως εξής...αφήνεις να δίδονται κάποιες απαντήσεις και αφού βλέπουμε πως εξαντλείται το θέμα σώζεις εσύ τη κατάσταση!
όλα σωστά εκτός του 4. ψάχνουμε ακόμα 2 3 41. Το παρελθόν μιας γυναίκας.
4. Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο.
5. Η κόρη μου η σοσιαλίστρια.
6. Στεφανία.