Σωστά Κατερίνα , έκανες λάθος στις 2 και 10. Οπότε μας μένουν οι 1 , 2 , 5 , 7 και 10.katerinak είπε:3.η θεια απ το σικαγο,σκηνη μεσα στο λεωφορειο4.βλεπουμε τη Τζενη στο γραφειο της στην ταινια "δεσποινις διευθυντης"
6.Ρενα Βλαχοπουλου στο "βιβα Ρενα" ,στο δωματιο της
8.αλιμονο στου νεους,η σκηνη που ο Χορν κλεινει συμφωνια με το διαολο και του πουλαει την ψυχη του
9.Αγγελος,Μιχαλης Μανιατης βγηκε για πελατες
2.ο κοκκορας στην ταινια "ξυπνα Βασιλη"
10.υπολοχαγος Νατασα,η σκηνη του γαμου
Λάθος και οι δύο...Στην 1 έπεσες πολύ κοντά στη περιγραφή αλλά λάθος στη ταινία...katerinak είπε:1.μια λατερνα μια ζωη,ο Ορεστης Μακρης κοιταζει τη φωτογραφια της κορης του7.δεσποινίς διευθυντής,η Τζενη δειχνει μεθαει και δειχνει τις χορευτικες της ικανοτητες
Όχι... Να αρχίσω να βοηθάω;;;katerinak είπε:1.λατερνα φτωχεια και γαρυφαλλο,Βασιλης Αυλωνιτης
Βρήκες την 7η!!! Μπράβο! Οπότε μας μένουν οι 1 , 2 , 5 και 10.retrofan είπε:Η 7 είναι από τον "Ατσίδα". Η Λάσκαρη χορεύει τουίστ με τον αδελφό της (Ηλιόπουλο) στο πάρτι. Αυτό το φουστάνι με τα κρόσια ... Μόνο μια τόσο καλίγραμμη κοπέλα όσο η Ζωίτσα, θα τολμούσε να το φορέσει
Η 1 είναι από το "Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο". Νομίζω στο αστυνομικό τμήμα, όταν ανακρίνουν τον οδηγό που έχει μεταφέρει την Καίτη και τους λατερνατζήδες στην Πάτρα. Νομίζω ...
Η 2 έχω μια υποψία ότι είναι από το "Οικογένεια Παπαδοπούλου". Η κότα που έφερε η ανιψιά Παγώνα από το χωριό.
Όχι...Η βοήθεια θα έρθει το απογευματάκι τότε αν δε τις βρείτε...katerinak είπε:καλυτερα να περιμενεις λιγο,ειμαι σιγουρη οτι τα αλλα παιδια θα τις βρουν 2.ο θυμιος τα κανε θαλασσα,εκει που κυνηγουσαν τις δυο κοτες ;
Μπράβο πολύ σωστά!!! Οπότε μας έμεινε η 1 , 5 και 10.bambinella 100 είπε:Η 2 ειναι απο το Κλωτσοσκουφι, στην αρχη της ταινιας που η Αλικη χορευει και τραγουδαει στην αυλη, Σπουργιτακι καθως σε κοιταζω.
Πολύ σωστά από τη "Λόλα" , ο Παντελής Ζερβός κοιτάει τη φωτογραφία της κόρης του!Stratulator είπε:1. Λολα...;