Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.326
Τι εγινε retrofan; Ετοιμαζεσαι να πιασεις στασιδι;retrofan είπε:Πότε να περιμένουμε την επόμενη δεκάδα;
Τι εγινε retrofan; Ετοιμαζεσαι να πιασεις στασιδι;retrofan είπε:Πότε να περιμένουμε την επόμενη δεκάδα;
Όλα σωστά εκτός από την 1η. Το περίμενα πως θα μπερδευτείτε εδώ...Και σε μια άλλη ταινία βλέπουμε μασκέ χορό...katerinak είπε:1.γαμος αλα ελληνικα ; βλεπουμε στο παρτυ μασκε μεταμφιεσμενους τον Κωνσταντινου και την Καλογεροπουλου6.γκαρσονιερα για δεκα ,ο Χρονης Εξαρχακος κραταει μια κουτα με τις ταινιες αυτες
8.αδελφος Αννα ,βλεπουμε την Ξενια Καλογεροπουλου
9.η χαρτοπαιχτρα ,προς το τελος της ταινιας η Βλαχοπουλου σταυρωνει τα δαχτυλα ενω ορκιζεται οτι δε θα ξαναπιασει χαρτια στα χερια της
10.χαμενα ονειρα ,το γραφειο στο οποιο δουλευουν οι : Βαλακου,Παπαμιχαηλ και Διανελλος
Σωστή και η 7η μπράβο! Μας μένουν οι πρώτες 5...serano915 είπε:1. Γάμος αλα Ελληνικά;;; (Κωνσταντίνου-Καλογεροπούλου)6. Γκαρσονιέρα για δέκα;;;
7. Βασικά καλησπέρα σας (Ψάλτης στο μαγαζί της αδερφής του)
9. Η χαρτοπαίχτρα (Βλαχοπούλου την ώρα που ορκίζεται στον Κωνσταντάρα)
Πολύ ωραίο κουίζ! Επιτέλους πρόλαβα κι εγώ να απαντήσω!
Στα μάτια έπεσες μέσα στη ταινία όχι!katerinak είπε:5.κατηφορος ; ματια Ζωης Λασκαρη7.ο μαγκας με το τρικυκλο; Βασιλης Τσιλιβικας
Όχι. Και για να μη γράφω συνέχεια "όχι" και "όχι" και γεμίζουν οι σελίδες θα απαντήσω μόνο όταν είναι κάποια σωστή. Εκτός κι αν θέλετε να αρχίσω τις βοήθειες...katerinak είπε:1.νταντα με το ζορι;
Πολύ σωστά caprice! Είναι "Ο φίλος μου ο Λευτέράκης" και είναι ο Ντίνος Ηλιόπουλος με τη φιλεναδίτσα του...Μας μένουν οι 2 , 3 , 4 και 5.caprice είπε:1. Ο φίλος μου ο Λευτεράκης
Τα πόδια της πρωταγωνίστριας αλλά και η στάση τους είναι πολύ χαρακτηρίστικά...katerinak είπε:στην 3. το θυμαμαι το ασανσερ αυτο,αλλα δε μου ρχεται στο μυαλο με τιποτα ο τιτλος της ταινιας
Μπράβο πολύ σωστά!!!! Άρα έμεινε η 2 , 3 και 5.miki-mik7 είπε:4. Κάτι να καίει. Η Ρένα Βλαχοπούλου δείχνει την φωτογραφία του Ντίνου όταν ήταν μωρό. (Αν θυμάμαι καλά... )