Αυτό το ασανσέρ "παίζει" και αλλού...για θυμήσου...miki-mik7 είπε:3. Ο ίδιος ανελκυστήρας "πρωταγωνιστεί" και στις πρώτες σκηνές της ταινίας "Ένα έξυπνο έξυπνο μούτρο", όπου ο αστυφύλακας καταδιώκει τον Βουτσά.Εδώ όμως με προβληματίζει η γυναίκα. Μου μοιάζει με την Καραγιάννη, αλλά... :wait2:
Μπράβο πολύ σωστά!!! Άρα μας μένει η 2η και η 3η!katerinak είπε:5.εγωισμος ,οταν η Λασκαρη χορευει μαζι με τον Φωκα;
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι είναι η Βουγιουκλάκη, αλλά έχω κολλήσει. Δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα!miki-mik7 είπε:Εδώ όμως με προβληματίζει η γυναίκα. Μου μοιάζει με την Καραγιάννη, αλλά... :wait2:
Είναι η Βουγιουκλάκη η οποία πρωταγωνιστεί και στην 2η ταινία που ψάχνουμε...serano915 είπε:Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι είναι η Βουγιουκλάκη, αλλά έχω κολλήσει. Δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα!
Μήπως η 3 είναι από τη Μουσίτσα;tonytony είπε:Είναι η Βουγιουκλάκη η οποία πρωταγωνιστεί και στην 2η ταινία που ψάχνουμε...
κατα τη γνωμη μου ειναι καπως σοβαρο το ντυσιμο αυτο και δεν ταιριαζει με τη μουσιτσαserano915 είπε:Μήπως η 3 είναι από τη Μουσίτσα;
Επίσης στη 2 στη φώτο αυτός που φαίνεται αριστερα μου κάνει για τον Παπαμιχαήλ. Άλλα δεν μου λέει κάτι άλλο...
Καλέ ναι εκεί που την κυνηγάει ο Βέγγος! Ουφ! Να σαι καλά!Rapide είπε:3. Η Λίζα και η άλλη
Rapide είπε:2. Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο3. Η Λίζα και η άλλη
Τη Μίτση καλέ...tonytony είπε:
ο Θανάσης Βέγγος καταδιώκει τη Λίζα κατ' εντολήν του πατέρα της αλλά εκείνη με αυτόν τον τρόπο του ξεφεύγει!
Ναι σωστά! Μπερδεύτηκα και γω... #)serano915 είπε:Τη Μίτση καλέ...
Εσένα θα σε κάνουν κομπλεξικό, εμένα που θα με κάνουν να το σκέφτομαι να βγω Σάββατο;elephadas είπε:Θα με κάνετε κομπλεξικό στο τέλος
Μπράβο βαμβinella όλες σωστές αν και επιγραμματικά. Άρα μας έμειναν η 3 , 5 , 9 , 10.bambinella 100 είπε:1. Ιστορια μιας ζωης2. Ερωτικη συμφωνια
4. Ενας μαγκας στα σαλονια
6. Το δολωμα
7. 17 σφαιρες για εναν αγγελο
8. Δακρυα για την Ηλεκτρα
Πολύ σωστά Κατερίνα βρήκες και την 5η! Άρα 3 , 9 και 10 ψάχνουμε ακόμα...katerinak είπε:1.ιστορια μιας ζωης,η σκηνη που δινουν 2κοπελες την τυροπιτα στη Λασκαρη2.ερωτικη συμφωνια ,η σκηνη με την Ειρηνη που προσπαθει να σωσει τη Μπετυ
5.εκεινο το καλοκαιρι,η σκηνη με την Ελενα Ναθαναηλ που ξεφυλλιζει ενα περιοδικο ενω η κορη και ο αντρας της βρισκονται στη θαλασσα
6.το δολωμα,η Αλικη δοκιμαζει ενα απ τα φορεματα
7.17 σφαιρες για εναν αγγελο,Μαιρη Βιδαλη κολλαει στον τοιχο τα χαρτια που βλεπουμε