Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
αγγελοι του πεζοδρομιου; συμβουλευομαι πλεον τη retrodb :D

Λέω "10 μέρες στο Παρίσι" απλά γιατί είναι η μόνη, εκτός από μερικές που ήδη απερρίφθησαν, που έχω δει.

tonytony είπε:
Σου μοιάζει για σουσουράδα;;; :biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:(Σε καλό να μου βγουν τόσα γέλια που ρίχνω!)
μπορει να πηγαν οι πρωταγωνιστες της ταινιας στο μπαρ που χορευε αυτη :D

Αν θέλετε να σας το πω αφού βρήκατε την ηθοποιό. Αλλά πριν σας πω αυτό , να πω πως σκόπευα να το σταματήσω το κουίζ αλλά θα το συνεχίσω για όσο βλέπω να έχει τόση απήχηση , γιατί είναι πάρα μα πάρα πολύ διασκεδαστικό (τουλάχιστον για μένα , ελπίζω και για σας :) ). Απλά κάποιες ταινίες μπορεί να επαναληφθούν...Ένα μυαλό έχω και γω... #)

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: χαιρομαι που αλλαξες γνωμη και θα συνεχισεις το κουιζ!!!!!!!!!

κι εμεις το διασκεδαζουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Αντε, πες και την ταινια της Ζετας.

Δεν εχει νοημα να σου αραδιασουμε εμεις ολη τη φιλμογραφια της. :)

bambinella 100 είπε:
Αντε, πες και την ταινια της Ζετας.Δεν εχει νοημα να σου αραδιασουμε εμεις ολη τη φιλμογραφια της. :)
Ναι σωστά! Είναι "Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας"! Με την...πάντα αμαρτωλή Ζέτα! :D

Πάντως τον Φόβο πως τον βρήκες βρε θηρίο;;; Μπράβο! Μόνο με το μάτι!

είσαι ο ''Άγνωστος Πόλεμος'' του φόρουμ!!!Περιμένουμε όλοι πότε θα βάλεις τις καινούριες φωτογραφίες για να απαντήσουμε!!!Είναι πανέξυπνη η ιδέα σου πάντως, μπράβο!!!

Ειναι αυτη η ταινια οπου η Ζετα ξεμυαλιζει τον επαρχιωτη Παυλο Λιαρο;

bambinella 100 είπε:
Ναι αυτή! Και ο Λιάρος έχει ξάδερφο τον Άλκη Γιαννακά.

bambinella 100 είπε:
αυτες ειναι οι πληροφοριες που δινει η ταινιοθηκη της Ελλαδος για την ταινια αυτη

@tony-tony η ιδέα για το "κουίζ" στιγμιοτύπων είναι από τις πλέον πετυχημένες του φόρουμ :)

Κι εννοείται να βάλεις ξανά τις ίδιες ταινίες. Έχει περισσότερη πλάκα να ψαχνόμαστε "πού στο καλό το δείχνει αυτό στις "Διπλοπενιές"; παρά ν' αναρωτιόμαστε για τις "Λολίτες της Αθήνας" που ανάθεμα κι αν τις έχουν δει 5 άνθρωποι εδώ μέσα :darkglasses:

Να πω μερικές ιδέες; Αν θέλεις θα μπορούσες να το κάνεις και θεματικά. Π.χ. "Βουγιουκλάκη" ή "Μιούζικαλ" ή κάτι άλλο ως "είδος". Προσωπικά νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον να εντοπίζαμε και την σκηνή μέσα στην ταινία, όπως είχες ζητήσει στην αρχή. Αν μη τι άλλο θα ήταν μια καλή ευκαιρία να "ξεσκονίσουμε" λίγο την πλοκή τους :) .

Από τη μεριά μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρόνο και τον κόπο που μας διαθέτεις :flower:

dimitri10b είπε:
είσαι ο ''Άγνωστος Πόλεμος'' του φόρουμ!!!Περιμένουμε όλοι πότε θα βάλεις τις καινούριες φωτογραφίες για να απαντήσουμε!!!Είναι πανέξυπνη η ιδέα σου πάντως, μπράβο!!!
Να σαι καλά Δημήτρη σ' ευχαριστώ! :)

Και σε σένα retrofan και σε όλους! :flower:

Ευχαριστω για τον συνδεσμο, katerinak. Τωρα ομως που φερνω στο μυαλο μου την ταινια, δε γραφει τιποτα για τη....δραση της Ζετας.

Το τι εκανε για να ξεμυαλισει το Λιαρο δεν περιγραφεται. Θα στα πω σε πμ για να μη φαω διαγραφη!

bambinella 100 είπε:
Ευχαριστω για τον συνδεσμο, katerinak. Τωρα ομως που φερνω στο μυαλο μου την ταινια, δε γραφει τιποτα για τη....δραση της Ζετας.Το τι εκανε για να ξεμυαλισει το Λιαρο δεν περιγραφεται. Θα στα πω σε πμ για να μη φαω διαγραφη!
θα περιμενω μηνυμα σου γιατι δεν ειδα ποτε την ταινια,παντως συμφωνα με την ταινιοθηκη της Ελλαδος ο Γιαννακας πεθαινει στο τελος

Πάμε να "παίξουμε"; Ή μετά τις 11 το βράδυ;

Πίσω
Μπλουζα