Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
προσωπικα δεν εχω προβλημα να "παιξουμε" και τωρα,αρκει να μην ειμαι μονη μου

1.

10.jpg

2.

9.jpg

3.

8.jpg

4.

7.jpg

5.

6.jpg

6.

5.jpg

7.

4.jpg

8.

3.jpg

9.

2.jpg

10.

1.jpg

4.χτυποκαρδια στο θρανιο,η Αλικη με τη γουνα της

5.η κυρα μας η μαμη,προς το τελος της ταινιας

7.εξοδος κινδυνου,η καρλατου με τον εσκεναζυ

10.διπλοπενιες;

στη 2.η Νορα Βαλσαμη ειναι

katerinak είπε:
4.χτυποκαρδια στο θρανιο,η Αλικη με τη γουνα της5.η κυρα μας η μαμη,προς το τελος της ταινιας

7.εξοδος κινδυνου,η καρλατου με τον εσκεναζυ

10.διπλοπενιες;

στη 2.η Νορα Βαλσαμη ειναι
Σωστές Κατερίνα , μας μένουν οι 1 , 2 (ναι) , 3 , 6 , 8 και 9.

2.μηπως ειναι το κοροϊδακι της πριγκηπεσσας;

1.αδελφος Αννα;

2.ο αγνωστος εκεινης της νυχτας; ψαχνει κιθαρα για το Βοσκοπουλο;

στην 3.μηπως παιζουν η Λιβυκου και ο Λογοθετιδης;

katerinak είπε:
2.ο αγνωστος εκεινης της νυχτας; ψαχνει κιθαρα για το Βοσκοπουλο;στην 3.μηπως παιζουν η Λιβυκου και ο Λογοθετιδης;
Σωστή και η 2η. Θα σου πω όχι για την 3. Οπότε 3 , 6 , 8 και 9 ακόμη. :)

στην 8.μου θυμιζει λιγο το σπιτι της Ρενας(Αλικη) στην ταινια "η αρχοντισσα και ο αλητης" αλλα δε θυμαμαι τετοια σκηνη

Ο ηθοποιος μπορει να ειναι ο Καρρας με την Πολιτου;

katerinak είπε:
στην 8.μου θυμιζει λιγο το σπιτι της Ρενας(Αλικη) στην ταινια "η αρχοντισσα και ο αλητης" αλλα δε θυμαμαι τετοια σκηνηΟ ηθοποιος μπορει να ειναι ο Καρρας με την Πολιτου;
Όχι...Και δεν είναι κανείς εδώ να σε βοηθήσει... :(

που εξαφανιστηκαν ολοι;;;;;;; μπορει να πηγαν στην εκκλησια ή να φτιαχνουν κουλουρακια

μηπως ειναι ο Παπαμιχαηλ στην 8;

Η ρετροφαν είναι ον λάιν μου δείχνει. Μόλις απαντηθεί κάτι σωστά θα πω... :)

Το 6 μήπως είναι το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη;

8.η νεράιδα και το παλικαρι,η σκηνη της "απαγωγης" του Κατερινιου που τελικα δεν ηταν αυτη;

Αει στο καλό! Πού χάζευα εγώ; :(

3. "Η ωραία των Αθηνών" η Σπεράντζα Βρανά τραγουδά το "Μάμπο το μπραζιλέρο" και παρασύρει τους πάντες στον χορό

Σκέφτομαι και τις υπόλοιπες ...

edit για την 9. Μήπως "η κόμισσα της φάμπρικας"; Εκεί που η Φόνσου ετοιμάζεται να διαρρήξει με τον αναπτήρα;

retrofan είπε:
Αει στο καλό! Πού χάζευα εγώ; :(
3. "Η ωραία των Αθηνών" η Σπεράντζα Βρανά τραγουδά το "Μάμπο το μπραζιλέρο" και παρασύρει τους πάντες στον χορό

Σκέφτομαι και τις υπόλοιπες ...

edit για την 9. Μήπως "η κόμισσα της φάμπρικας"; Εκεί που η Φόνσου ετοιμάζεται να διαρρήξει με τον αναπτήρα;
Σωστή! 6 , 8 και 9 ακόμη.

στην 6.απ τον τροπο που ειναι τυλιγμενα τα γαρυφαλλα,νομιζω οτι καποιο φτωχοπαιδο παει να τα προσφερει σε μια κοπελα ή να της κανει προταση γαμου και αυτη του τα πεταει

9 Εγκλημα στα παρασκηνια (το σπιτι του Τσαγανεα)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην 8 μπουκάλα καταδύσεων είναι αυτή στ' αριστερά; Τι στο καλό; Βατραχάνθρωπο ψάχνουμε; :P

Άσχετο αλλά επειδή στο τσακ είμαι να πω "Έγκλημα στο Κολωνάκι" για την 9 και θα είμαι πάλι λάθος, βάλε βρε tony μία εικόνα απ' αυτή την ταινία να μου φύγει το μεράκι :darkglasses: Κι έχε πλάκα να μην την βρω ... :P

Πίσω
Μπλουζα