Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
katerinak είπε:
στην 6.απ τον τροπο που ειναι τυλιγμενα τα γαρυφαλλα,νομιζω οτι καποιο φτωχοπαιδο παει να τα προσφερει σε μια κοπελα ή να της κανει προταση γαμου και αυτη του τα πεταει
Νομίζω ότι είσαι κοντά Κατερίνα. Για ψάξτο λίγο! Φτωχόπαιδο που πάει με τα ταπεινά γαρύφαλλα αλλά πριν τα παρουσιάσει στην κοπέλα τη βλέπει με ομορφότερη ανθοδέσμη - πλουσιότερο ανταγωνιστή και τα πετάει από μόνος του.

Δεν είμαι σίγουρη αλλά κάπου προς τα εκεί με πάει η διαίσθησή μου :xm:

retrofan είπε:
Νομίζω ότι είσαι κοντά Κατερίνα. Για ψάξτο λίγο! Φτωχόπαιδο που πάει με τα ταπεινά γαρύφαλλα αλλά πριν τα παρουσιάσει στην κοπέλα τη βλέπει με ομορφότερη ανθοδέσμη - πλουσιότερο ανταγωνιστή και τα πετάει από μόνος του.
Δεν είμαι σίγουρη αλλά κάπου προς τα εκεί με πάει η διαίσθησή μου :xm:
Είστε μακριά... :)

6. Βράσε τη διαίσθησή μου :darkglasses: Ατύχημα έχουμε και τα λουλούδι πάνε αναμνηστικά;

8. Έγχρωμη ταινία αλλά το σουλούπι του πρωταγωνιστή δεν μου λέει τίποτα. Ούτε Παπαμιχαήλ τον κάνω, ούτε Κούρκουλο. Tony μιλάμε για πασίγνωστο φιλμ ή λίγο πιο "αναπληρωματικό στον πάγκο";

στην 8.ειναι μεθυσμενη η ξυπολυτη και ο κοστουμαρισμενος την παιρνει στους ωμους του;

στην 8. μηπως ειναι ο Λακης Κομνηνος με την Ελενα Ναθαναηλ στην ταινια "εκεινο το καλοκαιρι" ;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προφανώς μεθυσμένη. Και μοιάζει για κωμωδία.

Στην 6 οι πιο γνώστες ας πουν. Παίζει να είναι αυτή η ταινία που ο Αντωνόπουλος είναι χήρος μ' έναν μικρό γιο και η Χρονοπούλου ερωτευμένη μαζί του; Λέω μήπως τα λουλούδια είναι για τη πεθαμένη γυναίκα ...

Είπα μήπως ήταν η ανθοδέσμη του Φιλιππίδη, που την πετάει όταν του ανοίγει την πόρτα ο Γιαννακάς αλλά δεν τελικά... :(

παντως στην 8.ταιριαζει η ταινια που λεω αφου η retrofan ειδε και τη φιαλη για τις καταδυσεις..

οποτε δεν ειναι μεθυσμενη,απλα ειναι ενα ζευγαρι που ξαναζει τον ερωτα του λιγο πριν χωρισει για παντα

Την 8 νομίζω ότι την βρήκε η Κατερίνα :) Ταιριάζει και η μπουκάλα :darkglasses:

katerinak είπε:
στην 8. μηπως ειναι ο Λακης Κομνηνος με την Ελενα Ναθαναηλ στην ταινια "εκεινο το καλοκαιρι" ;
Σωστά!!! Ποιες έμειναν γιατί με απασχολούν εδώ και μπερδεύτηκα;

νομιζω εμεινε μονο η 6 με την ανθοδεσμη με τα γαρυφαλλα

Η 6. Δώσε κανένα στοιχείο για τα γαρύφαλλα γιατί σίγουρα δεν είναι "ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο":darkglasses:

Να πω...τι να πω... :wait2:

Δεν είναι μελό , δεν είναι κωμωδία , δεν είναι δράμα , δεν είναι πολεμικό...

ειναι δραμα ή κωμωδια ; αλλα αφου ειμασταν μακρια με την υποθεση που καναμε,μαλλον κωμωδια θα ειναι

ΥΓ: μας εδωσε ο tonytony μια περιπλοκη απαντηση και συμπληρωνω κι εγω για την ταινια που ψαχνουμε : δεν ειναι βοας ,δεν ειναι κροταλιας, ειναι το φιδακι ο διαμαντης

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δηλαδή είναι ντοκιμαντέρ;:what:

μηπως ειναι τραγωδια; ή καποιο μιουζικαλ ασπρομαυρο;

Ασπρόμαυρο μιούζικαλ; Μάλλον όχι. Κοινωνικό ίσως; Αλλά κοινωνικό που να μην είναι δράμα;

αν ειναι κοινωνικο τοτε θα ειναι και δραμα αφου θα ασχολειται με καποιο προβλημα :wait2: :wait2: :wait2:

μας παιδευει πολυ αυτη η ανθοδεσμη

Εγώ ομολογώ ότι κόλλησα.

Ή ο θεματοθέτης μας το ξεπουλάει εντελώς το 6 ή περιμένουμε τη bambinella :P

Παίζει να μας εκδικείται κι ο Θεός που δεν είμαστε στην εκκλησία τέτοια ώρα :darkglasses:

πες μας καποιον απ τους πρωταγωνιστες τουλαχιστον

Είναι θρίλερ!!! :darkglasses:

Πίσω
Μπλουζα