Σημασία στη λεπτομέρεια!...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
εχει καποια σχεση με τα φιλμ νουαρ;

Αν είναι ο πολυσυζητημένος "Εφιάλτης" δεν τον έχω δει :)

Αν είναι οι "Αμφιβολίες", σκηνή με ανθοδέσμη δεν θυμάμαι :)

Έχουμε κι άλλο ελληνικό θρίλερ;

retrofan είπε:
Αν είναι ο πολυσυζητημένος "Εφιάλτης" δεν τον έχω δει :) Αν είναι οι "Αμφιβολίες", σκηνή με ανθοδέσμη δεν θυμάμαι :)

Είναι ένα από τα δύο! :)

retrofan είπε:
Αν είναι ο πολυσυζητημένος "Εφιάλτης" δεν τον έχω δει :) Αν είναι οι "Αμφιβολίες", σκηνή με ανθοδέσμη δεν θυμάμαι :)

ειναι κι αλλα,για παραδειγμα :

ο δολοφονος αγαπουσε πολυ

ο θανατος θα ξαναρθει

Λέω "Αμφιβολίες"

1. Σαν κάτι να μου έρχεται η Τσιούνη να δέχεται λουλούδια από τον υποτιθέμενο νεκρό άντρα της

2. Ο "Εφιάλτης" είναι λέει με μια διχασμένη προσωπικότητα. Καθόλου "ανθηρό" θέμα :darkglasses:

Συγνώμη , άργησα λόγω...ανωτέρας βίας! Η ταινία ήταν ο "Εφιάλτης" και μετά τις 11 το βράδυ αν είστε εδώ συνεχίζουμε... ;)

Eλα βρε tonytony, που εβαλες τον Εφιαλτη τωρα που' λειπα! Αφου ξερεις τι κολλημα εχω μαζι του! :)

Ίσως γι' αυτό το έβαλε τώρα, ο σαδιστής :) (Λέω εγώ με υπερηφάνεια διότι γνώρισα και το μοντελάκι της μαμποχορευούσης Βασιλειάδου από την ωραία των Αθηνών και τις ταμπέλες του ιατρείου από την κυρά μας τη μαμμή... για τα άλλα 8 ας μη μιλάω καλύτερα, αλλά 2 στα 10 είναι ατομικό μου ρεκόρ)

bambinella 100 είπε:
Eλα βρε tonytony, που εβαλες τον Εφιαλτη τωρα που' λειπα! Αφου ξερεις τι κολλημα εχω μαζι του! :)
bambinella σε ποια σκηνη ηταν αυτη η ανθοδεσμη με τα γαρυφαλλα που μας παιδεψε τοση ωρα;

Συγνώμη Bambinella...Ο "Εφιάλτης" κάποια στιγμή θα επανέλθει όμως... ;)

Πάμε για τις πρώτες 10!

1.

20.jpg

2.

19.jpg

3.

18.jpg

4.

17.jpg

5.

16.jpg

6.

15.jpg

7.

14.jpg

8.

13.jpg

9.

12.jpg

10.

11.jpg

3.Βιβα Ρενα

5.Αστερω

6.Αναζητησις

9.αλιμονο στους νεους

Ειναι καπου στο πρωτο τεταρτο της ταινιας οπου η αγνωστη γυναικα (δε λεω ονομα ηθοποιου η ρολου γιατι η retrofan δεν την εχει δει ακομα και δε θελω να της το χαλασω) πηγαινει στο σπιτι του ζωγραφου, Σταυρου Ξενιδη. Εκει ειναι μονη η συζυγος του με το λιγων μηνων μωρο τους.

Η αγνωστη γυναικα της προσφερει λουλουδια, αλλα οι διαθεσεις της ειναι μαλλον επικινδυνες.

Οταν ο Τωνης Καρζης (Μιχαλης Νικολινακος) μαθαινει οτι η γυναικα αυτη βρισκεται στο σπιτι του Ξενιδη, επιχειρει να τη σταματησει και να την αντιμετωπισει. Την κυνηγα κι εκεινη πανω στη βιασυνη της ριχνει τα λουλουδια στο δρομο.

bambinella 100 είπε:
Ειναι καπου στο πρωτο τεταρτο της ταινιας οπου η αγνωστη γυναικα (δε λεω ονομα ηθοποιου η ρολου γιατι η retrofan δεν την εχει δει ακομα και δε θελω να της το χαλασω) πηγαινει στο σπιτι του ζωγραφου, Σταυρου Ξενιδη. Εκει ειναι μονη η συζυγος του με το λιγων μηνων μωρο τους.Η αγνωστη γυναικα της προσφερει λουλουδια, αλλα οι διαθεσεις της ειναι μαλλον επικινδυνες.

Οταν ο Τωνης Καρζης μαθαινει οτι η γυναικα αυτη βρισκεται στο σπιτι του Ξενιδη, επιχειρει να τη σταματησει και να την αντιμετωπισει. Την κυνηγα κι εκεινη πανω στη βιασυνη της ριχνει τα λουλουδια στο δρομο.
ευχαριστω πολυ bambinella:)ετσι εξηγειται γιατι ηταν πεσμενη η ανθοδεσμη

τα εγραψα επιγραμματικα για να προλαβω:

3.Βιβα Ρενα,μια σκηνη στο κεντρο νομιζω προς το τελος της ταινιας

5.μια σκηνη με την Αστερω και το Θυμιο(Παπαμιχαηλ)

6.η σκηνη που ακουμε και το τραγουδι

9.Ο Χορν παει να νοικιασει δωματιο στο σπιτι της Ριτας

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
2. Γάμος αλά ελληνικά. "Πανεύκολο" λέει για τα πάντα στο μικροσκοπικό σπίτι η πεθερά Διαμαντίδου. Έλα όμως που πόρτα ψυγείου και πόρτα κουζίνας μπλέκονται μεταξύ τους :)

Ποιες δεν έχουν απαντηθεί ακόμα;

Εχω βρει τις εναπομεινασες, αλλα για καποιους δικους μου λογους, σημερα και αυριο δε θα παιξω σε κανενα κουιζ του φορουμ.

bambinella 100 είπε:
Εχω βρει τις εναπομεινασες, αλλα για καποιους δικους μου λογους, σημερα και αυριο δε θα παιξω σε κανενα κουιζ του φορουμ.
Γιατί βρε bambinella;;; Μου κάκιωσες;;; :(

Έχουν μείνει οι 1 , 4 , 7 , 8 και 10.

8. Πρέπει να είναι η "Αμαρυλλίς". Λίγο πριν το τέλος (αυτοκτονεί; δεν αυτοκτονεί; είχαν γυριστεί και δύο φινάλε)

bambi έχοντας περάσει από καθολικό σχολείο σε καταλαβαίνω απόλυτα :) νηστεία για τους καθολικούς είναι αποχή απ' ότι μας ευχαριστεί :) Σεβαστό και αξιέπαινο!

η 8.κοκκινος βραχος; ή Αμαρυλλις ; (δεν την εχω δει αυτη την ταινια και δεν ξερω)

retrofan είπε:
8. Πρέπει να είναι η "Αμαρυλλίς". Λίγο πριν το τέλος (αυτοκτονεί; δεν αυτοκτονεί; είχαν γυριστεί και δύο φινάλε)
bambi έχοντας περάσει από καθολικό σχολείο σε καταλαβαίνω απόλυτα :) νηστεία για τους καθολικούς είναι αποχή απ' ότι μας ευχαριστεί :) Σεβαστό και αξιέπαινο!
Σωστή και η 8η. Μας έμειναν οι 1 , 4 , 7 και 10.

Πίσω
Μπλουζα