Λορένα
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 327
Δεν ξερω αν το κανατε και σεις.. παντως εμεις, οργανώναμε αραιά και που επισκέψεις στα σινεμά της πολης (των Τρικάλων.. μην ξεχνιομαστε
) για να παρακολουθησουμε κάποια μεγάλη (και διδακτικη, βεβαιως.. βεβαιως
) κινηματογραφική επιτυχία.
Η πρώτη ταινια.. που δεν υπηρχε σχολειο στο νομο μας που δεν την ειδε, ηταν : η αρκουδα
Είπα και γω τοτε πως θα δω κανα εργο της προκοπης. Ζουσα και στο χωριο και η προσβαση σε κινηματογραφο ηταν σπανια
Τι το θελα.. εκλαιγα τα λεφτα μου (μπορουσα καλλιστα να τα ξοδεψω σε λιχουδιες
)
Το εργο ηταν οικολογικο, για να αφυπνισει την συνειδηση των παιδιων για την προστασια της αρκουδας.
Περιμεναμε μπας και δουμε διαλογο.. ηθοποιους... τιποτα! 3 ωρες βαρεθηκα να βλεπω αρκουδες και αρκουδακια (οκ ειχε και εναν σχετικα εμφανισιμο ηθοποιο, αλλά.. πως να τον δεις, ετσι οπως τον ειχαν!)
(Σημ. 11 χρονια αργοτερα πηγε και το σχολειο της αδερφη μου και το ειδε. Τι στο καλο.. θεσμο στα σχολεια το καναν? 8))
Επομενο εργο, ηταν το : χορευοντας με του λυκους. Αυτο.. ενταξει, ηταν ωραιο
Ακομη θυμαμαι τα "αθωα" αγορακια της ταξης μου, πως σφυριζαν, οταν η πρωταγωνιστρια σε καποια στιγμη στο ποταμι, απλά σηκωσε λιγο (λιγο λεμε..) το φορεμα της, και φανηκε λιγη γαμπα παραπανω
. Ποσο σεμνα ηταν τοτε.. #) αφου κοκκινιζαν μονο μ' αυτο.
Ένα αλλο εργο, ηταν ο Άμλετ (μεγαλη επιτυχια της εποχης).. αλλά δεν το ειδαμε
καηκε ο κινηματογραφος 

Η πρώτη ταινια.. που δεν υπηρχε σχολειο στο νομο μας που δεν την ειδε, ηταν : η αρκουδα
Είπα και γω τοτε πως θα δω κανα εργο της προκοπης. Ζουσα και στο χωριο και η προσβαση σε κινηματογραφο ηταν σπανια

Το εργο ηταν οικολογικο, για να αφυπνισει την συνειδηση των παιδιων για την προστασια της αρκουδας.
Περιμεναμε μπας και δουμε διαλογο.. ηθοποιους... τιποτα! 3 ωρες βαρεθηκα να βλεπω αρκουδες και αρκουδακια (οκ ειχε και εναν σχετικα εμφανισιμο ηθοποιο, αλλά.. πως να τον δεις, ετσι οπως τον ειχαν!)
(Σημ. 11 χρονια αργοτερα πηγε και το σχολειο της αδερφη μου και το ειδε. Τι στο καλο.. θεσμο στα σχολεια το καναν? 8))
Επομενο εργο, ηταν το : χορευοντας με του λυκους. Αυτο.. ενταξει, ηταν ωραιο

Ακομη θυμαμαι τα "αθωα" αγορακια της ταξης μου, πως σφυριζαν, οταν η πρωταγωνιστρια σε καποια στιγμη στο ποταμι, απλά σηκωσε λιγο (λιγο λεμε..) το φορεμα της, και φανηκε λιγη γαμπα παραπανω

Ένα αλλο εργο, ηταν ο Άμλετ (μεγαλη επιτυχια της εποχης).. αλλά δεν το ειδαμε

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: