Σκέψεις περί 8ης Γενιάς

Φιλε τακη και φιλε shock πολυ καλα κανετε και τα αναφερετε αυτα γιατι ειστε περισσοτερο γνωστες στο θεμα specs απο μενα αλλα τα χαρακτηριστηκα της καρτας του Wii U αν ειναι αυτη τελικα δεν θα ειναι ιδια με αυτα που αναγραφονται.Διαβασα καπου οτι θα βασιζεται σαυτα αλλα θα ειναι βελτιωμενη εκδοση αποκλειστηκα για το Wii U.Aν ειναι αυτη βεβαια γιατι οπως ξερω και το εχουμε ακουσει απο developers οτι η καρτα του Wii U θα βασιζεται στην σειρα 7 της AMD.
 
Ξέρεις τι γίνεται... H τελευταία κονσόλα που πήρα ήταν το πρώτο Xbox, δηλαδή είχα και Sega(game gear, master System, Mega Drive) και Νintendo(SNES, gameboy classic, advanced) αλλά τελικά με κέρδισαν τα PCs. Και όταν βλέπω specifications σε μια κονσολα κάνω το ΛΑΘΟΣ να τα συγκρίνω με PC που θα είχε τα ίδια χαρακτηριστηκά. Όμως δεν πάει έτσι το πράγμα... Γι'αυτό η συγκέκριμένη κάρτα αν και δεν είναι κορυφαία, μπορεί στο Wii U να πετάει. Και μην μπένεις φίλε Metal στο τρυπάκι που λέει η AMD για σειρά!!! Δυστυχως η μικρές σειρές της δεν αλλάζουν, είναι ίδιες με άλλη ονομασία (rebrand). Όπως έκανε με τις 56xx και 66xx, τις 57xx και 67xx κ.τ.λ.
 
Πάντως με τέτοια κάρτα δεν θα καίγεται...κάτι είναι και αυτό! (ρωτήστε και τον Wally που έχει αλλάξει 3-4 Χ360)
 
Με 35Watt λογικά θα λειτουργει με passive cooler. Χωρίς θορυβο και χαμηλές θερμοκρασίες.
 
Eχουν ανακοινωθη απο την NINTENDO αυτα.Θα λειτουργη απο 40w με υψηλοτερα τα 75w.Θα ειναι αθορυβο και με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.
 
Βρε καθαρματα ενα μου καηκε. Το ανασταινω συχνα με heatgun εξου και το παρατσουκλι Φρανκενστάιν
 
metalcandyman είπε:
Eχουν ανακοινωθη απο την NINTENDO αυτα.Θα λειτουργη απο 40w με υψηλοτερα τα 75w.Θα ειναι αθορυβο και με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.
Κανονικά όλοι θα έπρεπε να έχουν ένα παρόμοιο standard σαν αυτό ή όσο γίνεται πιο κοντά σε αυτό. Ναι μεν να είναι δυνατό μηχάνημα αλλά να μην ξεφεύγει από τις προδιαγραφές του. Ναι μεν να μπορείς να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα γραφικά, όχι όμως να καταστρέφεται το μηχάνημα και ταυτόχρονα να πρέπει να ακούω ανεμηστηράκια-τουρμπίνες. Με λίγα λόγια να έχεις όσο δυνατό μηχάνημα επιτρέπουν οι προδιαγραφές ώστε να μην χαλάει εύκολα και να μην σου σπάει τα αυτιά.

Και αν δεν σου φτάνουν τα γραφικά και θες κάτι πιο δυνατό, παίρνεις ένα καλό PC με ένα αξιόλογο κουτί και βάζεις καλής ποιότητας ψήκτρες με αθόρυβα ανεμηστίρακια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η ισχυς των γραφικων ειναι δυστυχως αρκετα δεμενη με την καταναλωση. Νομοι της φυσης εκτος αν χρησιμοποιηθουν εξωγηινα υλικα.

Το 2005 οι ισχυρες καρτες ηταν γυρω στα 150W. Τοσα τραβαγε και η GPU του 360 (που συναμα με την κακη αρχικη υλοποιηση ειχαμε παρατραγουδα)

Σημερα οι καρτες ειναι κοντα στα 300W...αρα θα χρειαστει πολυ καλη μελετη θερμοαπαγωγης και ποιοτικα τροφοδοτικα
 
Πίσω
Μπλουζα