Καλύτερα να βάζεις - βγάζεις καλώδια, ειδικά άν έχεις RGB για τις κονσόλες σου, παρά να "σκίσεις" το σήμα με μιά σκαρτιέρα. Για xbox, νομίζω το optimal είναι το component, άν και με ένα RGB Scart που έχω (όπως για όλες τις κονσόλες, συνιστώ να κάνεις το ίδιο) έχω καλό σήμα στην CRT που τo έχω συνδέσει. Εν ολίγοις, έχω πάρει full RGB Scarts, ένα για Xbox, ένα για SNES που κάνει και για το Ν64, ένα για PSX που κάνει και για το PS2, και έχω το Amiga CD32 με s-video, ενώ το dreamcast είναι σε ξεχωριστό monitor με VGA μέσω του Box, απο το οποίο παράλληλα παίρνω μια rca σε περίπτωση που δέν υποστηρίζει το παιχνίδι VGA. H TV έχει 2 scart, ένα Svideo, ένα RCA...και αυτά ! Οπότε κουμπώνω-ξεκουμπώνω κατα περίσταση, με τα scart μαζεμένα με cable management ταινίες. Δέν το έχω μετανιώσει, γιατί η εικόνα που έπαιρνα απο την σκαρτιέρα ήταν για κλάμματα. Δές το Snes με full RGB Scart σε μία CRT (στις tft δέν θα καταλάβεις και πολλά) και θα καταλάβεις το γιατί σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ δέ στο PSX μπορείς να τρέχεις και τα γιαπωνέζικα games έγχρωμα, κάτι που χωρίς rgb scart δέν γίνεται.