Kabouridis
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 11
Mου στείλανε από Αίγιο πριν 10 ημέρες ένα cd με τραγούδια του και δεν έχει βγει από το στερεοφωνικό.
Θεός :thanx2:
Θεός :thanx2:
Τελικά μάθαμε αν θα είναι μαζί, Καμπουρίδης και Μοναχός ;Kabouridis είπε:Mίλησα στο τηλέφωνο με τον Γιώργαρο τον Καμπουρίδη και μου είπε ξεκινάνε στο ΑΠΡΟΟΠΤΟ στο Χαιδάρι. Αν είναι κι ο Κώστας Μοναχός γιναμε βρήκαμε το στεκι του χειμώνα. :cheers: Οποτε θέλετε το κανονιζουμε να γνωριστούμε κι από κοντά πέρνω ένα τηλ τον Καμπουρίδη και μας κλείνει τραπεζάκι σπέσιαλ.
Tελικά δεν είναι μαζί του ο Κώστας Μοναχός αλλά είναι ο Κώστας Καρουσάκης μαζί με τον Αλεξάνδρου.exetlaios είπε:Τελικά μάθαμε αν θα είναι μαζί, Καμπουρίδης και Μοναχός ;
Καλωσήρθες Μανώλη.Μανώλης είπε:Χαιρετώ τήν Ζωντανή και Ενημερωμένη παρέα σας !Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον Δίσκο " Υπάρχει Λύση " του Κώστα Μοναχού και συγκεκριμένα για το κομμάτι " στο ΄χω ξαναπεί μωρό μου )
Μήπως λοιπόν , γνωρίζετε που μπορώ να το βρώ σε αρχείο WAV (οχι mp3 ) είτε σε βινύλιο , είτε σε CD (δέν ξέρω να έχει κυκλοφορήσει ποτέ )
Οπως καταλαβαίνετε το κομμάτι αυτό μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και θα ήθελα να το έχω στην δισκοθήκη μου , η ποιότητα mp3 που έχω κατεβάσει δέν είναι και οτι καλύτερο ...
Σας ευχαριστώ εκ τών προτέρων
Καλώς σάς βρήκαexetlaios είπε:Καλωσήρθες Μανώλη.
Δεν ξέρω αν σε βοηθάω, αλλά σε ενημερώνω ότι το συγκεκριμένο τραγούδι που ψάχνεις (μαζί με 2-3 ακόμα από το ίδιο άλμπουμ) υπάρχουν και στη συλλογή ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ που είχε επιμεληθεί το (πάλαι-ποτέ) TV-MAGIC.
Μακράν η καλύτερη σκυλο-συλλογή όλων των εποχών.
Με Σούλα Νικολουδάκη, Ντάνια Πλέσσα, Μαρία Ρούσου, Χριστίνα Δελλή, Ρένα Βεράκου, Κώστα Μοναχό, Βασίλη Στακτέα, Γιώργο Πωλέση κ.α.
Έχω την τύχη να την έχω σε βινύλιο.
Οπότε, παράλληλα με το ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ψάχνε και ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Wally είπε:Ποια τραγουδιαρα λεει το "Αφεση αμαρτιων"? (hint: το ακουσα στο BlackMan )