Σκυλάδικα!

Wally είπε:
Οχι :D Μαλλον εχουν κοινο τιτλο.Η φωνη αυτης που ακουσα ηταν βαρια μπουζουκε και με αξαν :)

δεν γνωρίζω αν μιλάμε για το ίδιο πάντως μετά τη Λίτσα το τραγούδησαν κι άλλες...

Τέλειωσαν τα ψέματα

και οι παρεξηγήσεις

όχι άλλα δάκρυα

και όχι συγκινήσεις

πέρασαν τα δύσκολα

πέρασαν οι μπόρες

που για σένα έκλαιγα

και μέτραγα της ώρες

Aφεση αμαρτιών μη μου ζητήσεις

και πάνα σύνδεση μη προσπαθήσεις

άσε της παράλογες της συζητήσεις

ψέμα ήσουν, ψέμα θα ʽσαι

Τώρα πια κατάλαβα

τι ήσουνα για μένα

ένα λάθος ήσουνα

που έφτασε στο τέρμα

τώρα πια η πόρτα μου

μια για πάντα κλείνει

μακριά απο μένανε

κι ό,τι θέλει ας γίνει :D
 
Πρωτος!Και μαλιστα απο οτι βλεπω ειχα κανει και τα πραγματα ακομα πιο δυσκολα αφου το κομματι λεγεται "Αμαρτωλοι και αγγελοι"...
 
Ακούμε και blackman ρε Πάνο;

Ρε μη σε χαρακτηρίσω πως, αφού είσαι και εσύ κατά βάθος μεγάλο σκυλί, γιατί το κρύβεις;

Μην ανησυχείς, στη καλή μουσική όλα χωράνε, από Manowar μέχρι Τερλέγκα, δεν σημαίνει ότι το ένα αποκλείει το άλλο.

Να σας δω ρε μούρες, όντας χοντροκαψούρηδες να επιλέγετε το "Hail and Kill" αντί του "Για τα μάτια του κόσμου" και τι στο κόσμο..........

Wally να ακούς λίιιιιγο παραπάνω Digital FM.
 
Παιδια καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουριος στο σαιτ και μεγαλο σκυλι της νυχτας.Αν και ειμαι 23 ακουω σκυλαδικα απο τα 15 μου και εχω αρκετα μεγαλη συλλογη. Ειμαι φαν του ενος και μοναδικου Μανθου Ζολωτα που εχει πει σε πρωτη εκτελεση την κομματαρα -Αν εισαι η μεγαλη αγαπη- που εκανε σουξε ο Ζαχαριας.Δεν ξεχναω φυσικα και τους αλλους μεγαλους του σκυλαδικου με πρωτο και καλυτερο τον μεγαλο Γιαννη Βλάση...
 
Καλώς ήρθες στη σκυλοπαρέα μας.

1ον) Ωραίο νικ. ο Κώστας είναι κορφή.

2ον) Σε συγχαίρω για τις επιλογές σου.

3ον) και άσχετον. Τι θα γίνει με τον Καμπουρίδη, θα πάμε καμία φορά. Εδώ και ένα μήνα λέμε να πάμε στον Καμπουρίδη - Καρουσάκη - Αλεξάνδρου και το έχουμε αφήσει στον αέρα.
 
Safetis καλώς ήλθες. Τα σκυλάδικα είναι στο αίμα πολλών και πολλοί δεν παραδέχονται ότι τους αρέσουν, αν και τα σιγοτραγουδάνε ή τα ακούνε κρυφά.

Εγώ ακούω metal, αλλά η μεγάλη αγάπη είναι οι τελειωμένες πίστες της Εθνικής. Μάλιστα τα σκυλάδικα κυριολεκτικά είναι στο άιμα μου αφού τα άκουγα παρέα με τον καλύτερό μου φίλο , ένα θείο μου που δεν υπάρχει πιά και όπως έχω αναφέρει και παλιά στο παρών νημάτιο, οργώναμε την Ελλάδα με ένα φορτηγό και ακούγαμε αποκλειστικά σκύλο.

Τα καλύτερα παιδικά χρόνια που μπορούσα να έχω ποτέ. Από εκεί ξεκίνησε η αγάπη για τα γνήσια λαϊκά άσματα - ύμνους και φυσικά, για το δρόμο. Ακόμα και σήμερα, όταν ξεκινάω ένα ταξίδι με ενδιαφέρει ο δρόμος και όχι ο προορισμός, πάντα παρέα με Μετζελόπουλο, Μπουγά, Τερλέγκα και άλλους πισταδόρους Θεούς.

Κλείνω αφιερώνοντας σε όλο το σκυλολόϊ τη "Γαρδένια" του απίστευτου Τερλέγκα.
 
Φίλε fun του Κώστα Σαφέτη καλωσόρισες στην παρέα μας.Εδώ θα βρεις ράτσες από γνήσια αίματα λαικών τραγουδιστών :D

maxouli είπε:
3ον) και άσχετον. Τι θα γίνει με τον Καμπουρίδη, θα πάμε καμία φορά. Εδώ και ένα μήνα λέμε να πάμε στον Καμπουρίδη - Καρουσάκη - Αλεξάνδρου και το έχουμε αφήσει στον αέρα.
Εγώ παιδιά πάντως για όποτε πείτε μέσα είμαι.Πριν 10 ημέρες έκανα και μια σαββατιάτική αυτοψία στο ΑΠΡΟΟΠΤΟ , ήταν πολύ τζετ, οπότε κανονίστε να πάμε.

Και για να σας βάλω στα αίματα ένα μείνε κοντά μου είναι το κατάλληλο κομμάτι

Γιώργος Καμπουρίδης

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειχα παει περυσι στον Γιωργαρο τον Καμπουριδη, ειχε ερθει και στο τραπεζι μου. Αλλα ειχα παθει την πλακα μου με τον Δημητροπουλο, λεει φοβερα το -Αν δειτε την γυναικα που αγαπω-...Θα ηθελα να αποτήσω φόρο τιμης και στον μεγαλο Αρώνη τον μεγαλυτερο καψουροαοιδο.
 
Kι ο Δημητρόπουλος είναι πολύ ωραίος.Μάλιστα κάποια στιγμή στο ΝΕΦΕΛΗ πέρυσι που είχαμε γνωριστεί μέσω του Καμπουρίδη μου χάρισε ένα cd του το οποίο είχε όλες τις επιτυχίες του...

Αν δείτε την γυναίκα που αγαπώ

Δεν κάναμε συμβόλαιο σε υπεύθυνο χαρτί

Ραντεβού στο Δαφνί

κι άλλα 12-13 κομμάτια special
 
Το κέντρο λέγεται ΑΠΡΟΟΠΤΟ και τραγουδά ο Κώστας Καρουσάκης, ο Γιώργος Καμπουρίδης και ο Λάκης Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει βάλει και αυτός την πινελιά του στην δεκεατία του ΄70-΄80, απλά τα τραγούδια του δεν είναι τόσο λαϊκά, όσο των δύο.
 
ΕΚΕΙ θα πάμε!!!

:D :D:D

οταν το κανονίσουμε.
 
Συγνώμη, είμαι καινούργιο μέλος, ψάχνω τον Λάκη Αλεξάνδρου, πάρα πολύ καιρό και σήμερα ανακάλυψα ότι τραγουδά στο ΑΠΡΟΟΠΤΟ στο Χαϊδάρι μαζί με τον Κ. Καρουσάκη και Γ. Καμπουρίδη. Πήρα όλο χαρά να κλείσω τραπέζι και μου είπαν ότι ο Λάκης Αλεξάνδρου, τραγουδά αυτές τις ημέρες στη Θεσ/νίκη. Αν πας και τον δείς θα μου στείλεις κάποιο μήνυμα? Ψάχνω πολύ καιρό??
 
Εχω περιεργεια να δω πως ειναι τωρα ο Καρουσάκης.Ειχα ξαναποσταρει οτι τελευταια φορα που τον ειχα δει, πριν χρονια, φαινοταν πεσμενος.

ΕΓΩ,για ΤΟ χατηρι σου μπεμπεκα μου... :D
 
Καλώς ήρθες λοιπόν stelliana!
 
Θεός ο Καρουσάκης !

Ποιός μπορεί να ξεχάσει τα αξέχαστα team-up του με τη Σόφη "μίλα μου μίλα μου, είσαι η ανατριχίλα μου" Κωνσταντάκη ;

Και φυσικά τη μεγάλη επιτυχία του Καρουσάκη "που έχω παρκάρει δε θυμάμαι, έχω πιεί πανάθεμά με" !
 
Αγωνία ώσπου να ρθει η στιγμή - Μαργαρίτης (Magaret) 1982
 
Θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια που είχε κάνει ένα come back ο Καρουσάκης είχε βγάλει το αμίμητο κομμάτι , που είν'το ψαλλιδάκι να σου κόψω λίγο από τα μαλλάκια σου. :bow:
 
Πάντως παιδιά, να πω κάτι και εγώ για την εποχή μου (έχω περάσει τα πρώτα άντα).

Αν και στην εφηβεία μου οι μουσικές επιλογές ήταν κάπως μπερδεμένες. Από την μία rock και από την άλλη Λάκης Αλεξάνδρου, Φίλλιπος Νικολάου, Πανταζής (Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν!!. Ποιός το θυμάται αυτό το τραγούδι?), Ρεπάνης, τραγούδια του Άκη Πάνου, Καζατζίδης, Διονυσίου, ). Ήταν και οι παράνομοι ερασιτεχνικοί σταθμοί που συνέβαλαν πολύ στη διάδοση όλων αυτών των τραγουδιών. Αυτά ίσχυαν για την δεκαετία καθαρά του '70-'80. Προς τα τέλη της δεκαετίας του '80 οι προτιμήσεις και η εποχή αλλάζει λίγο.

Ήταν η εποχή που καθόσουν για να διασκεδάσεις (όχι όρθιοι!!! ούτε στην μπάρα!!!). Ήταν τότε που υπήρχαν μαγαζιά σαν το PLAYBOY στην Συγγρού, (με Πανταζή, Δημητρίου, Κοντολάζο) ή το COPACABANA (Ρίτα!). Θυμάμαι έβγαινε ο Κοντολάζος να τραγουδήσει και γινόταν πανικός από τις κυρίες. Τα πρώτα τραπέζια πίστα ήταν όντως καρφωμένα για να μην φεύγουν στην πίστα. Γαρύφαλλα και πιάτα!! (ναι το έζησα και αυτό) και όταν γέμιζε η πίστα σπασμένα πιάτα και γαρύφαλλα πατημένα, το "ξεκουραστήτε" από τον καλλιτέχνη για να μαζευτούν όλα αυτά.

Ήταν η εποχή που ο άνδρας - συνοδός, ήταν ο υπεύθυνος από το που θα πάμε, μέχρι και για τα τσιγάρα της κυρίας!

Ποιοί θυμούνται αυτήν την εποχή? Υπήρχε αίσθημα, έρωτας, "καψούρα", όπως θέλετε πέστε το.

Ήταν ωραίες εποχές!! που κράτησαν μέχρι τις αρχές του '90. Εκει γύρω στο '94-'95, χάθηκαν όλα. Μόνο κάποιοι σαν και εμάς (που έζησαν αυτή την εποχή και δεν τους αρέσει τίποτα άλλο) ή και μικρότεροι (που ακολουθούν τους μεγαλύτερους ή τα ανακαλύπτουν μόνοι τους), συνεχίζουν να θυμούνται. Μένω στο forum γιατί ξανάγινα 20 χρονών..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα