Σπάνιες φωτογραφίες

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας flash_mpak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

flash_mpak

RetroWannaBe
Αντιδράσεις
8
Βρήκα ένα πολύ ωραίο υλικό και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας..ελπίζω να σας αρέσει..

Μάρω Κοντού41248.jpg

Αλίκη Βουγιουκλάκη41249.jpg

Νίκος Σταυρίδης-Άννα Καλουτά41250.jpg

Βασίλης Αυλωνίτης 41251.jpg

Αλική Βουγιουκλάκη στο περιοδικό Φαντασία 41252.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πάρα πολύ όμορφες - ευχαριστούμε!

Ερώτηση: είναι από προσωπική συλλογή ή από κάποιο ιστότοπο? (αν είναι από κάποιο ιστότοπο, καλό θα ήταν ν' αναγραφεί και η πηγή! ;) )

Η σελίδα που βρήκα το υλικό είναι http://istorikesphotografies.blogspot.com

ανεβάζω και άλλες φωτογραφίες γιατί όπως είπα είναι πολυ δυνατό το υλικό..

ΑλίκηΑλίκη 1.jpg

ΧόρνΧόρν.jpg

ΚαρέζηΤζένη Καρέζη.jpg

Λιβυκού - Τσιφόρος - ΕυθυμίουΛιβυκού - Τσιφόρος - Ευθυμίου.jpg

Καραγιάννη - ΘυσαυρόςΜάρθα Καραγιάννη.jpg

Είναι όντως πολύ ωραίο υλικό και είμαι σίγουρη ότι οι ρετροσινεφίλ, θα ενθουσιαστούν! ;)

Αλίκη -ΔημήτρηςΑλίκη Δημήτρης.jpg

Μερκούρη -Καζάκος - ΚαρέζηΚαζάκος-Μερκούρη.jpg

Κούρκουλος - ΚωνσταντάραςΚούρκουλος - Κωνσταντάρας.jpg

Υποψήφια στις εκλογές η ΛαμπροπούλουΛαμπροπούλου.jpg

Περιοδικό Γυναίκα 1962-ΛάσκαρηΛάσκαρη - καρναβάλι 1962.jpg

Το ζεϊμπέκικο του Παπαμιχαήλ Παπαμιχαήλ.jpg

Χορν,Κοντού,Καρέζη,Κωνσταντάρας χορν,κοντου,καρεζη,κωνστανταρας.jpg

Απο τη στρατιωτική θητεία του Παπαγιαννόπουλουστρατιωτικη θητεία παπαγιαννοπουλος.jpg

Η Λάσκαρη με την κόρηΛάσκαρη.jpg

Και η Αλίκη με το γιόαλικη γιαννης.jpg

Η σελίδα που βρήκα το υλικό είναι http://istorikesphotografies.blogspot.com

Η Γιωργία Βασιλειάδου διαβάζει

στο σαλόνι του σπιτιου τηςΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ.jpg

Ο Νίκος Σταυρίδης απολαμβάνει Άντζελα Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.jpg

Καζάκος -Καρέζη και υιός τζενη καζακος.jpg

Λάσκαρη ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ.jpg

Ο Λάμπρος και οι γυναίκες του Η ΝΙΚΗ ΛΙΝΑΡΔΟΥ, Η ΜΕΛΠΩ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ, Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΝΕΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΙΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ.jpg

Το ζειμπέκικο του Παπαμιχαήλ έχω την εντύπωση οτι είναι από το γάμο της Καρέζη με τον Χατζηφωτίου. Στο βιβλίο του που γράφει για τη Καρέζη ( μου διαφεύγει ο τίτλος τώρα ) είχε απίστευτο φωτογραφικό υλικό!

Οι φωτογραφίες είναι απλά υπέροχες σε ευχαριστούμε πολύ!

mariadegrecia είπε:
Το ζειμπέκικο του Παπαμιχαήλ έχω την εντύπωση οτι είναι από το γάμο της Καρέζη με τον Χατζηφωτίου. Στο βιβλίο του που γράφει για τη Καρέζη ( μου διαφεύγει ο τίτλος τώρα ) είχε απίστευτο φωτογραφικό υλικό!Οι φωτογραφίες είναι απλά υπέροχες σε ευχαριστούμε πολύ!
Αν δεν απατώμαι, είναι από το δικό του γάμο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! ;)

Υπέροχες φωτογραφίες!!

Ναι? Μπέρδεψα τους γάμους δλδ? χιχι

Ωραίες και σπάνιες φωτογραφίες απο τους αγαπημένους μας ηθοποιούς που έγραψαν ιστορία στον Ελληνικό κινηματογράφο!

Welcome back! Πού εξαφανίστηκες εσύ?! :)

Ωραίο καμ-μπακ με ενδιαφέρουσες πληροφορίες!... Ευχαριστούμε!

Καλως σας βρήκα !!! Δουλειά - δουλειά - δουλειά !!!!Πφφφφ εχω σκάσει!!!

Αν και μπαίνω καθημερινά δεν σ'εχω πετύχει!! Κάπου κάπου κανω και ποστ !! Δεν με παρακολουθείς :P

Από τη συναυλία της Lene Lovich στο Σπόρτινγκ το 1980.

Αριστερά η Έλλη Λαμπέτη, δεξιά η Όλια Λαζαρίδου και η Κατερίνα Γώγου.

Πηγή

502401_946969_10151390712627245_321542861_n.jpg

Φωτογραφία από πρόβα του θιάσου Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ. Εκτιμώ ότι είναι της περιόδου 1969-70 στην παράσταση "Αυτό που ξέρει κάθε γυναίκα" του James Barry. Διακρίνονται από αριστερά οι: Κάτω σειρά: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Τζόλυ Γαρμπή, Σοφία Ρούμπου. Μεσαία σειρά: Πέτρος Λοχαΐτης, Βασίλης Ανδρεόπουλος, Αλίκη Βουγιοκλάκη, Τζένη Ζαχαροπούλου. Άνω σειρά: Νίκος Τσούκας, Σπύρος Καλογήρου. Πηγή.

ISTO1.jpg

Μια σειρά σπάνιων φωτογραφιών Κύπριων, Ελλήνων αλλά και διεθνών ηθοποιών περιλαμβάνονται σε σχετική δημοσίευση που μπορείτε να δείτε εδώ. Θα επισημάνω ιδιαίτερα τους Κύπριους ηθοποιούς όπως οι Στέλιος Καυκαρίδης, Νίκος Χαραλάμπους, Ανδρέας Μουσουλιώτης (που έφυγε πρόσφατα) και Αννίτα Σαντοριναίου.

Αυτή που δείχνει σαν τη Μάρθα Καραγιάννη στα νειάτα της , δεν είναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η Μάρθα Καραγιάννη!

Ας κανω μερικα σχολια....

Πολυ ομορφη η Δανδουλακη στη συγκεκριμενη φωτογραφια απο την τωρινη εποχη. Και στα νιατα της βεβαια, ωραια ηταν και το μεγαλο της ατου ηταν παντα τα γλυκα και εκφραστικα της ματια.

Και η Ντενιση καλα κρατιεται ακομα. Πανεμορφη γυναικα νυν και αει!

Η Μαρθα Καραγιαννη στην παλια της φωτογραφια αμα ειχε μακρυ μαλλι, θα ηταν ολοϊδια η Μονικα Μπελουτσι.

Ωραιος αντρας ο Αντονι Χοπκινς στα νιατα του, κουκλα καποτε και η Ελεν Μιρεν.

Για το τελος αφηνω τον Ρομπερτ ντε Νιρο που ηταν θεϊκο πλασμα και απο τους ωραιοτερους ανδρες που εχω δει στη ζωη μου.

Πίσω
Μπλουζα