gtsamour είπε:Domniki και που να δείς τη σειρά Star Trek Voyager... πάρα πολύ Borg.... χαμός γίνεται. Μέχρι που συνεργάζονται και με τους Borg για να νικήσουν μια πιο ισχυρή φυλή...
Ο Picard ηταν πραγματικα η εξουσια του μυαλου πανω στην υλη! Ενας σχετικα μικροσωμος κυβερνητης με τρομερες γνωσεις και κοφτερο μυαλο, που δεν χρειαζεται τα μπρατσα για να επιβληθει και να εμπνευσει τον θαυμασμο. Επισης δεν μου αρεζε ποτε ο Commander William Riker (2nd in command)...μαλλον αυτος ειναι ο "απογονος" του Kirk.Shock είπε:Picardάκιας και εγώ. Ο τύπος απλά είναι ΘΕΟΣΦέρανε έναν θεατρικό ως τότε ηθοποιό να παίξει σε σειρά επιστημονικής φαντασίας. Το πείραμα όχι απλά πέτυχε αλλά σάρωσε.
Από τον μάτσομαν Κερκ (δέρνω τους πάντες, πηγαίνω με όλες) σε έναν πιο εγκεφαλικό κυβερνήτη σε μια γενιά που δεν ήθελε να βλέπει avengers και heart & heart (πάντα τελειώνουν με μια καταδίωξη και ξύλο) αλλά κάτι που θα τους βάλει σε σκέψη.
Οχι αρχηγιε μου δεν το πηρα αποφαση γιατι αυτη η υστερια... :shake: βλαπτω που θελω κατι να το δω ξεκουραστα!! δεν ειμαι ασχετος απο αγγλικα αλλα στην Ελλαδα ζω δικαιωμα μου δεν ειναι να επιμενω να εχω μου προσφερουν προϊοντα στην γλωσσα μου (δεν εννοω μεταγλωτιση αλλα τουλαχιστον εναν υποτιτλο)gtsamour είπε:Ποτέ. Δεν το πήρες απόφαση ακόμα? Δές το με Αγγλικούς.Και αν κρίνω από τη μετάφραση που έχουν κάνει στις ταινίες (ειδικά στο first contact) μη σώσουν και τα μεταφράσουν ποτέ.
StarTrek.com has speculated that the ancient Olympian gods may have visited Vulcan before Earth. [1]
Humanity gradually outgrew the need of these gods until they were only memories. Unable to survive without the love, admiration and worship they thrived on, the aliens departed Earth to eventually settle on Pollux IV.
In 2267, the USS Enterprise encountered the species on Pollux IV, where the last remaining god, Apollo attempted to force the crew of the ship to worship them once again. (TOS: "Who Mourns for Adonais?")
Δυστυχως (η μαλλον ευτυχως;;; ) η αισθητικη ειναι συγχρονη και δεν εχει καμια σχεση με της σειρας... λεντακια, φωσφοριζέ φωτα κλπ κλπ κλπ