Mandrake
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 185
Και βέβαια ήταν ο Doctor Leonard McCoy ως Ναύαρχος πλέον! Πολύ γουστάρω τα inside jokes σε σειρές!
Το "Best of Both Worlds" δεν ήταν?ειδικα το τελευταιο της 3ης / πρωτο της 4ης
Αν εννοείς στην αγορά ξέχασέ το. Δεν πρόκειται να τα βγάλει με Ελληνικούς η "Odeon". Αν εννοείς στο Internet κάποια παλικάρια έχουν βγάλει Ελληνικούς υπότιτλους και για τους 7 κύκλους!LIONHEART είπε:με ελληνικους υποτιτλους τα εχεις η με αγγλικους ?? επειδη εχω και εγω κολλημα αλλα δυστηχως δεν εχουν βγει ακομα ....
Κι εγώ το ελπίζω... Την περιμένω πως και πως! Με το "Star Trek: New Voyages" (2004-200?) τι έγινε τελικά; Δεν συνεχίζεται κανονικά; Παράτησαν το project; Δεν την παρακολουθώ γιατί έχω ψωμί ακόμη για να φτάσω εκεί.michpan είπε:Η νέα ταινία Star Trek θα παιχθεί τον Μάιο. Ελπίζω να δώσει έναυσμα να φτιάξουν καμμία καινούργια σειρά..
Μιχάλης
Mandrake είπε:Αν εννοείς στην αγορά ξέχασέ το. Δεν πρόκειται να τα βγάλει με Ελληνικούς η "Odeon". Αν εννοείς στο Internet κάποια παλικάρια έχουν βγάλει Ελληνικούς υπότιτλους και για τους 7 κύκλους!
Κι εγώ το ελπίζω... Την περιμένω πως και πως! Με το "Star Trek: New Voyages" (2004-200?) τι έγινε τελικά; Δεν συνεχίζεται κανονικά; Παράτησαν το project; Δεν την παρακολουθώ γιατί έχω ψωμί ακόμη για να φτάσω εκεί.
Α fan made είναι τα "New Voyages"; Βρε παιδιά; Θυμάμαι πρόπερσι (ίσως και πριν τρία χρόνια) που είχαν φτιάξει επεισόδια κάποιοι τρελαμένοι Trekkies με ηθοποιούς τους ίδιους και ουσιαστικά remake των πρώτων επεισοδίων! Μάλιστα σε κάποιον κινηματογράφο στην Αθήνα παίχτηκαν τα δύο πρώτα επεισόδια με Ελληνικούς υπότιτλους αν δεν κάνω λάθος. Ίσως το είχε διοργανώσει η Α.Λ.Ε.Φ. (Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας)! Δεν είμαι σίγουρος... Γι'αυτή την σειρά πρόκειται το "New Voyages"; Εγώ ήξερα πως θα κάνουν 2-3 επεισόδια συνολικά! Το συνέχισαν το πράμα; Τελικά τι βγήκε;Aardvark είπε:Ελπιζω να εννοεις τα "New Voyages" που ειναι fan-made,οτιδηποτε αλλο ερχεται σε αντιθεση με τους κανονες λειτουργιας περι διακινησης παρανομου υλικου.
Για μένα ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν κυκλοφορούν με ελληνικούς υποτίτλους γιατί αν είναι όπως αυτοί που έχουν οι άλλες ταινίες ST της Odeon (ST First Contact και κάτι άλλες) κλάφτα Χαράλαμπε....Mandrake είπε:Επαναλαμβάνω πως δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα απ'τα DVDs της "Odeon" με Ελληνικούς υπότιτλους αλλά οι κυκλοφορίες της έχουν στην καλύτερη Αγγλικούς. Ανεπίσημα όμως κυκλοφορούν "εκεί έξω" και για τους επτά κύκλους του "The Next Generation". Βέβαια μιλάμε για DVD-ripped DivX (ή XviD τέλος πάντων).