Στα Σύνορα της Φαντασίας (The Twilight Zone)

Η 1η περιοδος 1959-60 κυκλοφορει στο εμποριο με υποτιτλους. Στη 2η βρηκα σε ιστοσελιδα του διαδικτυου υποτιτλους στα μισα επεισοδια. Αν κανεις ενδιαφερεται μπορω να του γραψω σε ποια ιστοσελιδα.
 
Ευπαλίνος είπε:
Η 1η περιοδος 1959-60 κυκλοφορει στο εμποριο με υποτιτλους. Στη 2η βρηκα σε ιστοσελιδα του διαδικτυου υποτιτλους στα μισα επεισοδια. Αν κανεις ενδιαφερεται μπορω να του γραψω σε ποια ιστοσελιδα.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μη με ενδιαφερει οτιδηποτε αφορα τη σειρα με τα ασπρομαυρα επεισοδια, οποτε καθε πληροφορια μου ειναι πολυ χρησιμη.

Στειλε μου προσωπικο μηνυμα, αν θελεις.

Living Doll. Το επεισοδιο με τον Τελη Σαβαλα εγινε απο τα διασημοτερα της σειρας.

http://www.youtube.com/watch?v=qZLO5h_c_2M
 
Ευπαλίνος είπε:
Η 1η περιοδος 1959-60 κυκλοφορει στο εμποριο με υποτιτλους. Στη 2η βρηκα σε ιστοσελιδα του διαδικτυου υποτιτλους στα μισα επεισοδια. Αν κανεις ενδιαφερεται μπορω να του γραψω σε ποια ιστοσελιδα.
Γιατί δεν μπορεί να γραφτεί δημόσια;
 
.."Όντας μικροί, την δεκαετία του 80', τρομάζαμε μάλλον πιό εύκολα απ'ότι τώρα.


Ποιές ταινίες σας είχανε κάνει τότε, πραγματικά να τρομάξετε ;"....


Αρχικά θα postαρα στο θέμα "Οι πιο τρομακτικές ταινίες ..." μιας και η παραπάνω εισαγωγή απο τον exetlaios ταιριάζει απόλυτα στην εμπειρία που θελα να μοιραστώ αλλα απο ότι είδα υπάρχει αποκλειστικό thread για το "The Twilight Zone" (αν και μεχρι να ανακαλύψω το επεισόδιο στο οποίο θα αναφερθώ, δεν θυμόμουν οτι επρόκειτο για ΤΖ αλλά οτι ήταν ταινία...πολλά τα χρόνια που περασαν βλέπετε και η μνήμη βγάζει αρκετά failures πια :xm: )

Ο πρωταγωνιστής-ταξιδιώτης έχοντας χαθεί και για να προφυλαχτεί απο την βραδυνή καταιγίδα, χτυπά την πόρτα ενός απομονωμένου μοναστηριού. Οι γέροντες τον φιλοξενουν. Εκεί έρχεται σε επαφή με ένα μυστηριώδη φυλακισμένο που του εξηγεί οτι ο Ηγου΄μενος είναι τρελός και τι τον κρατά φυλακισμένο...παρά τις προειδοποιήσεις των μοναχών, αργά το βράδυ βοηθά τον άγνωστο να δραπετεύσει......

Η τελική σκηνή με τις κολώνες (όπως θα δείτε) πραγματικά είχε στοιχειώσει για εβδομάδες τα βράδια μου (πιτσιρικάκι ήμουν μωρέ :sweat: ).

Το επεισόδιο είναι του '60 και μπορείτε να το ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ .

Ελπίζω να σας αρέσει

Χμμμ...απ'ότι φαίνεται με έχει προλάβει ο thamonas στην page 2.

Παρόλα αυτά τα youtube links του απ'οτι είδα δεν λειτουργούν (πια?) οπότε το λινκ μου πιο πάνω θα φανεί χρήσιμο. Το επεισόδιο είναι απο την αρχη (σημα εκπομπής κτλ), και πιθανώς (δεν το χω ψαξει πολύ) sτο site ίσως βρούν και άλλοι κάτι που ψάχνουν.....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
steel_the_twilight_zone.jpg


the_twilight_zone_diner_scene.jpg


shatner-twilight-zone.jpg


Caesar-And-Me-the-twilight-zone.jpg


review_tz_8.jpg
 
Μήπως μπερδεύετε το The Outer Limits με το The Twilight Zone;
 
Εστω και με μεγαλη καθυστερηση, που οφειλεται στο οτι για πολυ καιρο εμπαινα σπανια και βιαστικα στο retromaniax, δινω την ιστοσελιδα οπου μπορει κανεις να βρει ολους τους υποτιτλους της 1ης περιοδου και τους μισους της 2ης. Συγγνωμη για την ασυνεπεια.

Προκειται για την greekdvdsubs.com

Αρκει στο κουτακι "Αναζητηση υποτιτλων" πανω δεξια να γραψει "twilight". Αν καποιος ξερει καπου αλλου οπου υπαρχουν περισσοτεροι υποτιτλοι, ας μας το πληροφορησει.
 
Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω πολύ καιρό για το The Twilight Zone το έγχρωμο που ξεκινάει από το 1985. Τέτοιες σειρές δεν βγαίνουν πια!!! Απλά δεν ξέρω πόσες σεζόν είναι. Ψάχνω να το αγοράσω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με πόσες σεζόν είναι και από που θα το βρω να το αγοράσω αλλά με ελληνικούς υπότιτλους ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H Ida Lupino ηταν η μοναδικη γυναικα στην ιστορια της ασπρομαυρης σειρας, που επαιξε σε ενα επεισοδιο και σκηνοθετησε ενα αλλο.

H Ida επαιξε στο επεισοδιο The Sixteen Millimeter Shrine και σκηνοθετησε το επεισοδιο The Masks.

220px-Ida_Lupino_in_The_Hard_Way_trailer_cropped.jpg


Ida Lupino

images


The Masks - Season 5
 
argyroula35 είπε:
Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω πολύ καιρό για το The Twilight Zone το έγχρωμο που ξεκινάει από το 1985. Τέτοιες σειρές δεν βγαίνουν πια!!! Απλά δεν ξέρω πόσες σεζόν είναι. Επειδή δεν μπόρεσα να το βρω μέσω ιντερνετ ψάχνω να το αγοράσω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με πόσες σεζόν είναι και από που θα το βρω να το αγοράσω αλλά με ελληνικούς υπότιτλους ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ.
Δυστυχώς μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει μόνο ο 1ος κύκλος της ασπρόμαυρης σειράς του '59-'64 από την "Silver Media" και να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω να προχωράει. Ήδη έχουν περάσει 3 χρόνια περίπου απ' την κυκλοφορία της σαιζόν αυτής στην Ελλάδα. Του '85-'89 δεν υπάρχει τίποτε. Το μόνο που μπορείς να βρεις ίσως είναι το "Twilight Zone: Rod Serling's Lost Classics" ('94) που περιέχει 2 επεισόδια δια χειρός Rod Serling που δεν κυκλοφόρησαν στην σειρά του '85-'89, σε μορφή τηλεταινίας! Είχε κυκλοφορήσει πριν μερικά χρόνια από το περιοδικό "Cine Fan", το οποίο δυστυχώς σταμάτησε να κυκλοφορεί. Δεν αποκλείεται όμως να βρεις το DVD να πωλείται πουθενά, αν ψάξεις!

dr_slump είπε:
Μήπως μπερδεύετε το The Outer Limits με το The Twilight Zone;
Την απάντησή σου θα την πάρεις εδώ! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφαίο περιοδικό, κατά την γνώμη μου, που δυστυχώς έκλεισε με 3 χρόνια κυκλοφορίας. Ήταν περιοδικό που ασχολούνταν αποκλειστικά με τον χώρο του φανταστικού (τρόμου, επιστημονικής φαντασίας και ηρωικής φαντασίας) που προσωπικά, τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Ήταν ένα περιοδικό καθαρά για χομπίστες!! Δυστυχώς δεν είχε την απήχηση που έπρεπε, άκουσαν και κάποια πικρόχολα σχόλια προς το τέλος, και το τεύχος #35 ήταν και το τελευταίο... Από τότε δεν κυκλοφόρησε τίποτε αντίστοιχο στον Ελληνικό εκδοτικό χώρο. Κρίμα...
 
Θυμα και αυτο του Ιντερνετ,τοτε φανταζε σαν οαση με τις διαλεχτες για τους φαν του ειδους ταινιες του.

Δεν ξερω αν το εχω αναφερει ,επεισοδιο κλασσικο ηταν και με ενα κυριο που του αρεσε το διαβασμα και δεν ειχε χρονο για τα αγαπημενα του βιβλια εντωμεταξυ ειχε και την γυναικα του να γκρινιαζει και σε καποια φαση γινεται εκρηξη και εξαφανιζονται ολοι και τελευταια σκηνη με αυτον μπροστα απο μια ερειπωμενη βιβλιοθηκη και .............

 


πεφτει στα σκαλια και σπαει το μοναδικο ζευγαρι γυαλιων του!

 
 
Μπα, μάλλον θύμα του "πολύ απαιτητικού Έλληνα" ήταν. Δε θυμάμαι το επεισόδιο που λες... Στην σειρά του '85 μου 'χει μείνει σίγουρα ένα επεισόδιο με τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη όπου τελικά μας έδειχνε πως είναι κάτι "περισσότερο" απ' αυτό που ξέραμε!
 
To the twilight zone παραμενει ακομα και σημερα ενα διαμαντι.πριν ενα μηνα ξεκινησα παλι να το βλεπω γιατι ειμαι απο τους τυχερους που το εχουν στην κατοχη τους και του 1959 και του 1988 και του 2002.πολυ ωραια επεισοδια ηταν με τους τρεις αστροναυτες που για καποια στιγμη χαθηκε το διαστημοπλοιο απο το ρανταρ και οταν επεσαν στην γη δεν τους ηξεραν οι κοντινοι τους ανθρωποι και ενας ενας εξαφανιζοταν.η το αλλο που καποιος μια βροχερη νυχτα ζητουσε καταλημα και φιλοξενηθηκε σε ενα σαν μοναστηρι και εκει του ειπαν να μην πλησιασει σε ενα κελι που υπηρχε καποις κλεισμενος και του ειπαν οτι ηταν ο διαβολος.αυτος δεν τους πιστεψε και με τα παρακαλια του διαβολου εβγαλε απο την πορτα μια μαγγουρα ιερη που τον κρατουσε και τον ελευθερωσε και μετα εβαλε σκοπο ζωης να τον ξαναφυλακιση και οταν το καταφερε τον ελευθερωσε η οικιακη βοηθος που ειχε σπιτι του οπως ειχε κανει αυτος καποτε.θα μπορουσα να αναφερω δεκαδες επεισοδια ολα ειναι τελεια. [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αγγλικοί έχουν βρεθεί από έναν φίλο και κάποια στιγμή θα μεταφραστούν! Όχι σύντομα όμως... Θέλει να ολοκληρώσει την παλιά πρώτα, το παλεύει μόνος του και είναι και κάποιας ηλικίας... Υπομονή.
 
φιλε mandrake οπωσ ειπα εχω τα παντα απο twilight zone και εχω με ελληνικουσ υποτιτλουσ τον πρωτο και δευτερο κυκλο απο την πρωτη σειρα του 1959 τουσ υπολειπουσ τουσ εχω στα αγγλικα.μηπωσ μπορεισ να πεισ που βρισκονται τα επεισοδια του τριτου κυκλου με ενσωματωμενουσ ελληνικουσ υποτιτλουσ?
 
metalcandyman είπε:
μηπωσ μπορεισ να πεισ που βρισκονται τα επεισοδια του τριτου κυκλου με ενσωματωμενουσ ελληνικουσ υποτιτλουσ?
Στο περίπεπτερο της γειτονιάς σου, πήγαινε και ρώτα!

Αν είναι δυνατόν!! Τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ δεν τους διάβαζετε; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από το Retromaniax ρητά η οποιαδήποτε συζήτηση για εύρεση copyrighted υλικού εκτός των επίσημων κυκλοφορίων σε DVD!!!

Παρακαλώ πολύ να συμμορφοθείτε άμεσα, αλλιώς θα επιβληθούν κυρώσεις, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς του forum!
 
Διαγράψτε τα posts γιατί ξεφύγαμε...
 
Πίσω
Μπλουζα