.."Όντας μικροί, την δεκαετία του 80', τρομάζαμε μάλλον πιό εύκολα απ'ότι τώρα.
Ποιές ταινίες σας είχανε κάνει τότε, πραγματικά να τρομάξετε ;"....
Αρχικά θα postαρα στο θέμα
"Οι πιο τρομακτικές ταινίες ..." μιας και η παραπάνω εισαγωγή απο τον
exetlaios ταιριάζει απόλυτα στην εμπειρία που θελα να μοιραστώ αλλα απο ότι είδα υπάρχει αποκλειστικό thread για το "The Twilight Zone" (αν και μεχρι να ανακαλύψω το επεισόδιο στο οποίο θα αναφερθώ, δεν θυμόμουν οτι επρόκειτο για ΤΖ αλλά οτι ήταν ταινία...πολλά τα χρόνια που περασαν βλέπετε και η μνήμη βγάζει αρκετά failures πια :xm: )
Ο πρωταγωνιστής-ταξιδιώτης έχοντας χαθεί και για να προφυλαχτεί απο την βραδυνή καταιγίδα, χτυπά την πόρτα ενός απομονωμένου μοναστηριού. Οι γέροντες τον φιλοξενουν. Εκεί έρχεται σε επαφή με ένα μυστηριώδη φυλακισμένο που του εξηγεί οτι ο Ηγου΄μενος είναι τρελός και τι τον κρατά φυλακισμένο...παρά τις προειδοποιήσεις των μοναχών, αργά το βράδυ βοηθά τον άγνωστο να δραπετεύσει......
Η τελική σκηνή με τις κολώνες (όπως θα δείτε) πραγματικά είχε στοιχειώσει για εβδομάδες τα βράδια μου (πιτσιρικάκι ήμουν μωρέ :sweat: ).
Το επεισόδιο είναι του '60 και μπορείτε να το
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. Περισσότερες πληροφορίες
ΕΔΩ .
Ελπίζω να σας αρέσει
Χμμμ...απ'ότι φαίνεται με έχει προλάβει ο thamonas στην page 2.
Παρόλα αυτά τα youtube links του απ'οτι είδα δεν λειτουργούν (πια?) οπότε το λινκ μου πιο πάνω θα φανεί χρήσιμο. Το επεισόδιο είναι απο την αρχη (σημα εκπομπής κτλ), και πιθανώς (δεν το χω ψαξει πολύ) sτο site ίσως βρούν και άλλοι κάτι που ψάχνουν.....