Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μη με ενδιαφερει οτιδηποτε αφορα τη σειρα με τα ασπρομαυρα επεισοδια, οποτε καθε πληροφορια μου ειναι πολυ χρησιμη.Ευπαλίνος είπε:Η 1η περιοδος 1959-60 κυκλοφορει στο εμποριο με υποτιτλους. Στη 2η βρηκα σε ιστοσελιδα του διαδικτυου υποτιτλους στα μισα επεισοδια. Αν κανεις ενδιαφερεται μπορω να του γραψω σε ποια ιστοσελιδα.
Γιατί δεν μπορεί να γραφτεί δημόσια;Ευπαλίνος είπε:Η 1η περιοδος 1959-60 κυκλοφορει στο εμποριο με υποτιτλους. Στη 2η βρηκα σε ιστοσελιδα του διαδικτυου υποτιτλους στα μισα επεισοδια. Αν κανεις ενδιαφερεται μπορω να του γραψω σε ποια ιστοσελιδα.
Δυστυχώς μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει μόνο ο 1ος κύκλος της ασπρόμαυρης σειράς του '59-'64 από την "Silver Media" και να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω να προχωράει. Ήδη έχουν περάσει 3 χρόνια περίπου απ' την κυκλοφορία της σαιζόν αυτής στην Ελλάδα. Του '85-'89 δεν υπάρχει τίποτε. Το μόνο που μπορείς να βρεις ίσως είναι το "Twilight Zone: Rod Serling's Lost Classics" ('94) που περιέχει 2 επεισόδια δια χειρός Rod Serling που δεν κυκλοφόρησαν στην σειρά του '85-'89, σε μορφή τηλεταινίας! Είχε κυκλοφορήσει πριν μερικά χρόνια από το περιοδικό "Cine Fan", το οποίο δυστυχώς σταμάτησε να κυκλοφορεί. Δεν αποκλείεται όμως να βρεις το DVD να πωλείται πουθενά, αν ψάξεις!argyroula35 είπε:Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω πολύ καιρό για το The Twilight Zone το έγχρωμο που ξεκινάει από το 1985. Τέτοιες σειρές δεν βγαίνουν πια!!! Απλά δεν ξέρω πόσες σεζόν είναι. Επειδή δεν μπόρεσα να το βρω μέσω ιντερνετ ψάχνω να το αγοράσω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με πόσες σεζόν είναι και από που θα το βρω να το αγοράσω αλλά με ελληνικούς υπότιτλους ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ.
Την απάντησή σου θα την πάρεις εδώ!dr_slump είπε:Μήπως μπερδεύετε το The Outer Limits με το The Twilight Zone;
Στο περίπεπτερο της γειτονιάς σου, πήγαινε και ρώτα!metalcandyman είπε:μηπωσ μπορεισ να πεισ που βρισκονται τα επεισοδια του τριτου κυκλου με ενσωματωμενουσ ελληνικουσ υποτιτλουσ?