Στιγμές από την gaming εμπειρία σας που σας έχουν μείνει αξέχαστες.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας johnny19818
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
  • Ετικέτες Ετικέτες
    gaming
Καλό xc8 ;)
Με τόσους gamers εδώ, ένα θέμα με τίτλο πόσες ώρες συνεχόμενες έχετε παίξει ένα παιχνίδι θα παρουσίαζε ενδιαφέρον.
αχαχα μην το ψάχνεις... υπάρχουν παιχνίδια (morrowind/skyrim + βασικα *RPG ) που θέλουν ΩΡΕΣ* τώρα το "συνερχόμενες" παίζεται - με ιδανικές συνθήκες , πχ τους έχεις ξαποστείλει όλους στο σπίτι (ΒΑΣΙΚΟ) και στοκάρει φαγητό/σνακς για κανά μήνα, νομίζω άνετα χτύπαει κανείς 18-20ωρα (χρειάζεσαι και ένα pit stop για τον εγκέφαλο)

* δες εδω παιχνίδια που θέλουν 100'ς ωρες να τα τελειώσεις

Rainbow Islands που παίζω σταθερά από το 1987 σε διάφορες πλατφόρμες. Φαντάζομαι πως πρέπει να έχω κλείσει ένα μήνα συνεχώς και παραπάνω αν βάλω όλες τις ώρες που παίζω από τότε. Το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα έρθει με το δικό μου τέλος.

αχαχα μην το ψάχνεις... υπάρχουν παιχνίδια (morrowind/skyrim + βασικα *RPG ) που θέλουν ΩΡΕΣ* τώρα το "συνερχόμενες" παίζεται - με ιδανικές συνθήκες , πχ τους έχεις ξαποστείλει όλους στο σπίτι (ΒΑΣΙΚΟ) και στοκάρει φαγητό/σνακς για κανά μήνα, νομίζω άνετα χτύπαει κανείς 18-20ωρα (χρειάζεσαι και ένα pit stop για τον εγκέφαλο)

* δες εδω παιχνίδια που θέλουν 100'ς ωρες να τα τελειώσεις
Δεν νομίζω να έχω παίξει ποτέ τόσες πολλές ώρες συνεχόμενες. Μου φαίνεται τρελό. Εννοείται, δεν το αμφισβητώ. Θυμάμαι ένα βράδυ στην Amiga που έπαιξα σερί μέχρι το ξημέρωμα Escape from the Planet of the Robot Monsters. :lol:

Rainbow Islands που παίζω σταθερά από το 1987 σε διάφορες πλατφόρμες. Φαντάζομαι πως πρέπει να έχω κλείσει ένα μήνα συνεχώς και παραπάνω αν βάλω όλες τις ώρες που παίζω από τότε. Το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα έρθει με το δικό μου τέλος.
Στο Elite Frontier έχω γράψει δεκάδες ώρες παιχνιδιού, μάλλον τις περισσότερες σε παιχνίδι. Όχι συνεχόμενες αλλά σε βάθος χρόνου.

Δεν νομίζω να έχω παίξει ποτέ τόσες πολλές ώρες συνεχόμενες. Μου φαίνεται τρελό. Εννοείται, δεν το αμφισβητώ.
πρέπει να έχω χτυπήσει 16ωρα (πχ. Dragon Age origins + DLCs) αλλά όχι συνέχεια για μέρες...
σε βάθος χρόνου το Morrowind ειδικά μου έχει φάει ΤΙΣ ώρες - αν βάλεις add ons και έξτρα αποστολές , κάπου διάβασα θέλει 600κατι ώρες και παραπάνω αν πχ πας "περίπατο" σε κάθε τετραγωνικό μέτρο του χάρτη... αυτο έκανα σε παιχνίδια που είχα τελειώσει και είχαν freeroam mods (STALKER / Elder Scrolls κτλ) σε τέτοια φάση μπορείς να παίζεις για ΜΗΝΕΣ , είχα μια φάση (god mode) να "καθαρίσω" οτι "κινούταν" στο Elder Scrolls - και στο STALKER !! είχα βάλει 0 στο actor damage + freeroam mod + max βάρος κατι τόνους , κουβαλούσα 10δες οπλα ) , δεν έχεις πια αποστολές - όλοι είναι εχθροί σου ! παίζεις μέχρι να τα κακαρώσεις IRL - εντάξει κάπου καταντάει βαρετό, αλλα non-stop

σε βάθος χρόνου το Morrowind ειδικά μου έχει φάει ΤΙΣ ώρες - αν βάλεις add ons και έξτρα αποστολές , κάπου διάβασα θέλει 600κατι ώρες και παραπάνω αν πχ πας "περίπατο" σε κάθε τετραγωνικό μέτρο του χάρτη...
Θέλει δηλαδή σχεδόν ένα μήνα παιξίματος. :speechless:
Δεν μπορώ να παίξω ένα τέτοιο παιχνίδι σήμερα, δεν γίνεται να βρω τον gaming χρόνο που απαιτεί.
Ωστόσο, μου αρέσουν τα "ατελείωτα" παιχνίδια, τα προτιμώ.

Θέλει δηλαδή σχεδόν ένα μήνα παιξίματος. :speechless:
κοίτα ανάλογα τι mod έχεις βάλει, αλλα όλο και κάτι 'cheat' θα έχεις γιατι καταντάει κάπου κουραστικό πχ να "περπατάς" απο μια πόλη στην άλλη (έχει κατι υπηρεσίες "μεταφοράς" στο παιχνίδι) ενα άλλο θέμα είναι σε ποιά πλατφόρμα θα το παίξεις, αν πας OpenMW (OpenMorrowind ενα project που αναβαθμίζει το engine του παιχνιδίου, native linux , μεγαλύτερες αναλύσεις κτλ ) εκεί μπορεί να παίζεις για εβδομάδες αλλά αν πέσεις σε bug και πρέπει να βάλεις νέα έκδοση η οποία δεν είναι τόσο συμβατή με τα save που είχες κάνει (διάφορα mods) φτου κι απο την αρχή... ακόμα δεν έχει βγεί v.1.0 ( απο το 2011 !!) πάντως ειναι ΟΚ για σχεδόν vanilla παιχνίδι (οχι πολλά mods)

Πίσω
Μπλουζα