xc8
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 143
Alessandro Porro που έπαιζε 52 (συνεχόμενες?) ώρες
Porroμένος με το nibbler
Alessandro Porro που έπαιζε 52 (συνεχόμενες?) ώρες
Καλό xc8Porroμένος με το nibbler
αχαχα μην το ψάχνεις... υπάρχουν παιχνίδια (morrowind/skyrim + βασικα *RPG ) που θέλουν ΩΡΕΣ* τώρα το "συνερχόμενες" παίζεται - με ιδανικές συνθήκες , πχ τους έχεις ξαποστείλει όλους στο σπίτι (ΒΑΣΙΚΟ) και στοκάρει φαγητό/σνακς για κανά μήνα, νομίζω άνετα χτύπαει κανείς 18-20ωρα (χρειάζεσαι και ένα pit stop για τον εγκέφαλο)Καλό xc8
Με τόσους gamers εδώ, ένα θέμα με τίτλο πόσες ώρες συνεχόμενες έχετε παίξει ένα παιχνίδι θα παρουσίαζε ενδιαφέρον.
Δεν νομίζω να έχω παίξει ποτέ τόσες πολλές ώρες συνεχόμενες. Μου φαίνεται τρελό. Εννοείται, δεν το αμφισβητώ. Θυμάμαι ένα βράδυ στην Amiga που έπαιξα σερί μέχρι το ξημέρωμα Escape from the Planet of the Robot Monsters.αχαχα μην το ψάχνεις... υπάρχουν παιχνίδια (morrowind/skyrim + βασικα *RPG ) που θέλουν ΩΡΕΣ* τώρα το "συνερχόμενες" παίζεται - με ιδανικές συνθήκες , πχ τους έχεις ξαποστείλει όλους στο σπίτι (ΒΑΣΙΚΟ) και στοκάρει φαγητό/σνακς για κανά μήνα, νομίζω άνετα χτύπαει κανείς 18-20ωρα (χρειάζεσαι και ένα pit stop για τον εγκέφαλο)
* δες εδω παιχνίδια που θέλουν 100'ς ωρες να τα τελειώσεις
Στο Elite Frontier έχω γράψει δεκάδες ώρες παιχνιδιού, μάλλον τις περισσότερες σε παιχνίδι. Όχι συνεχόμενες αλλά σε βάθος χρόνου.Rainbow Islands που παίζω σταθερά από το 1987 σε διάφορες πλατφόρμες. Φαντάζομαι πως πρέπει να έχω κλείσει ένα μήνα συνεχώς και παραπάνω αν βάλω όλες τις ώρες που παίζω από τότε. Το τέλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα έρθει με το δικό μου τέλος.
πρέπει να έχω χτυπήσει 16ωρα (πχ. Dragon Age origins + DLCs) αλλά όχι συνέχεια για μέρες...Δεν νομίζω να έχω παίξει ποτέ τόσες πολλές ώρες συνεχόμενες. Μου φαίνεται τρελό. Εννοείται, δεν το αμφισβητώ.
Θέλει δηλαδή σχεδόν ένα μήνα παιξίματος.σε βάθος χρόνου το Morrowind ειδικά μου έχει φάει ΤΙΣ ώρες - αν βάλεις add ons και έξτρα αποστολές , κάπου διάβασα θέλει 600κατι ώρες και παραπάνω αν πχ πας "περίπατο" σε κάθε τετραγωνικό μέτρο του χάρτη...