mariadegrecia
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 77
Νομίζω οτι τελευταίος που έφυγε ήταν ο Στέφανος
Δυστυχώς όχι. Πέθανε πριν αρκετά χρόνια και πριν από τον αδεφό της Στέφανο.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε:Μόνο η Ρένα Στρατηγού ζει πλέον;
Κρίμα! Δεν υπάρχει κανείς πια...tzias57 είπε:Δυστυχώς όχι. Πέθανε πριν αρκετά χρόνια και πριν από τον αδεφό της Στέφανο.
Οχι νομιζω οτι η Ρενα ζει ακομα πριν το Στεφανο ειχε πεθανει η Στελλα και ο Στεφανος εμενε με τη Ρενα νομιζω αυτη πρεπει να ζει ακομα καπου το εχω δει νομιζω αυτο.Αν κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω.tzias57 είπε:Δυστυχώς όχι. Πέθανε πριν αρκετά χρόνια και πριν από τον αδεφό της Στέφανο.
Κι εγώ ΄χω την εντύπωση ότι ζει η Ρένα. Ο Στέφανος πέθανε την άνοιξη του 2005 και η Στέλλα τέλη Οκτώβρη νομίζω του 2005, συμπτωματικά λίγες ημέρες πριν πεθάνει ο Αλεξανδράκης.ioli1453 είπε:Οχι νομιζω οτι η Ρενα ζει ακομα πριν το Στεφανο ειχε πεθανει η Στελλα και ο Στεφανος εμενε με τη Ρενα νομιζω αυτη πρεπει να ζει ακομα καπου το εχω δει νομιζω αυτο.Αν κανω λαθος διορθωστε με παρακαλω.
Άλλωστε και η Βικπαίδεια, δεν αναφέρει για θάνατο της Ρένας.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε:Κι εγώ ΄χω την εντύπωση ότι ζει η Ρένα. Ο Στέφανος πέθανε την άνοιξη του 2005 και η Στέλλα τέλη Οκτώβρη νομίζω του 2005, συμπτωματικά λίγες ημέρες πριν πεθάνει ο Αλεξανδράκης.
Ακριβως πρεπει να ζει η Ρενα δεν αναφερεται πουθενα οτι πεθανε.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε:Άλλωστε και η Βικπαίδεια, δεν αναφέρει για θάνατο της Ρένας.
Εχει παρει διαζυγιο εδω και πολλα χρονια απο την Καφανταρη.tzias57 είπε:Ο ηθοποιός Βασίλης Μαυρομάτης ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Καίτη Χωματά. Τωρά είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Λίλα Καφαντάρη.