Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Έτσι είναι. Εδώ η Ναταλία Γερμανού είναι κόρη του μεγάλου Φρέντυ.elephadas είπε:Μπαμπάς και κόρη, νομίζω. Θυμάμαι όταν πρωτοκυκλοφόρησε η Ελευθεροτυπία ο Σκουλούδης έγραφε σ' αυτή και τότε από κάτι που ειχα διαβάσει είχα βγάλει αυτό το συμπερασμα που με είχα μάλλον παραξενέψει γιατί (στην ηλικία που ήμουν τότε) μου φάνηκε παράξενο που ένας βαρύγδουπος διανοούμενος είχε κόρη που έπαιζε ελαφρούς ρόλους (μέχρι στην τηλεόραση εμφανιζόταν!). Ηθποιό ναι, αλλά από Επίδαυρο και πάνω.
και αδερφός του ήταν ο ηθοποιός Αλέκος Λειβαδίτης, επίσης.Ο ποιητής Τάσος Λειβαδίτης ήταν θείος του ηθοποιού Θάνου Λειβαδίτη
κι έχουν έναν γιο, επίσης ηθοποιό, τον Σαράντο Γεωγλερή.Η ηθοποιός Ματίνα Καρρά είναι σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Γεωγλερή.
κι επίσης έχουν ένα γιο, ηθοποιό, τον Γιάννη Παπαζήση.Ο Παπαζήσης ήταν πολλά χρόνια παντρεμένος με την Τιτίκα Στασινοπούλου.
Αλήθεια, κόρη του ήταν -κι ήταν πολύ περήφανος γι' αυτήν. Αν διαβάσει κανείς το βιογραφικό του, θα καταλάβειΗ Κλεώ Σκουλούδη και ο Μανώλης Σκουλούδης τι συγγένεια είχαν;
Μπαμπάς και κόρη, νομίζω. Θυμάμαι όταν πρωτοκυκλοφόρησε η Ελευθεροτυπία ο Σκουλούδης έγραφε σ' αυτή και τότε από κάτι που ειχα διαβάσει είχα βγάλει αυτό το συμπέρασμα που με είχα μάλλον παραξενέψει γιατί (στην ηλικία που ήμουν τότε) μου φάνηκε παράξενο που ένας βαρύγδουπος διανοούμενος είχε κόρη που έπαιζε ελαφρούς ρόλους (μέχρι στην τηλεόραση εμφανιζόταν!). Ηθοποιό ναι, αλλά από Επίδαυρο και πάνω.
κοιταζοντας το κοντινο αυτο πλανο μου θυμιζει κι εμενα τη Γεωργια Βασιλειαδου,απ τις αλλες πιθανες κορες εχουμε φωτογραφιες για να μπορουμε να συγκρινουμε;bambinella 100 είπε:Εδω η Σοφια Κακαρελιδου σε κοντινο πλανο, απο το εργο Ανδρας Γυναικα Διαβολος, που παιχτηκε στο Θεατρο της Δευτερας το 1990.
http://www.ert-archives.gr/V3/public/main/page-assetview.aspx?tid=46411&autostart=0
Αυτη ειναι πολυ νεα για να ειναι κορη της Βασιλειαδου αν σκεφτουμε οτι η Γεωργια Βασιλειαδου γεννηθηκε το 1897 η κορη της ειναι σιγουρα μεγαλυτερη αλλιως ηλικιακα δε βγαινει.Μαλλον εγγονη της μπορει να ειναι παρα κορη της.katerinak είπε:κοιταζοντας το κοντινο αυτο πλανο μου θυμιζει κι εμενα τη Γεωργια Βασιλειαδου,απ τις αλλες πιθανες κορες εχουμε φωτογραφιες για να μπορουμε να συγκρινουμε;παντως αυτη ταιριαζει περισσοτερο για κορη της
bambinella 100 είπε:Η Νατασα δεν εκανε την καριερα της Ζετας.