Να προσθέσω κι εγώ κάτι, αυτονόητο μεν. Ο τραγουδιστής Μιχάλης Ζαμπέτας, γνωστός από το τραγούδι "Ο μπάρμπας μου ο Παναής" (σε στίχους Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και μουσική Γιώργου Στεφανάκη) ήταν γιος του Γιώργου Ζαμπέτα, και κατά τραγική σύμπτωση πέθανε πολύ νέος (λίγο πριν από τα 50), την ίδια ημερομηνία με τον πατέρα του : 10 Μαρτίου...
Κι αν πιάσουμε και τις..."πονηρές" σχέσεις, λεγόταν ότι ο Μίκης Θεοδωράκης διατήρησε δεσμό με τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά, σε μια δε απρόοπτη εξέλιξη αυτού του δεσμού (που δεν ξέρω ποιά ακριβώς ήταν), η Ζορμπαλά είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας... Στη συνέχεια η Μαργαριτα Ζορμπαλά υπήρξε σύζυγος του Γιώργου Κιμούλη, όπως άλλωστε και η Μαρία Δαμανάκη.
Ανάλογη, σύμφωνα πάντα με φήμες, απόπειρα, είχε κάνει και η Χάρις Αλεξίου στον πρώτο της γάμο με τον Αχιλλέα Θεοφίλου.
Και από το γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό Real FM της Αθήνας, έχουμε την άλλη κόρη του Κώστα Βουτσά, τη Σάντρα, να εργάζεται ως ηχολήπτης, το Νίκο Χατζηνικολάου να έχει παντρέψει το Γιώργο Λιάγκα, και το Γιάννη Καλαμίτση να έχει βαφτίσει τον ένα γιο του δημοσιογράφου του σταθμού, Γιώργου Χουδαλάκη (από την εποχή που συνέπρατταν στον ΑΝΤ1).
Νομίζω ότι δεν αναφέρθηκε επίσης ότι η Ελπίδα (Καραγιαννοπούλου) έχει αδερφό τον επίσης τραγουδιστή Κώστα Καράλη, καθώς και ότι η Ανίτα Πάνια, όπως ισχυριζόταν στην εκπομπή της, είναι εγγονή της Γεωργίας Βασιλειάδου, προφανώς από τη μοναδική της κόρη.