spirtoulis
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 222
Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα αλλά αν υπάρχει ας μεταφερθεί παρακαλώ. Πάντα αναρωτιόμουνα τι συλλέγουν τα μέλη του ρετρομάνιαξ από παιχνίδια .Φιγούρες, αυτοκίνητα, κούκλες ή τι άλλο; Πώς σας κόλλησε να συλλέγετε ;Πόσα κομμάτια έχετε στην συλλογή σας; Για ποιο κομμάτι που έχετε είστε πιο περήφανοι/χαρούμενοι;
Προσωπικά συλλέγω κούκλες. Πρέπει να έχω γύρω στις 180 και το κομμάτι που αγαπώ περισσότερο είναι η Petra Bride και το μικρόβιο μου κόλλησε μέσα από το ρετρομάνιαξ.
[edit by kambia]
Παρακαλώ η συζήτηση να κινηθεί πάνω στα ερωτήματα του αρχικού ποστ. Ποστ περί στοκατζήδων, τιμών στο ebay και λοιπά παρεμφερή θα έχουν σαν αποτέλεσμα το thread να κλειδωθεί χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση, καθώς δεν υπάρχει καλό παρελθόν σε παρόμοια θέματα.
Προσωπικά συλλέγω κούκλες. Πρέπει να έχω γύρω στις 180 και το κομμάτι που αγαπώ περισσότερο είναι η Petra Bride και το μικρόβιο μου κόλλησε μέσα από το ρετρομάνιαξ.
[edit by kambia]
Παρακαλώ η συζήτηση να κινηθεί πάνω στα ερωτήματα του αρχικού ποστ. Ποστ περί στοκατζήδων, τιμών στο ebay και λοιπά παρεμφερή θα έχουν σαν αποτέλεσμα το thread να κλειδωθεί χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση, καθώς δεν υπάρχει καλό παρελθόν σε παρόμοια θέματα.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: