Panayiotis
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 14
Κάρτες N.B.A. Upper Deck 1992, 1993, 1994, Fleer 1996 + ελληνικές απομιμήσεις !
Οι αγαπημένες μου κάρτες N.B.A. από την Upper Deck από τις χρονιές 1992, 1993, 1994, 1996. Αν και υπάρχει άλλο ένα Thread άνοιξα αυτό για να τις συγκεντρώσω εδώ μιας και οι φωτογραφίες είναι αρκετές
Ξεκινάμε με αυτές του 1993 που έχω και το άλμπουμ το οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσα ποτέ να φτιάξω σωστά και τα φύλλα παραμένουν βγαλμένα...είχε κάτι βιδούλες θυμάμαι αλλά δεν τα είχα καταφέρει να το δέσω #) !
Από αυτό μου λείπουν καμιά 15αριά για να το συμπληρώσω οπότε όποιο καλό παιδάκι έχει κάτι ας μου στείλει μύνημα να ανταλλάξουμε μιας και έχω αρκετά διπλά κυρίως από του 1992
Here we go !
I LOVE(D) THIS GAME !
και τα φοβερά Holograms !!
και φυσικά το φακελάκι (πάντα κρατούσα μερικά ))
Από την σειρά του 1992 :
Δυστυχώς δεν είχα πάρει το album και μου έμειναν μόνο οι κάρτες!
Από αυτές έχω αρκετές διπλές για ανταλλαγή όποιος ενδιαφέρεται !
Από του 1994-1995 ένα μόνο φακελάκι :
Από του 1996-1997 της FLEER:
Και μιας και μιλάμε για N.B.A. μερικά χαρτάκια της Panini από το 1989 και 94-95 (που ήταν μαζί με τα παραπάνω) εκτός το τέρμα δεξιά κάτω της Καρουζέλ :
Και τέλος (άσχετο αλλά τα είχα και αυτά μαζί με τα παραπάνω) μερικά χαρτάκια της Upper Deck πάλι, από το mundial του 1994 :
Τέλος (και καλύτερο ) οι ανεπανάληπτες ελληνικές απομιμήσεις της εποχής (σε κάρτες παρακαλώ) :
μπρός-πίσω διαφορετική κάρτα...ανταλλάσεις Michael Jordan με Magic Johnson ??? χμμμμ...γιατί όχι... αλλάαα.... αντί για 5 χαρτάκια θέλω 10 γιατί από πίσω έχει και τον Barkley.......ντάξει δεν παιζόμαστε !!
Προσοχή στο σβήσιμο (με μαρκαδόρο προφανώς) του γνήσιου συμβόλου ! Γέαααααα !
Και τέλος και μερικά αυτοκόλλητα αγνώστης ελληνικής προέλευσης :
Προσοχή στην ομοιομορφία στο κόψιμο Γέαααα Χ 2 :
Tέλος η καθιερωμένη αναμνηστική όλα μαζί με super χαμόγελο από Tyrone Bogues :
Smile :
Ελπίζω να σας άρεσε το φώτο-σούτινγκ
Ακολουθούν και άλλα πολλά με το που βρώ τον χρόνο !
Οι αγαπημένες μου κάρτες N.B.A. από την Upper Deck από τις χρονιές 1992, 1993, 1994, 1996. Αν και υπάρχει άλλο ένα Thread άνοιξα αυτό για να τις συγκεντρώσω εδώ μιας και οι φωτογραφίες είναι αρκετές
Ξεκινάμε με αυτές του 1993 που έχω και το άλμπουμ το οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσα ποτέ να φτιάξω σωστά και τα φύλλα παραμένουν βγαλμένα...είχε κάτι βιδούλες θυμάμαι αλλά δεν τα είχα καταφέρει να το δέσω #) !
Από αυτό μου λείπουν καμιά 15αριά για να το συμπληρώσω οπότε όποιο καλό παιδάκι έχει κάτι ας μου στείλει μύνημα να ανταλλάξουμε μιας και έχω αρκετά διπλά κυρίως από του 1992
Here we go !
I LOVE(D) THIS GAME !
και τα φοβερά Holograms !!
και φυσικά το φακελάκι (πάντα κρατούσα μερικά ))
Από την σειρά του 1992 :
Δυστυχώς δεν είχα πάρει το album και μου έμειναν μόνο οι κάρτες!
Από αυτές έχω αρκετές διπλές για ανταλλαγή όποιος ενδιαφέρεται !
Από του 1994-1995 ένα μόνο φακελάκι :
Από του 1996-1997 της FLEER:
Και μιας και μιλάμε για N.B.A. μερικά χαρτάκια της Panini από το 1989 και 94-95 (που ήταν μαζί με τα παραπάνω) εκτός το τέρμα δεξιά κάτω της Καρουζέλ :
Και τέλος (άσχετο αλλά τα είχα και αυτά μαζί με τα παραπάνω) μερικά χαρτάκια της Upper Deck πάλι, από το mundial του 1994 :
Τέλος (και καλύτερο ) οι ανεπανάληπτες ελληνικές απομιμήσεις της εποχής (σε κάρτες παρακαλώ) :
μπρός-πίσω διαφορετική κάρτα...ανταλλάσεις Michael Jordan με Magic Johnson ??? χμμμμ...γιατί όχι... αλλάαα.... αντί για 5 χαρτάκια θέλω 10 γιατί από πίσω έχει και τον Barkley.......ντάξει δεν παιζόμαστε !!
Προσοχή στο σβήσιμο (με μαρκαδόρο προφανώς) του γνήσιου συμβόλου ! Γέαααααα !
Και τέλος και μερικά αυτοκόλλητα αγνώστης ελληνικής προέλευσης :
Προσοχή στην ομοιομορφία στο κόψιμο Γέαααα Χ 2 :
Tέλος η καθιερωμένη αναμνηστική όλα μαζί με super χαμόγελο από Tyrone Bogues :
Smile :
Ελπίζω να σας άρεσε το φώτο-σούτινγκ
Ακολουθούν και άλλα πολλά με το που βρώ τον χρόνο !
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: