Bluray μήπως πέταξαν; Αν είναι να περάσω μια βόλτα. Θα είναι retro σε 50 χρόνια.Gryzor είπε:Πριν λίγες μέρες έκλεισε το Planet DVD Club στην πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι. Μαζί με τα μπάζα ρίξανε στα container απ'έξω και το εναπομείναν στοκ βιντεοκασσετών...
Πηγαίνεις στο προφίλ σου και στα άλμπουμ κάνεις upload από τον υπολογιστή σου τις εικόνες που σκάναρες. Εν συνεχεία κάτω απο κάθε εικόνα βγαίνουν 2 url. Διαλέγεις αυτό που έχειΒΑΓΓΕΛΗΣ είπε:παιδια εχω και εγω 10-15 εξωφιλλα ταινιον αλλα δεν εχω ιδεα πωs να τηs ανεβασω
Εμένα δεν μ αρέσουν.Tywien είπε:Επειδη βλεπω οτι 80s cult = b movie = trash (τουλαχιστον στην συνειδηση των περισσοτερων απο μας και στα tags του topic), να προτεινω και "πγιοτικες" εναλλακτικες για να αποτελεσουν μερος συλλογης, με χαρακτηριστικο εκπροσωπο τον Νικολαϊδη (κινηματογραφιστης και οχι βιντεας) και ταινιες του οπως Singapore Sling, Θα σε δω στην κολαση, αγαπη μου, Πρωινη περιπολος, Τα κουρελια τραγουδανε ακομα, Γλυκια συμμορια...
Ε μια προταση εριξα, δε χρειαζεται μετο ζορι να τις αναζητησετε και να τις μαζεψετε βρε παιδια!video80 είπε:Εμένα δεν μ αρέσουν. Άλλωστε (ειδικά) η δεκαετια του 80 θα μεινει χαρακτηρηστικα ώς εκεινη της video-παραγωγής.