Συμβουλές για το eBay

Η ουσια ειναι οτι μπορει να βρεις και να αγορασεις κατι υπερσπανιο που εψαχνες για χρονια και με το ετσι θελω αυτοι να το κρατησουν και να κανουν οτι γουσταρουν μαζι του.

Το οτι θα παρω τα λεφτα μου πισω ειναι μηδενική παρηγορια.

Και οπως ειδες αποκλείεται να ξαναβρεις το ιδιο πραγμα γιατι ενας θεος ξερει αν, ποτε και απο που θα ξαναεμφανιστει και τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα το στελνουν στον προορισμο σου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι οκ ,εμενα μου αρκει να μην χασω τα λεφτα μου. :)
 
Τα λεφτα σαν αγοραστης τα επαιρνες ετσι κι αλλιως πισω απο με το ebay buyer protection program που προυπηρχε μια δεκαετια και πριν το GSP.

To GSP δεν εχει να κανει με  την προστασια αγοραστων (ή και πωλητων εδω που τα λεμε -- οχι οτι υπαρχει πιο εχθρικο μερος για πωλητες απο το ebay).

Εχει να κανει απλα με την τσεπη τους.
 
Σε αυτο το κατατοπιστικό αρθρο εχουμε ακομα περισσότερες πληροφορίες για την μεγαλη απατη που ειναι το GSP.
Απίστευτες καταστάσεις.. ρε, που μπλέξαμε.. για τέτοια σπάνια αντικείμενα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιος shipping proxy, πχ MyUS . Και πάλι βέβαια τα τοπικά τελώνεια θα σε γδάρουν, από ότι φαίνεται, σε αυτή την περίπτωση, δεν το αποφεύγεις.
 
Έληξε ένα bidding με μένα μοναδικό bidder και ο πωλητής επειδή τα μεταφορικά του είναι παραπάνω από το winning bid το ακύρωσε αφού με ενημέρωσε για τον λόγο που έγραψα από πανω.

Αυτά όλα αφού τον πλήρωσα αμέσως.
Του έγραψα μέσες άκρες ότι αυτά έχουν τα bids και ας έβαζε buy it now .

Τώρα είμαι με refund βέβαια και cancelled item και δεν με νοιάζει τόσο το αντικείμενο όσο να μάθω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και αν μπορώ να κάνω κανένα report.

Σαν αιτιολογία έγραψε "Issue with buyer's delivery address".
 
  • Angry
Reactions: Ace
Πίσω
Μπλουζα