Σώτος Σώτος
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 287
Η γυναίκα μου είχε συμμαθητή τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη και την αθλήτρια δρομέα Νάντια Εφεντάκη.
Ναι όντως έτσι είναι, πήγαινα και εγώ σε αυτό το σχολείο, εκείνα τα χρόνια...panp είπε:Εκείνο το σχολείο της Δάφνης, έβγαλε διάφορους διάσημους τα χρόνια 80-83, όπως οι παραπάνω που ανέφερες, ο δημοσιογράφος του Real FM Γιώργος Χουδαλάκης αλλά και ο αδερφός μου, λιγότερο γνωστός, ηθοποιός.
Αυτοί οι πρώτοι θυμίζουν Νεοπεντελικό...manos311 είπε:Αν πάμε αυστηρά με το θέμα, το μόνο που θα μπορούσα να αναφέρω είναι ότι είχα συμμαθητές τους Λιόλιο (στο λύκειο) και Στούρα (στο φροντιστήριο), μπασκετμπολίστες του Ηλυσιακού τη δεκαετία του '90.
Κατά τα άλλα, πήγαινα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο την ίδια εποχή με το Νότη Μηταράκη, σήμερα βουλευτή της ΝΔ, που ήταν τότε πρόεδρος του φοιτητικού συμβουλίου, και συχνά συζητούσαμε κάποια θέματα και προβλήματα του κολλεγίου που πίστευα ότι θα μπορούσε να λύσει. Δεν έτυχε πάντως να έχουμε κάποια κοινή τάξη.
Στην πρώτη δημοτικού (μόνο, γιατί μετά άλλαξα σχολείο) ήμουνα συμμαθητής με την κόρη της Βίκυς Μοσχολιού, την Ευαγγελία, και μάλιστα την είχα δει και στην τηλεόραση σε μια συνέντευξη και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.
Στο γυμνάσιο είχα συμμαθήτρια την κόρη του ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη, Μαρία. Ψάχνοντας στο Google, συμπέρανα ότι μάλλον είναι κόρη του από το γάμο του με την Καίτη Χωματά, κάτι που δε θυμόμουνα από τότε.
Πιθανό να ξεκίνησαν από Νεοπεντελικό, αφού εκεί πηγαίναμε σχολείο.ΦΖΠ1 είπε:Αυτοί οι πρώτοι θυμίζουν Νεοπεντελικό...
Και κάτι άλλο που θυμήθηκα, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο είχα καθηγητή τον Γιάννη Κιουρκτσόγλου, μέλος του συγκροτήματος Πελόμα Μποκιού. Αν θυμάμαι καλά, το μάθημα ήταν κάποια γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών.Αν πάμε αυστηρά με το θέμα, το μόνο που θα μπορούσα να αναφέρω είναι ότι είχα συμμαθητές τους Λιόλιο (στο λύκειο) και Στούρα (στο φροντιστήριο), μπασκετμπολίστες του Ηλυσιακού τη δεκαετία του '90.
Κατά τα άλλα, πήγαινα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο την ίδια εποχή με το Νότη Μηταράκη, σήμερα βουλευτή της ΝΔ, που ήταν τότε πρόεδρος του φοιτητικού συμβουλίου, και συχνά συζητούσαμε κάποια θέματα και προβλήματα του κολλεγίου που πίστευα ότι θα μπορούσε να λύσει. Δεν έτυχε πάντως να έχουμε κάποια κοινή τάξη.
Στην πρώτη δημοτικού (μόνο, γιατί μετά άλλαξα σχολείο) ήμουνα συμμαθητής με την κόρη της Βίκυς Μοσχολιού, την Ευαγγελία, και μάλιστα την είχα δει και στην τηλεόραση σε μια συνέντευξη και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.
Στο γυμνάσιο είχα συμμαθήτρια την κόρη του ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη, Μαρία. Ψάχνοντας στο Google, συμπέρανα ότι μάλλον είναι κόρη του από το γάμο του με την Καίτη Χωματά, κάτι που δε θυμόμουνα από τότε.