Ελευθερια1517005472
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 3
Ο Χαρουλης;;;Τυχερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! <3
Εκείνο το σχολείο της Δάφνης, έβγαλε διάφορους διάσημους τα χρόνια 80-83, όπως οι παραπάνω που ανέφερες, ο δημοσιογράφος του Real FM Γιώργος Χουδαλάκης αλλά και ο αδερφός μου, λιγότερο γνωστός, ηθοποιός.pimenikos είπε:Στο δικό μου σχολείο ήταν λίγα χρόνια πριν από μένα ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης τον βλέπαμε συχνά την εποχή των επιτυχιών του ,κάναμε παρέα με τον μικρότερο του αδερφό , επίσης οι μπασκετμπολίστες Φάνης Χριστοδούλου -Νάσος Γαλακτερός, μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα παλικάρι συμμαθητή του Χριστοδούλου που στους αγώνες μπάσκετ του σχολείου τον είχε λιώσει τον Φάνη , αλλά τελικά εκείνος ακολούθησε την Ιατρική νομίζω και ήμουν στο ίδιο θρανίο στην Α' Γυμνασίου με το μέλος των Ενδελέχεια, Αντώνη Δημητρίου . [h=1][/h]
Μας έστειλες φίλε pimenike... Για να έλιωσε ο τύπος τον Φάνη, έναν από τους σπουδαιότερους ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, φανταστείτε τι παιχταράς θα γινόταν...pimenikos είπε:...επίσης οι μπασκετμπολίστες Φάνης Χριστοδούλου -Νάσος Γαλακτερός, μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα παλικάρι συμμαθητή του Χριστοδούλου που στους αγώνες μπάσκετ του σχολείου τον είχε λιώσει τον Φάνη , αλλά τελικά εκείνος ακολούθησε την Ιατρική νομίζω...
Έλα βρε, πατησιώτισσα είσαι?mytinyworld είπε:Χα χα, όλα θα τους τα βγάλουμε στη φόρα! Λοιπόν, στο 32ο Λύκειο Αθηνών, στα Πατήσια, εγώ είχα συμμαθητή τον Γιώργο Χρανιώτη, πολύ γνωστό από τη συμμετοχή του σε διάφορα σήριαλ, το πρώτο του αν θυμάμαι καλά ήταν "Τα μπακούρια" όπου και έπαθα σοκ όταν τον είδα! Μετά πρωταγωνιστούσε σε ένα άλλο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τη Λίνα Σακκά (νομίζω έτσι τη λένε) το "Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο". Ηταν ο ωραίος του Λυκείου! Με μακριά μαλλιά που για το έτος 1989 για το συγκεκριμένο λύκειο ήταν..... ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Στο διάλειμα πριν τα γαλλικά ερχόταν να του κάνω τις ασκήσεις (εγώ ήμουν η φυτούκλα!) #) #) #)
Και φυσικά η πιο διάσημη είμαι εγώ, αλλά δεν σας λέω ποιά είμαι!!!!
ημουν συμμαθητης με τον Μυρωνα και τον Βλαχο τον θυμαμαι αλλα η Νομικου αν δεν κανω λαθος πηγαινε λυκειο Βουλιαγμενη , εκτος και αν δεν την ειχα προσεξειΡ.Λ. ΣΤΑΙΝ είπε:Κι εμείς στο σχολείο μας είχαμε κάποια παιδιά που τώρα είναι γνωστά.
Στην χρονιά μου ήταν η Δούκισα Νομικού, μια πολύ απλή κοπέλα που δεν την ένοιαζε να φτιάχνεται πολύ για να έρθει στο σχολείο και συνήθως φόραγε απλά ρούχα (φόρμες κ.λ.π.) ενώ όλες οι άλλες κοπέλες έκαναν υπερπαραγωγές κάθε πρωϊ. Όλα τα αγόρια του σχολείου ήταν ερωτευμένα μαζί της.
2 τάξεις πιο πάνω ήταν ο Μύρωνας Στρατής που δεν τον θυμάμαι πολύ καλά σαν άτομο.
Επίσης έναν χρόνο μεγαλύτερος απο εμένα ήταν ο Παναγιώτης Βλάχος (γνωστός κυρίως από την σειρά "η ζωή της άλλης")
Αυτά από το μικρό 1ο λύκειο Βούλας....
με τόσες "γνωριμίες" που είχε στην ζωή του ο μακαρίτης, άντε να βγάλεις άκρη....johnny19818 είπε:Κάπου στην Τετάρτη Δημοτικού ήρθε μια μέρα στην τάξη μας ένα αγοράκι τον οποίο μας τον σύστησαν ως Ανδρεά Παπανδρέου, εγγονό του γνωστού Ανδρέα. Μια μέρα κάναμε μάθημα κι έφυγε αμέσως. Τώρα που το σκέφτομαι απορώ τι ήταν αυτό το ξαφνικό!!
!!!!RIO είπε:με τόσες "γνωριμίες" που είχε στην ζωή του ο μακαρίτης, άντε να βγάλεις άκρη....
Toν γιο του ΓΑΠ απ' τον 1ο γαμο λενε ετσι, που ειχε δηλωσει οτι ματωνει για τη χωραjohnny19818 είπε:Κάπου στην Τετάρτη Δημοτικού ήρθε μια μέρα στην τάξη μας ένα αγοράκι τον οποίο μας τον σύστησαν ως Ανδρεά Παπανδρέου, εγγονό του γνωστού Ανδρέα. Μια μέρα κάναμε μάθημα κι έφυγε αμέσως. Τώρα που το σκέφτομαι απορώ τι ήταν αυτό το ξαφνικό!!