Συμμαθητές που αργότερα έγιναν διάσημοι

Πήγαινα στο ίδιο γυμνάσιο (Γιαννιτσά) με την Μελίνα Ασλανίδου. Γλυκύτατη κοπέλα!! Ο αδερφός μου πήγε στο Λύκειο (βερολίνου) με την γνωστή Εύη Αδάμ.
 
Κι εμείς στο σχολείο μας είχαμε κάποια παιδιά που τώρα είναι γνωστά.

Στην χρονιά μου ήταν η Δούκισα Νομικού, μια πολύ απλή κοπέλα που δεν την ένοιαζε να φτιάχνεται πολύ για να έρθει στο σχολείο και συνήθως φόραγε απλά ρούχα (φόρμες κ.λ.π.) ενώ όλες οι άλλες κοπέλες έκαναν υπερπαραγωγές κάθε πρωϊ. Όλα τα αγόρια του σχολείου ήταν ερωτευμένα μαζί της.

2 τάξεις πιο πάνω ήταν ο Μύρωνας Στρατής που δεν τον θυμάμαι πολύ καλά σαν άτομο.

Επίσης έναν χρόνο μεγαλύτερος απο εμένα ήταν ο Παναγιώτης Βλάχος (γνωστός κυρίως από την σειρά "η ζωή της άλλης")

Αυτά από το μικρό 1ο λύκειο Βούλας....
 
Πρόσφατα μου το ξεφούρνισε η αδερφή μου -γιατί εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι ως συνήθως- ότι ο παιδικός μου φίλος Μάρκος Κούμαρης είναι ο τραγουδιστής και "ψυχή" των Locomondo. Με το ράστα βέβαια είδα και έπαθα να τον αναγνωρίσω στις φωτογραφίες! :)
 
Μικρός ο κόσμος. :) Τον Μάρκο τον γνώρισα πριν 2 χρόνια στο σπίτι του Νικόλα Σιδερή (συνθέτη του Diamonds in the Rough) καθώς είναι και δικός του παιδικός φίλος.
 
Αυτό το θέμα πώς μου ξέφυγε; :cool:

Στο σχολείο μου, μια ή δυο τάξεις μεγαλύτερη, ήταν η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους :)

Ένα ψηλό κορίτσι, λίγο άχαρο (η άτιμη η εφηβεία βλέπετε), με ωραίο μακρύ μαλλί (που ως ατού της τσιγγάνας Ερατούς έκαψε καρδιές στους "Ψιθύρους καρδιάς"). Λιγόλογη και καλή στη γυμναστική.

Την πέτυχα πέρσι τυχαία και χάζεψα :p Η κοπέλα είναι πανέμορφη και κάθε στοιχείο αγαρμποσύνης εννοείται ότι έχει χαθεί (αχ η άτιμη η εφηβεία :cool: )
 
εγω ημουν συμαθητης με το Γιαννη απ τους rec.πρωην stavento.
 
Κυρίες και κύριοι, ειδικά οι κύριοι.....πριν αρκετά χρονάκια ξημεροβραδιαζόμουν κυριολεκτικά κάτω απο το φροντιστηριο του Φλωρόπουλου στην Αθήνα για την κοπέλα μου η οποια ειχε φαγωθει να ξαναδωσει πανελληνιες..!!

Τελικά καλά έκανε, διότι έτσι γνωρισα την μικρή τότε ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ..!!!

Πολύ σεμνή και ιδιαιτέρως χαμηλών τόνων τότε, φορώντας κάθε μέρα τα ίδια σχεδόν ρούχα -το μωβ κολάν μου έχει μεινει- και μου έκανε πολύ εντυπωση..!! Φυσικά, όμορφη από τότε , την κοίταζα και πραγματικά νόμιζα ότι πάθαινα απανωτα εγκεφαλικα και εφράγματα..!! Ειναι αυτο που λενε , ένιωθα οτι σταματαγε η καρδιά μου για λίγα δευτερόλεπτα και κυριολεκτώ που το λέω..!!! Βέβαια τοτε θα ηταν 17 χρονών...!! Κι εγω ενα μεγαλύτερό της πιπινάκι..!! :sweet_kiss:

Πήγαινα βεβαιως για να δω την κοπέλα μου, αλλά κρυφό μου αποθυμένο ήταν η Τζούλια..!!

Ευτυχώς που έβγαλε κι αυτα τα dvd και μου έφυγε το αποθυμένο...!!
tinysmile_tongue_t.png
tinysmile_classes_t.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμάμαι στο σχολείο να έχω συμμαθήτρια την αδερφή της Λένας Δανιηλίδου. Η δε Λένα, 2 τάξεις μικρότερη από μένα, μου χάρισε ένα παιχνίδι τέννις, στο οποίο με είχε ισοπεδώσει! :)

Πολύ καλή κοπέλα (οικογενειακώς, καλά παιδιά!) και εξαιρετική αθλήτρια!

(P.S. Για όσους δεν ασχολούνται και δε γνωρίζουν: η Λένα Δανιηλίδου βρίσκεται μέσα στις καλύτερες τεννίστριες παγκοσμίως!)
 
Για ένα φεγγάρι ήμαστε στο ίδιο σχολείο με την αδερφή της Μενεγάκη.

Τώρα που το σκέφτομαι δεν έψαξα ποτέ αν η Μενεγάκη έχει ή όχι αδερφή...

Και φυσικά πολύ θα ήθελα σε καμιά δεκαριά χρόνια να με αναφέρουν στο forum οι δικοί μου συμμαθητές χαχαχα!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πριν απο πολλα χρονια στο Γυμνασιο, η παιδικη μου φιλη Δημητρα μου ζητησε να σκηνοθετησω και να βιντεοσκοπησω μια σχολικη παρασταση που θα ανεβαζαν η ιδια και δυο συμμαθητριες της, η Κατερινα και η Φαιη, ενα πανεμορφο κοριτσι με ξανθες μπουκλες, γαλαζια ματια και παχουλα μαγουλακια. Μετα απο πολλα χρονια η Δημητρα εγινε δικηγορος, η Κατερινα ασχοληθηκε νομιζω με τα καλλιτεχνικα, και η Φαιη εχασε τα παχουλα μαγουλακια της και εγινε η γνωστη σε ολους Φαιη Ξυλα. Νομιζω οτι ειχα την τιμη να ειμαι ο πρωτος σκηνοθετης της ζωης της, εστω και απο σποντα... (φυσικα τα κοριτσια ηταν μικροτερα μου, ετσι ;)
 
Α να συμπληρωσω και το Γιωργο Πριντεζη που παιζει στον ολυμπιακο.Αν και 2 χρονια μικροτερος μου πηγαιναμε στο ιδιο σχολειο.
 
Ημουν συμμαθήτρια (στα αγγλικά) με τον Φάνη Χριστοδούλου (παίκτης της "θρυλικής" Εθνικής Ομάδας μπάσκετ στο EURO '87). Γείτονας και πολύ καλό παιδί... Στο φροντιστήριο πηγαίναμε με τον αδελφό του Σταμάτη Γαρδέλη (έτσι έλεγε τουλάχιστον). Στο σχολείο για ένα φεγγάρι ερχόταν η Αγγελική Κανελοπούλου (η τεννίστρια), έχω την εντύπωση ότι ήταν ανηψιά ενός καθηγητού μας...

Niki είπε:
...ναι η Πόπη Χατζηδημητρίου ήταν.(Δεν μπορούσα να θυμηθώ με τίποτα το επώνυμό της) Χάθηκε και αυτή σαν την Αννα Μαρία Λογοθέτη, έκανε μία φούσκα για λίγο και μετά χάθηκε. Πάντως, χαίρομαι που η ερώτησή μου είχε τόσο μεγαλη ανταπόκριση.ΕυχαριστώΝίκη
Δεν χάθηκε η Πόπη Χατζηδημητρίου, είναι παραγωγός στον Galaxy. Προσωπικά την ακούω καθημερινά 8-11 το πρωί σχεδόν 12 χρόνια!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τώρα θυμήθηκα ότι πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο μαζί με το γιο της Κατερίνας Κούκα, 2 χρονια μικρότερός μου.
 
Εγώ καθόμουν στην Α' Γυμνασίου στη Σαλαμίνα στο ίδιο θρανίο με τον Μέμο Μπεγνή (ηθοποιός και ζεν πρεμιέ). Καλό παιδί και εξαιρετικός πιανίστας(θυμάμαι είχε διακριθεί και σε Πανελλήνιο διαγωνισμό τότε...)
 
Στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο είχα συμμαθητές δύο από τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος ''Ένα βήμα μπροστά'' (ξεκίνησε το 2001), τον Άγι Αγγελομάτη και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονίου καθώς και την Ισμήνη Πεπέ (ένα χρόνο μικρότερή μου) που ασχολείται και αυτή με τη μουσική.
 
Εμείς στο γυμνάσιο ( Θεσσαλονίκης ) στο άλλο τμήμα όμως από το δικό μου, ήταν ο Νίκος Ζήσης, ο μπασκεμπολίστας.
 
Χωρίς να έχουμε συμπέσει, από το συστεγαζόμενο με εμάς (4ο) και πιο...high στο όνομα, 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης (ΛΑΝΣ όπως έχει αναφερθεί πιο πριν), πέρασε στην αρχή της δεκαετίας του 80 ο μετέπειτα γνωστός πιανίστας Βασίλης Τσαμπρόπουλος.

Μάλιστα στα δικά μου χρόνια είχε κάνει μια-δυο εμφανίσεις ως φτασμένος πια, στην αίθουσα του Γυμναστηρίου...
 
5-3! 5 ο Βαζέχα και 3 ο Παντελής! Τον Παντελή τον έχω λογιστή.
 
Και πάνω που ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα είχα κανέναν να αναφέρω καθώς πήγα σχολείο στην επαρχία, θυμήθηκα δύο γνωστά ονόματα που μεν ήταν στο ίδιο σχολείο με μένα, αλλά άλλες χρονιές. Ο ένας είναι ο τραγουδιστής Γιάννης Χαρούλης ένα χρόνο μεγαλύτερος

0_Xaroulis.jpg

και ο άλλος (ένα χρόνο μικρότερος) ο αδερφός του Μάνου Παπαγιάννη που έπαιξε στο "Μαρία η άσχημη". Δεν ξέρω αν ο Μάνος πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Πολύ πιθανόν.

manos-papagiannis_0.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα