Jaguar-man, δυστυχώς θα φας μεγάλη απογοήτευση μαζί μου σε τέτοια θέματα! Όταν ήμουν παιδί δεν ήξερα πού παν τα τέσσερα από τεχνολογία! Τι Amiga και Game Gear...:102:
Για να καταλάβεις, την πρώτη φορά που είδα υπολογιστή (το '86, έναν Samsung στο συμβολαιογραφείο της μάνας μου) και ασχολήθηκα μερικές μέρες με το DOS, νευρίασα τόσο πολύ που είπα "δεν ξανασχολούμαι, πάει και τελείωσε!". :animeek:
Υπολογιστή ξαναείδα 9 χρόνια αργότερα, στα 19 μου, όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο κι έπρεπε να μάθω να χειρίζομαι Mac. Εκεί άλλαξα εντελώς γνώμη! Το λάτρεψα αυτό το περιβάλλον! Σύντομα διαπίστωσα ότι η λογική των παραθύρων είχε υιοθετηθεί και από το "αντίπαλον δέος" των Mac, οπότε ένιωσα μεγάλη ανακούφιση και πλέον εξοικειώθηκα πλήρως...
Κάτι θα βρούμε πάντως να συζητήσουμε κι εμείς. Τουλάχιστον έπαιζα ηλεκτρονικά στα "ουφάδικα"! Από adventures πάντως, έχω παίξει μονάχα το Atlantis, το Orient Express και όλα τα λατρεμένα Monkey Island πλην του τρίτου.
Επομένως τα ρετροαντικείμενα που έλεγα είναι κόμικς, φιγούρες και τέλος πάντων πιο χειροπιαστά πράγματα...