αναλογως playmobil - ουπς πρεπει να ειμαι ο μικροτερος της παρεας .......playmobil είπε:παιδια σχετικα με τοΣυνάντηση Τετάρτη 28 Νοεμβρίου (Διατηρητέο-Ικτίνου 12 στις 9 μ.μ.)
να περιμενουμε μεσα,η εξω στην πορτα γιατι δεν ξερω κανενα και πως θα σας βρω?
Δεν κατάλαβα !!!!! Πάλι εγώ θα την πληρώσω ??????? Τώρα θέτε κρέπε......Τα χριστούγεννα θετε μοσκάρε.......και τiς Απόκριε θα θέτε "Μπουρανί" Τυρναβιώτικο.candy είπε:Σαφέστατα!!!Ελάτε με το καλό οι ξενιτεμένοι και θα σφάξουμε τον μόσχο τον σιτευτό!!! (teflon εσύ θα αναλάβεις το catering)
ofcourseStarbuck είπε:φοβάμαι πως μπορεί να αργήσω λίγο.. κρατήστε μια θέση και για μένα..
Καλά βρε teflon,φέρε τις κρεπούλες και βλέπουμε!!!teflon είπε:Δεν κατάλαβα !!!!! Πάλι εγώ θα την πληρώσω ??????? Τώρα θέτε κρέπε......Τα χριστούγεννα θετε μοσκάρε.......και τiς Απόκριε θα θέτε "Μπουρανί" Τυρναβιώτικο.
Μωρ' τι με λέτε...... Εγώ δε κάνε Τ Ι Π Ο Τ Ε :tease:
Κάπως έτσι...teflon είπε:Εμένα πως περιμένεις να με δεις ?????
εννοείς πως αυτός στο avatar δεν είσαι εσύ;!teflon είπε:Εμένα πως περιμένεις να με δεις ?????
'ξάδερφεεε!!!! χαχαχαχα!!!!!Sofologiotatos είπε:Teflon, είσαι γείτονάς μου και δεν το 'ξερα; Εγώ κατά το ήμισυ έχω καταγωγή από Δεσκάτη, όχι πολύ μακριά σου, και πηγαίνω αρκετά συχνά. Την Ελασσόνα την έχω φάει με το κουτάλι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Ανεξάντλητες οι εκπλήξεις του φόρουμ...
Δε λέω.....μου μοιάζει λίγο, στη μύτη, αλλά δεν είμαι εγώ.Starbuck είπε:εννοείς πως αυτός στο avatar δεν είσαι εσύ;!
Μην το γελάς γιατί είμαι ικανός να έρθω, ειδικά αν γίνει καλοκαίρι! Να αρχίσουμε με κανένα γλυκάκι στην Ελασσόνα και μετά πεταγόμαστε για καφέ στη λιμνούλα του Κεφαλόβρυσου!teflon είπε:Ετσι όπως πάμε θα ανοίξουμε δικό μας θρέντ με τίτλο "Ραντεβου...GRM...στην επαρχία Ελασσόνας"