Αν και είμαι "χώμα", δεν μπορούσα να μη γράψω μία μίνι ανταπόκριση πριν παραδοθώ στον Μορφέα.
Στη συνάντηση ήμασταν λοιπόν τέσσερα μέλη: η
Candy, η
Domniki, ο
Starbuck και
η αφεντιά μου (αργότερα η παρέα συμπληρώθηκε από μία μία επισκέπτρια, φίλη της
Candy, που μυήθηκε στη ρετρο-λατρεία). Ξεκινήσαμε από ένα cafe' στην πλατεία Αριστοτέλους (πώς το έλεγαν βρε παιδιά;;;!), και συνεχίσαμε σε ένα κινέζικο εστιατόριο στην Στρατηγού Καλλαρη (κοντά στον Λευκό Πύργο) με τσιπς γαρίδας, νουντλς, ρυζο-συνταγές και κινέζικη μπίρα. :beerz:
Εγώ πάντως πέρασα πολύ καλά! Τα άτομα ήταν εξαίρετα, με προσωπικότητα και χιούμορ, και οι συζητήσεις που είχαμε ήταν πάντα πολύ ενδιαφέρουσες και με δημιουργικές αντιθέσεις απόψεων. Δυστυχώς κανείς δεν σκέφτηκε να βγάλει φωτογραφίες, αγαπητή μου
Crimson. Καλή η ιδέα σου, αλλά στις 16:11 που έστειλες το μήνυμά σου ξεκινούσαμε όλοι για τη συνάντηση... Ελπίζω την επόμενη φορά να το θυμηθούμε! Και επίσης να δούμε και όσους απουσίαζαν:
Maxcomgr, Jaguar-man, Akmakas, Mikez, Teflon, Playmobil. Ξέχασα κανέναν; Άντε, θα έχουμε και ρετρονιόπιτα!
Teflon φέρε και καμμιά σπέσιαλ κρέπα ελασσονίτικη! :hungry:
@Crimson: Καλή επιστροφή στην Ελβετία, και μακάρι να σε δούμε την άνοιξη. Παρεμπιπτόντως, συγχαρητήρια για το βιντεοκλίπ!
@Candy, Domniki, Starbuck: Κρίμα που δεν μπορούσατε να έρθετε στον "Μύλο" μετά το κινέζικο! Το συγκρότημα ήταν υπέροχο! Παθιασμένο και ενεργητικότατο. "Monkey Step" λέγονται και είναι ντόπιοι, να τους έχετε υπόψη. Εγώ είχα την εντύπωση ότι θα άκουγα ρέγκε αλλά τελικά μου βγήκε φανκ! Ακόμα καλύτερα!!!