jaguar-man
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 20
Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω γιατι παλι λογω δουλειας θα ειμαι μακρια απο την συναντηση, που θα παει θα βρω την ακρη :icon_cry: αντε καρντασια μου καλα να περασετε
με τον Μπιγκ Σόφο σκεφτήκαμε πως στην Ναυαρίνου έχει κάτι μαγαζάκια με παλιά πράγματα όπως βινύλια και κόμιξ. Θα μπορούσαμε να δώσουμε ο καθένας μας δυο, τρία ευρώ και να πάρουμε κάτι από εκεί.. αλλιώς το playmobil μοιάζει η επόμενη καλύτερη ιδέα..Domniki είπε:Προτείνω Πεμπτη στις 18:00 στο καραβακι στην Αριστοτελους. Πρωτα μπορουμε να παμε για καφε στην Αριστοτελους -εκει που πηγαμε την προηγουμενη φορα ηταν πολυ ωραια γιατι δεν ειχε τερμα την μουσικη και ανετα κουβεντιαζαμε. Για μετα, μπορουμε να παμε για καμια μπυρα στα Λαδαδικα -που ειναι κοντα- ή οπουδηποτε αλλου αποφασισουμε επιτοπου. Για δωρο για την πιτα να προτεινω playmobil? Ειναι ρετρο και μπορουμε να τα βρουμε σχετικα ευκολα ακομα και σημερα. Τι λετε?
Μπα...δεν θα κερδίσεις και τίποτα με το να γνωρίσεις τον Pooky!!Ένα προβληματικό παιδάκι είναι λίγο μπασμένο με έντονη την αίσθηση της αυτοκαταστροφής (Νομίζει ότι είναι ένας ξεπεσμένος AMD)!!!Sofologiotatos είπε:Από τον Απρίλιο για πάντα δικός σου, αγαπητέ μου οπαδέ Pooky! Δεν αποκλείεται επίσης να κάνω μία θριαμβευτική είσοδο εις τας Αθήνας μέσα στην άνοιξη. Μέχρι τότε όμως ποιος τη χάρη των Κερκυραίων που θα μ' έχουν να κυκλοφορώ ανάμεσά τους...
Σκεφτείτε τα παραπάνω και πείτε τη δική σας γνώμη. Εγώ πάντως, επειδή η συνάντηση είναι πλέον πολύ κοντά και πρέπει να γίνουμε συγκεκριμένοι, συνοψίζω τις προτάσεις μου ως εξής:Starbuck είπε:με τον Μπιγκ Σόφο σκεφτήκαμε πως στην Ναυαρίνου έχει κάτι μαγαζάκια με παλιά πράγματα όπως βινύλια και κόμιξ. Θα μπορούσαμε να δώσουμε ο καθένας μας δυο, τρία ευρώ και να πάρουμε κάτι από εκεί.. αλλιώς το playmobil μοιάζει η επόμενη καλύτερη ιδέα..
όσο για το μαγαζάκι που λες Δομνίκη, ίσως να δοκιμάζαμε κάπου αλλού.. παίζει μπίτια και πριν μερικές μέρες που έτυχε να ξαναβρεθώ εκεί η μουσική ήταν δυνατά, γιορτινή ατμόσφαιρα κι έτσι..
Σοφολογιότατος και οργανωτικότατος.. μόνο να δούμε πρώτα πόσοι θα μαζευτούμε γιατί αν είμαστε τρεις-τέσσερις, αντί για ρετρονιόπιττα ας πάρουμε να μοιραστούμε τίποτε πίττα γύρο ( ποιος έτυχε το κρεμύδι; )..Sofologiotatos είπε:Σημαντικόν: όσοι θα έρθουν μόνο στο Β ή στο Γ, ας μου στείλουν το κινητό τους με p.m. για να τους δώσω συντεταγμένες και να μας βρουν.
φιλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρακι δυσκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλο με τα μαγαζια πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλυ ζορι σεεεεεεεεεεε λλλλλλλλλλλεωωωωωωωωωωωωωSofologiotatos είπε:Candy κι εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου, αλλά βλέπω ότι δεν έχω τίποτε διπλό... Όποιος θέλει πάντως μπορεί να φέρει ό,τι έχει ευχαρίστηση. Θα κάνω κι εγώ απόψε μια τελευταία έρευνα για να δω αν έχω κάτι που μπορώ να αποχωριστώ. Πράγματι είναι καλό να υπάρχει επιλογή (π.χ. δεν θα μπορούσα να φανταστώ έναν φανατικό μεταλά να κερδίζει LP των Bee Gees ή των Army of Lovers). Εναλλακτικά, μπορούμε να πάρουμε δύο αντικείμενα από το κατάστημα. Όσο για την πίτα, χαίρομαι για την πρωτοβουλία σου. Εμπιστευόμαστε το αισθητήριο και το κριτήριό σου. In Candy We Trust (χωρίς όμως διαβήτες, μάτια μέσα σε πυραμίδες και άλλα σχετικά σύμβολα).
Ωραία! Οι δυο μας οι μονάκριβες καρντασο-Candy-sisters θα είναι παρούσες. Άλλος συμμετοχή; Akmakas? Θα σε δούμε; Playmobil? Κανας άλλος ρετρολάγνος με παχύ λλλλλλ ή/και με προτίμηση στην αιτιατική αντί της γενικής;