Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Περαστικα Νικο!!! Σιδερενιος και συντομα παλι κοντα μας!manos426f είπε:Από κει και πέρα,ασφαλώς δε θα μπορέσει να έρθει την Παρασκευή,οπότε επειδή ξέρω ότι δε θέλει να χάνει meetings,λέω να το κάνουμε την ερχόμενη Παρασκευή,μην τον αφήσουμε στην απ' έξω,χώρια που μου φαίνεται λίγο άκομψο,δεδομένου του ότι ο Νίκος είναι η ψυχή και ο διοργανωτής των meetings....
Τι λέτε boys and girls...;;
Πηγαίντε Ορέστη. Δε θα με βρείτε βέβαια καθότι είμαι σπίτι, αλλά δεν πειράζει, η Ευρωκλινική εχει και άλλα ενδιαφέρονταGiama είπε:Βρε παιδιά μήπως να πηγαίναμε στο νοσοκομείο να τον δούμε την Παρασκευή αντί να πάμε Θησείο;
Μπορεί να μη θέλει ο ίδιος βέβαια να γίνει πολύς θόρυβος γύρω από το θέμα και να θέλει την ησυχία του ο άνθρωπος, μια ιδέα λέω απλά.
phil_vr είπε:Οχι βρε Rygar! Σου ποσταρα μια φωτο με το Supercharger να σου ανεβασω λιγο την διαθεση και σε εστειλα στο Νοσοκομειο?!?!
Εγώ δεν είμαι τίποτα. Απλά γουστάρω την παρέα, και κάνω ο,τι μπορώ, αφου με γεμίζει....manos426f είπε:δεδομένου του ότι ο Νίκος είναι η ψυχή και ο διοργανωτής των meetings....