Λοιπόν, να πω κι εγώ δυο λόγια: Έμεινα ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ απ' όλα τα παιδιά κι αν και τα είδα για πρώτη φορά σήμερα (χθες πλέον...), από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν να τα γνωρίζω χρόνια (πλην του Ευπαλίνου με τον οποίον υπάρχει παρελθόν, παρόν και σίγουρα μέλλον -κι όχι ΜΕΛΟ...).
Ευχαριστώ θερμά τη Μαριάννα για τα τόσο θερμά λόγια που έγραψε για μένα νωρίτερα. Κι επειδή μου πέταξε το μπαλάκι για το δίσκο, να πω ότι πρόκειται για έναν από τους πρώτους μεταπολιτευτικούς του Μίκη Θεοδωράκη, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1974 με ερμηνεύτρια τη Μαρία Φαραντούρη. Περιλαμβάνει τις δύο από τις συνολικά έντεκα "Αρκαδίες" που έγραψε ο συνθέτης (την 6 και την 8) όσο ήταν εξόριστος στη Ζάτουνα και το πρωτότυπο της θήκης έχει να κάνει με το ότι ανοίγοντάς την ολόκληρη, βρίσκεσαι μπροστά σ' ένα τεράστιο πόστερ της Φαραντούρη (μπορείτε να το δείτε στο παράρτημα των φωτογραφιών που ανέβηκαν).
Από εκεί και πέρα, ανακάλυψα μόλις την παραμονή της συνάντησης σ' ένα ντουλάπι τρεις ταινίες viewmaster: Δύο με τον "Ιππότη της ασφάλτου" και μία με τη "Λάσι" που είναι σίγουρα η παλαιότερη που έχω (πρέπει να είναι μεταξύ '79 και '80...).
Ωστόσο, σας προετοιμάζω για σούπερ-σούπερ εκπλήξεις που έρχονται οσονούπω. Ειδικά οι Θεσσαλονικείς -αν κρίνω από τις αντιδράσεις των παιδιών σήμερα (χθες)- θα πάθετε μεγάλη πλάκα. Περιμένετε λίγες ημέρες και θα δείτε (εσείς που ξέρετε, μη βγάλετε άχνα...!!!!!).
Ήδη ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση. Να 'στε όλοι καλά, παιδιά...