Συνάντηση Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 (Θεσσαλονίκη)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πραγματι κυκλοφορησαν και δισκακια viewmaster χαρη στον Τασο που ειναι αποφασισμενος σε καθε συναντηση να προσκομιζει και μια(ή περισσότερες) σακκούλες απο το αρχειο του.

Ξεχωριστη οπως παντα παρουσια οι δυο σουπερ διαχειριστριες μας με τα αχτυπητα μπλουζακια!!

Αισθητη και παλι η απουσια του πολυταξιδου Αλκη του οποιου η αιγλη προσδιδει ενα αλλο βαρος στην παρεα μας.
 
Περαστικά και από εδώ στη Ξαδέρφη, ρε αλάνι ελπίζω το πόδι σου να είναι καλύτερα γιατί κάπου δεν σου ταίριαζε στη Χαλκιδική που σε είδα να κουτσαίνεις!!!!!

Καλά οι κυρίες της Β.Ελλάδος όλο και ομορφαίνουν, κάτι συμβαίνει δεν εξηγείται διαφορετικά! Ειδικά η Μαριάννα είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ στις φωτό! :cool:

Μπράβο στη παρέα, και με το νέο χρόνο ελπίζω να σας κάνω κι εγώ... παρέα!!!!!! :D
 
Ένα μεγάλο μπράβο στη φωτογράφο :clap: :clap: :clap: :clap:. Το θέμα της αστάθειας μόνο να προσέξεις λίγο... δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει! :)

Χάρηκα που τα είπα με τα παιδιά, αν και λόγω διάταξης ήταν κάπως δύσκολη η επικοινωνία με όλους, αλλά σε κάθε περίπτωση...τα καλύτερα έρχονται!!

Άντε και στην επόμενη λοιπόν..

Υ.Γ. την επόμενη θα οργανωθώ καλύτερα για να ακολουθήσω και στο φαγητό!
 
metalcandyman είπε:
Δεν βλεπω πολυ φαι και ρετσινες και ανησυχω.Ε ρε οταν ερθω σε καμια συναντηση θα γιννει χαμος :D
Μπα ρετσίνες δεν έπινε το πολύ κοινό, μόνο λίγοι χεχε

Και εγώ να προσθέσω τώρα που γύρισα από τη δουλειά ότι πέρασαμε όμορφα και κάθε φόρα και καλύτερα. Να κανονίσουμε είπαμε και κανένα παρτάκι ( ε δε μπορώ, δεν αντέχω να μη το λέω χαχα ) Χάρηκα που σας είδα και ήταν μια όμορφη συνάντηση. Και ας έβρεχε, δεν προηθήκαμε !

Εν τω μεταξύ θα ψάξω να φέρω και εγώ κατιτίς ρετρό την επόμενη φορά! Και φωτογραφική μηχανή για να μη βγαίνουν κουνημένες χεχεεεε

Επίσης να ξανα ευχαριστήσω τον Σπύρο για την ενημέρωση σχετικά με το παζάρι παλαιοπωλών για αύριο! Και θα το έχανα! Μερσι ξανά!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπόν, να πω κι εγώ δυο λόγια: Έμεινα ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ απ' όλα τα παιδιά κι αν και τα είδα για πρώτη φορά σήμερα (χθες πλέον...), από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν να τα γνωρίζω χρόνια (πλην του Ευπαλίνου με τον οποίον υπάρχει παρελθόν, παρόν και σίγουρα μέλλον -κι όχι ΜΕΛΟ...).

Ευχαριστώ θερμά τη Μαριάννα για τα τόσο θερμά λόγια που έγραψε για μένα νωρίτερα. Κι επειδή μου πέταξε το μπαλάκι για το δίσκο, να πω ότι πρόκειται για έναν από τους πρώτους μεταπολιτευτικούς του Μίκη Θεοδωράκη, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1974 με ερμηνεύτρια τη Μαρία Φαραντούρη. Περιλαμβάνει τις δύο από τις συνολικά έντεκα "Αρκαδίες" που έγραψε ο συνθέτης (την 6 και την 8) όσο ήταν εξόριστος στη Ζάτουνα και το πρωτότυπο της θήκης έχει να κάνει με το ότι ανοίγοντάς την ολόκληρη, βρίσκεσαι μπροστά σ' ένα τεράστιο πόστερ της Φαραντούρη (μπορείτε να το δείτε στο παράρτημα των φωτογραφιών που ανέβηκαν).

Από εκεί και πέρα, ανακάλυψα μόλις την παραμονή της συνάντησης σ' ένα ντουλάπι τρεις ταινίες viewmaster: Δύο με τον "Ιππότη της ασφάλτου" και μία με τη "Λάσι" που είναι σίγουρα η παλαιότερη που έχω (πρέπει να είναι μεταξύ '79 και '80...).

Ωστόσο, σας προετοιμάζω για σούπερ-σούπερ εκπλήξεις που έρχονται οσονούπω. Ειδικά οι Θεσσαλονικείς -αν κρίνω από τις αντιδράσεις των παιδιών σήμερα (χθες)- θα πάθετε μεγάλη πλάκα. Περιμένετε λίγες ημέρες και θα δείτε (εσείς που ξέρετε, μη βγάλετε άχνα...!!!!!).

Ήδη ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση. Να 'στε όλοι καλά, παιδιά...
 
Όπως πάντα ήταν σούπερ :D

Πλέον έχει καθιερωθεί το 10+ άτομα στις συναντήσεις μας και πάντα με καινούρια πρόσωπα στην παρέα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα :D

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του Centurion που είχαμε πάρα πολύ καιρό να τον δούμε.

Ο Τάσος Κριτσιώλης (πρωτοεμφανιζόμενος :D ) έφερε ένα πλούσιο υλικό.

Ο Ευπαλίνος ήρθε με 2 σουπερ σπάνια Μικυ (χρωστάς φωτογραφία!)

Οι συζητήσεις ήταν για ρετρό μέχρι και το "Mποζόνιο του Xιγκς" :D . H μασαμπούκα πλούσια αλλά..... ΜΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ !!!!!

Σε κανέναν μήνα η επόμενη συνάντηση. Καλά να μαστε πρώτα :D :D :D

Υγ. Πότε εμφανίστηκε Donkey Kong II και δεν το πήρα χαμπάρι?
 
O Τάσος ειναι πρωτοεμφανιζομενος στις συναντησεις, αλλα "παλια καραβανα" στο διαδικτυο - εχει μοιραστει πολλες γνωσεις περι μουσικης και βινυλιου με το κοσμο μεσω του blog του και απο διαφορα μουσικα sites.
 
Πλέον το στανταράκι των 10 ατόμων το πιάνετε καθε φορά. Του μπλουζάκιε των κοριτσιών είναι σουπερ! Κρίμα που δε μπόρεσα να έρθω, αλλα ξερετε τον ενα και μοναδικό λόγο.

ΥΓ. Οι πατερίτσες που είναι; ;) :p :p
 
Το δικό μου μπλουζάκι που είναι; :cry: . Μια χαρά περάσατε. Μας έφτασε το χαμόγελο στ' αυτιά με όσα διαβάσαμε και είδαμε. Στο χαλλλλλλλαρό ... πολύ το ζηλεύω (και αυτό) :)
 
Πω πωωω .... τέλειες οι φωτογραφίες , που φανερώνουν πόσο όμορφα περάσατε :flower: :flower: ... Τα μπλουζάκια των κοριτσιών είναι όντως υπέροχα :flower: :flower: .... όπως και τα κορίτσια που τα φοράνε :flower: :flower:
 
Μπράβο παιδιά... πάντα τέτοια!!! :cool:

 

Μπλουζάκια που παραγγέλνουμε;;; :D
 
Juanita είπε:
 

Μπλουζάκια που παραγγέλνουμε;;; :D
Τα μπλουζακια θα μπορουν να αποτελεσουν δωρα/δελεαρ καπιου μελλοντικου διαγωνισμου Grm ή Phoenix ....
 
Βλέπω θραύση κάναν τα μπλουζάκια :D

Θα ανεβάσουμε το αρχείο συντομα για όποιον θέλει να το πάρει και να τυπώσει το μπλουζάκι με την γραμματοσειρά για το Nickname σας :)

EDIT

Και η ιδέα του Nemo καλή :D
 
D@redevil είπε:
Άντε να μας καμαρώσετε! (να ξέρετε ποιες βρίζετε για τα έντιτ! :biglaugh:)
attachment.php


Ψέμα! Μόστρα τα μπλουζάκια θέλουμε να κάνουμε!

attachment.php
Ημουν σιγουρος οτι με αυτο το Super Dynamic Duo η συναντηση θα ειχε επιτυχια!!!! :D

Ναταλι και Μαριανα -Μαριανα και Ναταλι απλα...respect!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Tα Τ-shirt στην κυριολεξια τα σπανε!!!!!! :headbang: :headbang:

Να ειστε καλα ρε καρντασια και να ξανανταμωσετε συντομα! :thumbup:
 
Παιδιά, ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια (έχω κοκκινήσει ακριβώς όπως το πιγκουϊνάκι μου)! :)

Ήταν (ακόμα) μια υπέροχη συνάντηση - σαν και αυτή που μ' έκανε να γραφτώ στο φόρουμ! :)

(εγώ πρώτα πήγα σε συνάντηση και μετά γράφτηκα! :D )

Κατόπιν συνεννόησης, μπορεί ν' ανέβει η μακέτα της μπλούζας, ώστε όσοι θέλετε να την κατεβάσετε και να πάτε να την τυπώσετε, προσθέτοντας απλά το nickname σας στην πλάτη! :) Θα επανέλθουμε γι' αυτό!

Να είμαστε γεροί και βουρ για την επόμενη συνάντηση τώρα!
 
Αν κ δεν ήταν σίγουρο οτι θα έρθω τελικά να που τα κατάφερα :thumbup: Έχω να πω οτι κ σε αυτή την συνάντηση πέρασα πολύ ωραία κ χάρηκα που τα ξαναείπαμε απο κοντά.Ο καιρός μας τα έκανε όντως μούσκεμα αλλά δεν μασάμε . Ελπίζω σε μια νεα συνάντηση σύντομα κ την επόμενη φορά θα κοιτάξω να φέρω κ γω κάτι ρετρο.

ΧΜΜΜ Τελικά μάθαμε ποιος έφαγε το τσουρέκι?:biglaugh:
 
καμπια μου τι επαθες και εισαι με το πόδι robocop?χιαστό να υποθέσω?κρίμα που έχασα αυτην τη συνάντηση αλλα απο την αλλη αν ερχόμουν θα ήμουν ο 13 της παρέας(φτου φτου γκαντεμιά')οπότε κανονίστε συντομα αλλη μία να πεταχτώ απο το L.A(ρισα)χαχαχα.πολύ χαίρομαι που βλέπω φατσούλες απο τη νέα μου ρετροπαρέα. :D :D:D:D:D:D
 
giannislarisa είπε:
καμπια μου τι επαθες και εισαι με το πόδι robocop?
Ωχ! Τώρα το είδα! Περίμενα πατερίτσες. Μονο σε μια φωτό φαίνεται το ρομποκόπιασμα, στις αλλες φαίνεται σα να εχει δέσει ενα τσαντάκι στο μηρό και ούτε που πήγε το μυαλό μου. Νομίζω αυτή τη βδομάδα κανει την επέμβαση! :flower:
 
Εξαιρετικές οι φωτογραφίες. Μας βγάζει ασπροπρόσωπους η βόρεια Ελλάδα. Ναταλί, περαστικά σου.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα