Όχι καλέ!
Κάτσε, ανεβάζω υλικό!
Brb!
Λοιπόν, όσο ανεβαίνουν οι φωτός, να πω ότι πέρασα ΤΕ-ΛΕΙ-Α!
Δεν είναι πλέον πρωτότυπο αυτό - κάθε συνάντηση είναι όλο και καλύτερη, χάρη στα παιδιά που γνωρίζω μέσα από το φόρουμ! Όταν πλέον το nickname αποκτά πρόσωπο και εικόνα, ε τότε φαντάζεστε τι έπεται!
Χάρηκα πολύ που ξαναείδα τους γνωστούς - αγνώστους! Αυτούς, που πλέον θεωρώ "παλιούς" και "μάχιμους"!
-Τον εκπληκτικό Aretara!
-Τη Mariadegrecia - ενημερώθηκα ότι μπορεί να μην ερχόταν & ευτυχώς διαψεύστηκα ευχάριστα!
-Τον απίστευτο Kouikara που φρόντιζε να μη μου μείνει άντερο από τα γέλια! (Gee, thanks, Sheldon!
)
-Τον And1 - μας τροφοδότησε με ενδιαφέρουσες πληροφορίες παροχής playmobil από γνωστό κατάστημα! Σημειωτέον ότι σε αυτή τη συνάντηση, δεν τσάκισα εγώ το τσουρέκι, αλλά κάποιος άλλος! :shtup:
-Τον Spybil -τον είχα και δίπλα μου, οπότε του έκανα "κεφάλι"!
-Τη Λορένα μας με το μοναδικό τσουλούφι!
Ε, κλασσικά πιάσαμε την πονεμένη συζήτηση του ΕΑΠ και έπληξαν οι κοντινοί συνδαιτήμονες!
-Τον Optimus - πιάσαμε την Amstrado-κουβέντα (πού θα με πάει, δε θα πέσει ένας 6128 στα χέρια μου?!
Θα είμαι από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους - μέχρι να μου γυαλίσει κανένα άλλο 8μπιτο!
)
-Τον Ευπαλίνο - που ήρθε με απίστευτο υλικό! Ένα πράγμα θα σας πω: έπρεπε να ήταν ο Aardvark εκεί - έφερε τα χαρτάκια ΜΕΛΟ! Ζουλέψτε, ζουλέψτε!
-Last, but not least, ο αγαπητός μας Centurion, που ήταν αναπάντεχη έκπληξη! Όχι μόνο, αλλά υπέστη και μια διατριβή μου στο θέμα των γλυφιτζουριών, άνευ προηγουμένου!
Στις νέες γνωριμίες, να "καλωσορίσω" τον αγαπητό Μπάμπη (που δε συγκράτησα nickname - να με συμπαθάς! #) ), ο οποίος ήρθε από τη Βέροια! (μεγάλη η χάρη μας!
)
Αυτός όμως που ήταν ο μάστερ της μέρας ήταν ο φανταστικός και μέσα-σε-όλα Τάσος Κριτσιώλης, που μας συστήθηκε με έναν μοναδικό τρόπο (Είμαι ο Τάσος Κριτσιώλης: ο μοναδικός με nick το ονοματεπώνυμό του, για να ξέρετε πού θα κάνετε τις μηνύσεις!
)
Έφερε μαζί του απίστευτο ρετρο-υλικό: από εξώφυλλα εφημερίδων μέχρι φωτός από Ρετρό-Σαλονίκη έως εξώφυλλα βινυλίων, ξυπνώντας μνήμες κι αναμνήσεις (και ρετρό-φοβίες! #) ). Απίστευτες γνώσεις σε όλους τους τομείς - αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο η "πένα" του παντοδύναμη!
Τάσος κι Ευπαλίνος λοιπόν οι χορηγοί του ρετρουλικού που χαζεύουμε όλοι στις φωτός!
Στις σημαντικές ελλείψεις, να αναφέρω τον Τσαλκ που μαζί με το Μπάμπη και τη Λορένα τον μελετούσαμε!
Τον Tonytony που δεν μπόρεσε τελικά να έρθει!
Και τον ChrisTOS που δυστυχώς επίσης δε μπόρεσε να παρευρεθεί (και τι δε θα 'δινα για μια συζήτηση ChrisTOS - Kouikara!
)
(Τόση ώρα μιλάω - μισό να δω τι γίνεται με τις φωτός!
)