Χρωστάω! Και δεν ξεχνάω! Να πω-να πω-να πω κι εγώ!!!!
Λοιπόόόοοοον! Αν και πέρασε 1,5 μήνας (2 κοντά!), μπορώ να πω ότι πέρασα πάρα πολύ καλά! (πρωτότυπο!
)
Με άρεσε πολύ που κατέβηκα με το ποδηλατάκι μου (έστω και με ψιλο-κουλό ντεραγιέ), αν και φτύσαμε τον καφέ και το παντζετάκι, όταν γυρνούσαμε, γιατί η Kambia με πήγε από την Άνω Παναγιά, την Κάτω Παναγιά, την Πέρα Παναγιά & τη Δώθε Παναγιά!!
Στα δικά μας τώρα! Ήμασταν λίγοι μεν, αλλά πλέον έχουμε δέσει σαν παρέα και οι κουβέντες έβγαιναν αβίαστα! Δυστυχώς, τάραξα τους πάντες με τη σειρά που έβλεπα εκείνο το διάστημα (αλήθεια, ποια ήταν βρε παιδιά?!...), οπότε κάθε κουβέντα συγκρινόταν πάραυτα με το αντίστοιχο επεισόδιο!
Το μέρος που κάτσαμε ήταν λίγο διαφορετικό αυτή τη φορά, πήγαμε προς τα "μέσα" - δεν ήμασταν στη θαλασσίτσα να βρέχει ο Θερμαϊκός τα πατούσια μας (λέμε τώρα!)... Ο Βασίλης μας έκανε "surprise" κι έσκασε μύτη λίγο αργότερα, αλλά τελικά τα καταφέραμε και βρεθήκαμε ολ τουγκέδορ.
Οι φωτός είναι λίγες, αλλά όπως μπορείτε να δείτε από τις φάτσες μας και τα χαμόγελά μας, ουκ εν τω πολλώ, το ευ!
Μαρία (Mariadegrecia) -Τάσος (ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ, ο ΜΕΓΑΣ!) - Βασίλης (RIO) - Ναταλί (Kambia). Από τις ελάχιστες φορές που κατόρθωσε να μιλήσει κάποιος, χωρίς να τον διακόψω!
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ναταλί (Kambia) - Μαρία (Mariadegrecia) -Τάσος (ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ, αυτός που δε φαίνεται!) - Βασίλης (RIO). Άλλο ένα τεκμήριο ότι μιλάει κάποιος άλλος κι όχι εγώ! Βλέπετε, τραβάω τη φωτό!
Τάσος & Μαρία επί τω έργω! Είμαι πολύ περίεργη τι να λένε! (πού να θυμάμαι κιόλας!)
Μαρία (Mariadegrecia) -Τάσος (ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ) - Βασίλης (RIO) - Ναταλί (Kambia). Η τελευταία, με το κράνος στα χέρια!
Μαρία (Mariadegrecia) -Τάσος (ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ) - Βασίλης (RIO) - Ναταλί (Kambia). Η τελευταία, έχοντας βάλει το κράνος! (Ξέρει τι κάνει!...)
Μαρία (Mariadegrecia) -Τάσος (ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ) - Βασίλης (RIO) - Εγώ! Τι να κάνω που με ζητάνε από πρακτορεία περιοδικών και δε μπορώ να λείπω από τις φωτογραφήσεις!
Ο Τασούλης, φοβάμαι ότι ενσωματώθηκε στην κολώνα, ενώ ο καημένος ο Rio πιάστηκε από την ορθοστασία. Η Μαρία, στωϊκά, ξαναποζάρει. Πού θα πάει, θα τελειώσει το μαρτύριο!
Χα! Σας αιφνιδιάσαμε! Τάσος (ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ) - Βασίλης (RIO) - Εγώ - Μαρία (Mariadegrecia)!
Ως γνωστή αγκαλίτσα - μελισσούλα, πάντα θέλω μια γκρουπ φώτο! Τα παιδιά, όπως πάντα, δε μου χάλασαν καρδιά! :flower:
Ευελπιστώ σε άλλη μια συνάντηση σε κανένα μπιτσό-μπαρο, να λιαστούμε παίζοντας τρίβιαλ! Τι λέτε?