alkis21 είπε:
Χάρηκα που σας ξαναείδα.
Εμένα με είδες για πρώτη φορά.
Χάρηκα πάντως ιδιαίτερα που γνώρισα ένα πολύ σημαντικό μέλος της community!
Για την ιστορία, το παρόν έδωσαν οι: Vag, Alkis21, Wally, Telamonas, Giama, Plink, Maxouli, Rygar και ο υποφαινόμενος.
Ευκαιρίας δοθείσης, ας γκρινιάξω και λίγο για την διοργάνωση.
Πέρα από το θέμα του καπνίσματος, στο οποίο δεν θα επεκταθώ γιατί από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι είναι "καυτή πατάτα" τις τελευταίες ημέρες, υπήρχαν και τα εξής "προβληματάκια":
1ον) το μαγαζί δεν είχε φραπέ! Προσωπικά θεωρώ ότι μόνο με φραπέ μπορείς να παλέψεις 3ωρη ρετροκουβέντα, τα υπόλοιπα είδη καφέ μετά την πρώτη μισή ώρα απλώς δεν πίνονται.
2ον) ήταν self service, ευτυχώς δεν μας έβαλαν να ψήσουμε και τον καφέ μόνοι μας. Εγώ και ο alkis την πατήσαμε ιδιαιτέρως γιατί πήγαμε πρώτοι και περιμέναμε άσκοπα κανά 20λεπτο να έρθει κανείς να δώσουμε παραγγελία, μέχρι να φιλοτιμηθεί ο Vag να μας πει ότι πρέπει να πάμε μόνοι μας να παραγγείλουμε. Οι υπόλοιποι την γλυτώσανε γιατί τους ενημερώσαμε εμείς.
3ον) δεν δίνανε νερό standard με τον καφέ! Ρε, Λονδίνο το κάναμεεεεε!!!
4ον) θείτσα από το διπλανό τραπέζι μας έκανε "σουτ" επειδή κατά την γνώμη της "θορυβούσαμε". Επειδή έχω βρεθεί και σε ορισμένες άλλες συναντήσεις, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή ήταν από τις ήσυχες. Πάντως είχαν να μου πούνε "σουτ" καμμιά 20ετία, δηλαδή από τότε που κάναμε κοπάνες από το σχολείο για μπάνιο και μας κράζανε επειδή κάναμε πολύ φασαρία στην διαδρομή με το λεωφορείο. Που είναι ο
exetlaios να ανοίξει ένα thread "ρετρο συστάσεις μεγαλυτέρων";
Η παρέα πάντως αποδείχτηκε "δυνατή" και οι ώρες κυλήσανε πολύ ευχάριστα. Το καλό με τις συναντήσεις μικρότερης "εμβέλειας" είναι ότι σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις με όλους. Μην μου πείτε ότι στα grande meetings 20+ ατόμων μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...
Until the next time...