Πάντα μπορείς να κανείςμεταδημότευση.αριαδνη είπε:Γιατι να μην εχω γεννηθει θεσαλλονικη;;;; πειτε πως περασατε
Spybil είπε:Οι κυρίες Admins γιατί παραπονιούνται ότι μόνο εκείνες μιλάνε;; Οι κανόνες ευγένειας ορίζουν ότι δίνουμε τον λόγο πρώτα στις Κυρίες!! Κατά τ'άλλα, ωραία βρεθήκαμε, ωραία ειδωθήκαμε παρόλες τις απουσίες, ωστόσο είχαμε και 2 new entries, καλωσήρθατε gregos & τρούμπος, ωραία πιτσιλιστήκαμε (για να μην πω βραχήκαμε!!). Επίσης έχω να παρατηρήσω ότι ήταν από τις φορές που χρειάστηκε να διανύσουμε την ελάχιστη δυνατή απόσταση για να καθίσουμε σε καφέ και μετά για φαγητό, δηλ. τα σάντουιτς που φάγαμε, τους γύρους και τα σουβλάκια σε πίτα...(αφιερωμένο...!!). Άντε και στο Escape room (επιτέλους!!)
Εγώ το καημένο ζεν είπα τίποταSpybil είπε:Οι κυρίες Admins γιατί παραπονιούνται ότι μόνο εκείνες μιλάνε;; Οι κανόνες ευγένειας ορίζουν ότι δίνουμε τον λόγο πρώτα στις Κυρίες!!
BETTY BOOP είπε:Περιμένουμε φωτο!!!
BETTY BOOP είπε:Γιατί αργούν οι φωτό;;;
Kambia είπε:ΥΓ. Φωτό από την D@redevil οσονούπω
D@redevil είπε:Φωτόζ & commentary αύριο......
Το μαγαζί δεν έφερνε κουλουράκια με τον καφέ, αλλά είχε ανοιχτό μπουφέ να πάρουμε ότι θέλαμε από κρουασαν και κεκάκιαmariadegrecia είπε:Έχω μια απορία όμως... τι εννοείται με τον μπουφέ???