Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ή δεν περνάτε καλά, ή δε θέλετε να γράψετε προτού δείτε αν περάσαμε κι εμείς καλά!
Ή προτού δείτε τις φωτόζ!
Κοσμοϊστορικό γεγονός Νο.1: Ήρθα πρώτη σε συνάντηση!!!! Να σημειωθεί και να καταγραφεί, διότι 99,9% δεν πρόκειται να επαναληφθεί!
Κοσμοϊστορικό γεγονός Νο.2: Δεν έκανα επίθεση στα τσουρεκάκια γνωστού μαγαζιού και τόπου συναντήσεως!... Αντιστάθηκα, ακόμα κι όταν ο Aretara επέμενε να κολλήσω στο τζάμι!
Κατά τ' άλλα, ήμασταν οι πλέον παλιοί γνώριμοι (Aretara, And1, Spybill, Mariadegrecia, Τάσος Κριτσιώλης, Kambia), καθώς 2 νέα μέλη - ο Mits & o Bean!
Καφεδάκι στο χαμάμ! Απολαύσαμε έναν καταπληκτικό καφέ (παρά το σοκ-πλάκα ότι τελείωσε η κανέλλα αγγγκρρρρρρ!!!!) κι αμπελοφιλοσοφήσαμε! Λίγο πως περάσαμε το καλοκαίρι, λίγο τι θα κάνουμε το χειμώνα που μας έρχεται, λίγο κανένα event που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα διοργανωθεί, λίγο τα καταπληκτικά λευκώματα του Τάσου (ειδικά δε αυτό του Αλεξανδράκη), η ώρα πέρασε και δεν το καταλάβαμε!
Η μεγαλειότητά μου ....στα κεραμίδια!
Ευγενική χορηγία της Mariadegrecia οι φωτόζ!
Τάσος, Kambia και ....Prisunic Μαρινόπουλος a.k.a "PM"! (όχι τα μηνύματα!
)
Και σόλο η σακουλίτσα BOXER της Φειδάς Α.Ε.! (αλήθεια, υπάρχει ακόμα?! :xm: )
Η χθεσινή μασκώτ της συνάντησης:
Και μ' αυτά, και με κείνα, βρεθήκαμε σε γνωστό φαγάδικο για μαμ!
Η κουβέντα συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς παρά τις μικρές απώλειες που είχαμε λόγω λοιπών υποχρεώσεων!
P.S. Μπράβο στον ήρωα που καθόταν δίπλα μας και προσπαθούσε να δουλέψει με το laptop του....
P.S.2. Μπράβο στην υπάλληλο που ήθελε σώνει και καλά να με ταΐσει κάτι άλλο από αυτό που παρήγγειλα!
Φωτόζ!
(είμαι περίεργη τι λέγαμε και κοιτάνε και οι 2 με αμείωτο ενδιαφέρον!
)
(ε, στο τέλος γύρισα κι εγώ να δω τι συζητάνε!
)
Κι ενώ προσπαθώ να τους συντονίσω για να τραβήξω μια φωτό, μια από τις ατάκες του Τάσου μου χάλασε το πλάνο!
Εν τέλει:
Το Σαλονικιώτικο Ντιβίζιον!
**Στις απώλειες που απλά τις καταλαβαίνεις: η απουσία του Βασίλη (Ford) και φυσικά της Βασούλας (Λορένα)!
Στην επόμενη συνάντηση, pls be there! :flower:
Θα επανέλθουμε σε 1.5 περίπου μήνα με τουρνουά επιτραπέζιων!
Don't miss it!