Ήρθε και η δική μου ώρα να πω τις εντυπώσεις της συνάντησης, καθώς να δείτε και τις λοιπές φωτογραφίες της συνάντησης.
Κατ αρχήν να πω ότι χάρηκα που είδα όλα τα παλιά μέλη, και αναφέρομαι ιεραρχικώς στην kampia και την βοηθό αυτής D@re, όπως επίσης τον Μορφέα και τον Optimus.
Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τον ΑRETARA, τον ΤΑΣΟ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗ, τον Panosss, την Μariadegrecia, τοn Endless Dreams, τον Spybill και τον and1. Βέβαια με τον περισσότερους εξ αυτών τα λέγαμε ήδη διαδικτιακώς.
Aς ξεκινήσουμε με τις φωτό.
Ολόκληρο (η σχεδόν ολόκληρο) το team στην παλιά παραλία.
Και ξεκινώντας από την αρχή στις 11.30 ακριβώς ήμουν στο σημείο που είχαμε ορίσει ως σημείο συνάντησης.
Το τι αντίκρυσα το βλέπεται στην παρακάτω φωτογραφία.
Φαντάζομαι τι θα συνέβη από τις 11.15 που έφτασαν ως την ώρα που τις συνάντησα εγώ.
Στην συνέχεια άρχισαν να έρχονται και τα άλλα παιδιά, για να πιούμε τον καθιερωμένο καφέ.
Αυτή την φορά το στέκι άλλαξε μετά την εξαιρετική ιδέα - πρόταση του ARETARA, την οποία και ακολουθήσαμε.
kampia και TΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ
Optimus, Mariadegrecia και Endless Dreams
ARETARA, tsalk, Μοrpheus, D@redevil, Endless Dreams, Mariadegrecia, optimus, ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ, kampia
Bέβαια όπως έχει αναφερθεί άρχισαν να βγαίνουν διάφορα retroαντικείμενα, όπως δισκέτες Amstrad, αλμπουμ PANINI, περιοδικά κτλ.
Από τα πιο εντυπωσιακά αντικείμενα ήταν το παρακάτω
Ο ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ με τον.......ΚΙΤ!!!!!!!!!!!!!!
Στην συνέχεια ακολούθησε το κλασσικό ''πλούσιο'' γεύμα (πάει το ταπεινό, μας τελείωσε), όπου βγήκαν και τα υπόλοιπα retroαντικείμενα, μεταξύ των οποίων ήταν δίσκοι 45 στροφών, μυθιστορήματα και πολλά άλλα.
Η ομάδα επι το έργον....
έτσι για να ανοίξει η όρεξη
Ουδέν σχόλιο εδώ
Η Mariadegrecia με το άλμπουμ των στρουμφ
Ο ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ με ένα από τα παλιότερα άλμπουμ της εξαιρετικής συλλογής του. Μexico 1970!!!
Πρέπει να το διαβάσω όλο για να ξέρω να απαντήσω στις ερωτήσεις του σχετικού κουίζ........όταν γίνει σκέφτηκε η D@redevil
Oταν βγήκαν τα 45άρια έπαθα την πλάκα μου. Εδώ με το apre toi (eurovision winner 1972)
Panosss και and1
Και στο τέλος βγήκε και το γλυκό, το οποίο ήταν έτσι κι έτσι.
Καλά φάγαμε, καλά περάσαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις αρχές του χρόνου με το ''Κοπή τι πίτα 2013''