Συνάντηση 23 Απριλίου 2017 (Θεσσαλονίκη)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Kambia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Kambia

Co-Admin
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.435
Άντε σιγά σιγά να μαζευτούμε και μεις να πιούμε ένα καφεδάκι, να πούμε και πως περάσαμε το Πάσχα :D

Ραντεβού την Κυριακή 23 του μήνα στις 18:30 στο κλασικό σημείο Τσιμισκή με Αριστοτέλους.

Να βλέπω χεράκια.

1. Kambia
  2. D@redevil
  3. and1 (θα ερθει, αν υπαρχει παγωτο!)
  4. ARETARA (εκτος απροοπτου)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παγωτό θα φάμε ; :P Αν ναι είμαι μέσα :D

and1 είπε:
Τωρα και να θες να κανεις πισω, ειναι αργα, μπηκες στην λιστα με συνοπτικες. :P

and1 είπε:
Θα φας τσουρέκι. Θες και παγωτό;

Άντε καλά... Κάτι θα κάνουμε (μετά την καζούρα της Κυριακής που σου κάναμε με την D@redevil ::) ) αν δεν πονάνε τα λαιμά σου :biglaugh:

Μάλλον θα έρθω αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο.

Ετοιμος κι εσυ! :thumb:

Next.... :D

Έλα να βλέπω χεράκια :)

1@mariadegrecia[/USER] αν χάσεις το αεροπλάνο έλα να μας βρεις :flower:

Δεν βλεπω "κινηση" και ανησυχω.... :precry:

Να τους εκατσε βαρυ το τσουρεκι και το σουφλε σοκολατας Η' να τους επιασαν τα λαιμα απο το πολυ παγωτο αραγε? :biglaugh:

Χαλαραααααααα :D

Μαζευτήκαμε 6 άτομα.

Spybil, And1 (δεν έφαγε ούτε τσουρέκι ούτε παγωτό :P ), Aretara, Panosss, D@reDevil, Εγώ (Kambia)

Ήπιαμε το καφεδάκι μας και επειδή μετά άρχισε να βγάζει κρύο είπαμε να μπούμε στο απέναντι escape room :D image_151374.jpg

Γενικά περάσαμε ένα ευχάριστο κυριακάτικο απόγευμα :)

Yγ. Εννοείται αποδράσαμε και μάλιστα εύκολα ;)

Μπραβο ρε καρντασακια, ωραια πραγματα, ξερετε να περνατε καλα χωρις πολλες φαμφαρες!!! :thumb:

Χαιρομαι!!! :flower:

Αντε....και στην επομενη τωρα!!! :D

O And1 έφαγε σήμερα το μεσημέρι παγώτο μηχανής αλλά ήταν έτσι κ έτσι :P Πέρασα πολύ ωραία το απόγευμα της Κυριακής. Ήπιαμε το καφεδάκι μας, φάγαμε τα μπισκοτάκια μας, πήρα τα δωράκια μου από την Ναταλή κ κάναμε κ ένα πέρασμα από το Mindtrap. Φυσικά η αγαπημένη μας admin ξέχασε να πει ότι βγήκαμε από το δωμάτιο χάρη στην εκπληκτική στρατηγική μου :P :P:P Σταυρή στην επόμενη μαζί μας ;)

Δεν ξέρω τι λένε οι συνέγκλειστοί μου, αλλά αν δεν ήταν τα κορίτσια, ακόμα μέσα θα είμασταν!!!

Και εις άλλα με υγεία με περισσότερα Aperol spritz :D :D

Μπράβο βρε παιδια!!! :thumb:

Φοβερή και η ιδέα σας να πάτε μετά σε escape room!!! Τι θέμα είχε το δωμάτιο που πήγατε και τι βαθμό δυσκολίας;

Jumanji με βαθμό δυσκολίας 5/6

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα