D@redevil
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 604
Προστέθηκες!Nabooru είπε:Καλημέρα!Θα έρθω κι εγώ το Σάββατο!
Προστέθηκες!Nabooru είπε:Καλημέρα!Θα έρθω κι εγώ το Σάββατο!
Εύγε! Προστεθήκατε!imperium είπε:σχολαω στις 5 οποτε θα προλαβω να ερθω κι εγω!!
Αφορμή έψαχνες για να βάλεις το αγαπημένο σου emoticon .... μια χαρά λοιπόν !!!!D@redevil είπε:Τι λέτε τώρα!
Τι να κάνω ρε συ! Είμαι στην "ανάπτυξη"!pooky(1) είπε:(Πάλι για φαι μιλάς εσύ; )
Μερσί για το κοπλιμάν, μεσιέ! :flower:Wally είπε:Τρωει τρωει αλλα πετσι και κοκκαλο μενει (να μας πει το κολπο)
Μπράβο ρε Φώτη! Προστέθηκες προτού αλλάξεις γνώμη!Fotis_kfor είπε:Παιδιά, θα είμαι και εγώ παρών αύριο
Μην κάνεις όρεξη για tux, το δικό μου "επίσημο" επίπεδο ένδυσης φτάνει μέχρι κανά πουκάμισο και να αποχωριστώ το αγαπημένο μου 501 προσωρινά.D@redevil είπε:Το τι θλίβομαι που δε θα σε δω με tux, δε μπορείς να φανταστείς!
Ναι, είναι must σε κάθε ρετρομανιακή επίσημη εκδήλωση. Γι'αυτό και ζήτησα συγγνώμη που δεν θα έρθω με αυτό!D@redevil είπε:(και δεν κατάλαβα, τι έχουν τα pacman μπλουζάκια?! Ό,τι πρέπει είναι για επίσημες εκδηλώσεις! )
Δηλωθήκατε, αγαπητέ (μετά του φίλου! )George Stathis είπε:Γειά σας παιδά έρχομαι κι εγώ σήμερα (πιθανότατα μαζί και με ένα στενό μου φίλο, παλιό... παιχταρά Σπέκτρουμ -χεχε)
krios είπε:Αποσύρω τη συμμετοχή λόγω έκτακτου γεγονότος. Καλά να περάσετε παίδες.