Την Κυριακή στις 12/10 4:00 το απόγευμα, πρώτα ο Θεός.Diogr είπε:Τελικά εγώ δεν κατάλαβα, πότε θα γίνει η προβολή και ποια ώρα διότι παραπάνω λέγατε να την μετακινούσατε και για Κυριακή και για άλλες ώρες. Θα γίνει αργότερα διευκρίνηση για μέρα και ώρα;
θα έλεγα το εξής :θανος είπε:παιδια θα εχουμε στα χερια μας και το κομπιουτερ του θανατου με τον ηχο ενταξει αν σας ενδιαφερει
Πολύ γουστάρω!!! Εγώ είμαι σύμφωνος στο να παιχτεί "Κομπιούτερ του Θανάτου" στην επόμενη...(και έτσι να μετατεθεί ή λίστα του jackie για την μέθεπόμενη προβολή)θανος είπε:ωραια αν το κλεισαμε τοτε αναλαμβανω να το φερω εγω σε dvd ειναι ηδη ετοιμο βασικα μηπως να ειδοποιησουμε και τον κυριο φλωρεντη αν θα θελε να μας κανει την τιμη να ρθει??
Κωνσταντίνε είσε μεγάλος αγόρι μου!!!! Οποσδήποτε θα πρέπει να έχει και Pics μαζί του για να υπογράψει αυτόγραφα (εάν τελικά τον ψήσεις).exetlaios είπε:Λοιπόν μάγκες, 3-4 μέρες πριν την προβολή (και μόνο αν είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα γίνει και ότι θα παιχτεί το ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ) να με πάρει κάποιος στο κινητό να μου το θυμίσει (τα γνωστά αλάνια, το έχετε όλοι το κινητό μου).Εγώ θα αναλάβω τότε, να προσκαλέσω τον Άκη Φλωρεντή, με τη δέουσα επισημότητα.
Δίνω αρκετές πιθανότητες να έρθει, μιας και όποτε μιλάμε, με ρωτάει με πολύ θέρμη "αν είναι καλά όλα τα παιδιά στο φόρουμ".