Stratulator
ΠαρταΟλας
- Αντιδράσεις
- 1.700
Μην αλλαξετε το προγραμμα μονο για 'μενα.
Να παριμενουμε τι θα πουν και τα αλλα παιδια...
Να παριμενουμε τι θα πουν και τα αλλα παιδια...
εμένα δεν με πειράζει το σκυλάκι ,δεν ξέρω τι θα πεί ομως το κατάστημα. Αλλά και άν το εγκρινει ο jackie.Diogr είπε:επίσης ξέρετε αν εκεί επιτρέπονται σκυλιά ή όχι; Διότι αν περάσω θα έχω μάλλον μαζί μου μία χνουδόμπαλα μαζί μου για βόλτα ή λέτε καλύτερα για να μην σας χαλάσω την προβολή να το αφήσω και να έρθω σε κάποια άλλη συνάντηση;
Και εμένα οι ερωτήσεις μου για αυτό έγιναν για 1ον) Αν το κατάστημα επιτρέπει & 2ον) Αν το εγκρίνει ο Jackie. Άρα αν μάθετε πείτε μου και εμένα.video80 είπε:εμένα δεν με πειράζει το σκυλάκι ,δεν ξέρω τι θα πεί ομως το κατάστημα. Αλλά και άν το εγκρινει ο jackie.
Diogr είπε:
???? Παιδια μη το συζητάτε καν, ο,τι θελετε θα κανετε και δε χρειάζεστε την έγκριση τη δική μου.. Μεσα σε μια παρέα/ομάδα δεν υπάρχει "εγω" αλλα "εμείς", το θεμα ειναι το κατάστημα αν θα επιτρέψει το σκυλί, θα τους πάρω τηλέφωνο να ρωτησω οταν κλείσουμε και τη τελικη ωρα για τη προβολή.. Εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα! Ελατε εσεις και φερτε ο,τι σας αρεσει! Τωρα οσο αφορά τα 2 μερη της ταινιας "Ραμπο κοντός και τάπα", αν δε βρεθεί το ενα απο τα 2 σε dvd τοτε αναγκαστικά θα παρακολουθήσουμε μονο το πρώτο μερος της ταινιας και στο τελος μπορουμε να το συνδιάσουμε με λιγο gaming στο NES.. Περα απ'ολα αυτα υπήρξαν έντονες φήμες οτι καποιοι πιο τολμηροί θα αντέξουν να δουν στο καπάκι τη ταινια "Ο κουμπάρος ο ξεφτίλας" με Ηλία Κωνσταντίνου, Μάκη Δεμίρη και Γιάννη Γκιωνάκη.. Θα πέσει άγριο γέλιο..Diogr είπε:Και εμένα οι ερωτήσεις μου για αυτό έγιναν για 1ον) Αν το κατάστημα επιτρέπει & 2ον) Αν το εγκρίνει ο Jackie. Άρα αν μάθετε πείτε μου και εμένα. Θενξ!
Πηρα τηλέφωνο το κατάστημα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πρόβλημα για το θεμα με το σκυλί οποτε ειναι ολα κομπλέ.. Εκλεισα και την αίθουσα κιολας, οποτε οπως ανεφερα και πιο πανω αυριο οσοι ερθετε θα σας περιμένουμε στις 4 στην εισοδο του σταθμού "Θησείο" (στο σημειο που δειχνει η παραπανω φωτογραφία)Diogr είπε:ΟΚ, μάθε το συντομότερο δυνατό Jackie αν επιτρέπετε το σκυλί για να ξέρω αν είναι να περάσω ή όχι και πείτε μας και την ακριβή ώρα και μέρος (οδός) μην μπλέξουμε τα μπούτια μας.
Θενξ!
Δυστιχώς εμένα δε με εξυπυρετεί και τόσο αυτό το σχέδιο ,καθώς θα έρχομαι απο μακριά ,αλλά & για άλλους λόγους...exetlaios είπε:Να "μετακομίσουν" οι προβολές, για Παρασκευή βράδυ.