Συναντήσεις για Βιντεοπροβολές

Μην αλλαξετε το προγραμμα μονο για 'μενα.

Να παριμενουμε τι θα πουν και τα αλλα παιδια...
 
Δεχόσαστε και καθυστερημένους έστω και στα μισά της ταινίας; Ελπίζω να καταφέρω αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα κατέβω Αθήνα ή όχι αυτό το Σάββατο, επίσης ξέρετε αν εκεί επιτρέπονται σκυλιά ή όχι; Διότι αν περάσω θα έχω μάλλον μαζί μου μία χνουδόμπαλα μαζί μου για βόλτα ή λέτε καλύτερα για να μην σας χαλάσω την προβολή να το αφήσω και να έρθω σε κάποια άλλη συνάντηση;
 
Diogr είπε:
επίσης ξέρετε αν εκεί επιτρέπονται σκυλιά ή όχι; Διότι αν περάσω θα έχω μάλλον μαζί μου μία χνουδόμπαλα μαζί μου για βόλτα ή λέτε καλύτερα για να μην σας χαλάσω την προβολή να το αφήσω και να έρθω σε κάποια άλλη συνάντηση;
εμένα δεν με πειράζει το σκυλάκι ,δεν ξέρω τι θα πεί ομως το κατάστημα. Αλλά και άν το εγκρινει ο jackie.

Μπορείς να έρθεις οτι ώρα θέλεις. Δεν έχουμε απουσιολόγια :)

Oμως Jackie θα πρέπει να οργανωθούμε καθώς αιωρείται (και δικαίως) μια αμφισβήτηση για το θέμα βιντεοπροβολές!

panosbocajounior & θάνος για πρωσοπικούς τους λόγους δεν είναι σίγουρο οτι θα ρθουν τα παιδιά! :(

Ο exetlaios και αυτός δεν τον βλέπω ενεργό στα πόστ.

Οπότε μου γενιούνται 2 αμφιβολίες . 1) Το ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ : Ποιός θα είναι αυτός που θα φέρει την ταινία (που είναι και 2 μέρη) οπως και το μηχάνημα προβολής??

2) Μπορεί τελικά να μαστε 3 και ο κούκος (ενοό εγώ εσύ άντε και ο wally) οπότε αυτό δεν θα λέγετε βιντεοπροβολή ,αλλά prive προβολή & δεν θα χει γούστο.

Συμφωνώ πάντος στο οτι δεν οργανώθηκε καλά το θέμα. Η γνώμη μου είναι οτι θα πρεπε (οπως γίνεται και στις συναντήσεις) να κρατηθεί λίστα με τους ενδιαφερόμενους, τουλάχιστον 1 βδομάδα πρίν.

Jackie δώσε απαντήσεις...
 
video80 είπε:
εμένα δεν με πειράζει το σκυλάκι ,δεν ξέρω τι θα πεί ομως το κατάστημα. Αλλά και άν το εγκρινει ο jackie.
Και εμένα οι ερωτήσεις μου για αυτό έγιναν για 1ον) Αν το κατάστημα επιτρέπει & 2ον) Αν το εγκρίνει ο Jackie. Άρα αν μάθετε πείτε μου και εμένα.

Θενξ!
 
Nintendo θα παιξουμε?
 
Εγω παιδια δεν θα μπορεσω να ερθω λογω οικονομικων.Καλα να περασετε ευχομαι οσοι θα δωσετε το παρων
 
Diogr είπε:
Αρχικό μήνυμα απο video80 εμένα δεν με πειράζει το σκυλάκι ,δεν ξέρω τι θα πεί ομως το κατάστημα. Αλλά και άν το εγκρινει ο jackie.

Diogr είπε:
Και εμένα οι ερωτήσεις μου για αυτό έγιναν για 1ον) Αν το κατάστημα επιτρέπει & 2ον) Αν το εγκρίνει ο Jackie. Άρα αν μάθετε πείτε μου και εμένα. Θενξ!
???? Παιδια μη το συζητάτε καν, ο,τι θελετε θα κανετε και δε χρειάζεστε την έγκριση τη δική μου.. Μεσα σε μια παρέα/ομάδα δεν υπάρχει "εγω" αλλα "εμείς", το θεμα ειναι το κατάστημα αν θα επιτρέψει το σκυλί, θα τους πάρω τηλέφωνο να ρωτησω οταν κλείσουμε και τη τελικη ωρα για τη προβολή.. Εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα! Ελατε εσεις και φερτε ο,τι σας αρεσει! Τωρα οσο αφορά τα 2 μερη της ταινιας "Ραμπο κοντός και τάπα", αν δε βρεθεί το ενα απο τα 2 σε dvd τοτε αναγκαστικά θα παρακολουθήσουμε μονο το πρώτο μερος της ταινιας και στο τελος μπορουμε να το συνδιάσουμε με λιγο gaming στο NES.. Περα απ'ολα αυτα υπήρξαν έντονες φήμες οτι καποιοι πιο τολμηροί θα αντέξουν να δουν στο καπάκι τη ταινια "Ο κουμπάρος ο ξεφτίλας" με Ηλία Κωνσταντίνου, Μάκη Δεμίρη και Γιάννη Γκιωνάκη.. Θα πέσει άγριο γέλιο..
 
ΟΚ, μάθε το συντομότερο δυνατό Jackie αν επιτρέπετε το σκυλί για να ξέρω αν είναι να περάσω ή όχι και πείτε μας και την ακριβή ώρα και μέρος (οδός) μην μπλέξουμε τα μπούτια μας.

Θενξ!
 
H ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως...

Εγώ στις 4 θα είμαι εκεί.(εκτός συγκλονιστικού απροοπτου)
 
Σας ζηλεύω... :)
 
Οπότε το κλείνουμε για 4 το μεσημέρι εξω απο τη στάση του σταθμού "Θησείο" (εκει ακριβως που δειχνει και η παρακάτω φωτογραφία)

41.jpg


Diogr είπε:
ΟΚ, μάθε το συντομότερο δυνατό Jackie αν επιτρέπετε το σκυλί για να ξέρω αν είναι να περάσω ή όχι και πείτε μας και την ακριβή ώρα και μέρος (οδός) μην μπλέξουμε τα μπούτια μας.
Θενξ!
Πηρα τηλέφωνο το κατάστημα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πρόβλημα για το θεμα με το σκυλί οποτε ειναι ολα κομπλέ.. Εκλεισα και την αίθουσα κιολας, οποτε οπως ανεφερα και πιο πανω αυριο οσοι ερθετε θα σας περιμένουμε στις 4 στην εισοδο του σταθμού "Θησείο" (στο σημειο που δειχνει η παραπανω φωτογραφία)

image.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Jackie είσε μεγάλος αγόρι μου!!!!

Θα τα πούμε απο κοντά αύριο.
 
Μαγκες ειμαι ακομα δουλεια. Ελπιζω να προλαβω κατα τη διαρκεια της προβολης
 
P9130114.jpg

Η συνάντηση έγινε αλλά (δυστυχώς) οι απουσίες περισσότερες απο τις παρουσίες! Απο αριστερά πρός τα δεξιά : jackiedragon ,video80 ,vetus.

Εμείς & εμείς είμασταν και χώρις την ταινία. Μάλλον έγινε κακή ή λάθος συνενόηση καθώς εγώ περίμενα απο τον jackie την ταινία και ο jackie απο το wally (αλλά και γώ μετά..)

Νομίζω πάντος οτι σε 1 πόστ αναφέρει καπου οτι ο jackie έχει την ταινία, , ,

Anyway ακόμα και έτσι περάσαμε καλά, χάρηκα που γνώρησα τον φίλο "vetus" ,άν και ματαιώθηκε τελικά αυτή ή βιντεοπροβολή ,συζητήσαμε για διάφορα άλλα ενδιαφέροντα θέματα μετά!

Απο την μεριά μου θα κάνω τα πάντα να ογρανωθεί όσο το δυνατόν καλλύτερα ή επόμενη βιντεοπροβολή ανεξαρτήτων ατόμων που θα μας ακολουθήσουν...
 
Ωραία ηταν σήμερα, το νεο που μας ενθουσίασε ολους ηταν η είδηση πως το αφεντικό του καταστήματος που βλέπουμε τις βιντεοπροβολές μας ανακοίνωσε πως ειδικά για μας εχει ετοιμάσει μια ειδική αίθουσα στο πάνω όροφο του μαγαζιού οπου απο χειμώνα μας περιμένει για πολυ σπέσιαλ βιντεοπρεμιέρες! Και τα καλα νεα δε σταματουν εδω, η συγκεκριμενη αιθουσα μετα απο δικη μου παραίνεση θα διακοσμηθεί κατάλληλα ωστε να πνέει ατμόσφαιρα 80's μεγαλείου (Απο κάδρα με αφίσες ρετρο ταινιών μεχρι και νέον φώτα..) Μια new age ξεκινά στις συναντησεις των ρετρομανιακών.. Εχει να γινει χαμος!
 
Παίδες, έχω μια πρόταση :

Να "μετακομίσουν" οι προβολές, για Παρασκευή βράδυ.

Εγώ ψήνομαι τρελά να για προβολές, αλλά όσοι έχουμε παιδιά, είναι πολύ δύσκολο να την κάνουμε Σ/Κ, και ειδικά "νωρίς" (μεσημέρι, απόγευμα).

Το Σ/Κ είναι η μόνη ευκαιρία να δούμε τα πιτσιρίκια και να ξεπετάξουμε οτιδήποτε άλλες υποχρεώσεις.

Ενώ Παρασκευή βράδυ (π.χ. μετά τις 9) είναι σούπερ χαλαρά, και ιδίως τον χειμώνα.

Άσε, που όσο και να τραβήξει σε διάρκεια, η προβολή, δεν πειράζει.

Ενώ π.χ. Σ/Κ αν δούμε 2 ταινίες, η όλη φάση (2 ταινίες, + πήγαινε/έλα + ενδιάμεσος χρόνος, συνάντηση, αναμονή κλπ) θα ξεπεράσει το πεντάωρο και θα μας "φάει" όλη την ημέρα.
 
exetlaios είπε:
Να "μετακομίσουν" οι προβολές, για Παρασκευή βράδυ.
Δυστιχώς εμένα δε με εξυπυρετεί και τόσο αυτό το σχέδιο ,καθώς θα έρχομαι απο μακριά ,αλλά & για άλλους λόγους...

Ομως εάν βολεύει τους περισσότερους (σκληροπυρινηκούς) των βιντεοπροβολών ,δεν θα πώ όχι.

Ο καθένας απο την μεριά του μπορεί να εκφέρει γνώμη θετική ή αρνιτική για αυτήν την αλλαγή που έθεσες.

Αναμένουμε τα πόστ...

Στο μεταξύ άς οργανωθούμε σιγά σιγά ,όσον αφορά για τις ιδέες περί πιάς ταινίας θα παιχτεί στην επόμενη.

Jackie οι προτάσεις ξεκινάν απο σένα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για το συγκεκριμενο κατάστημα δεν ειναι εφικτό να γινει καποια μάζωξη απο τις 9 και μετα επειδη κλεινει πιο νωρίς.. Στο μεταξύ εχουν ξεκινήσει οι ιδέες και οι post production ετοιμασίες για τη νέα ταινία φόρο τιμής στις ελληνικές βιντεοπαραγωγές των 80's, υπάρχουν αρκετά σενάρια έτοιμα και σας αναφέρω μερικούς τίτλους εξ αυτών:

"Mπορώ και με το Atari μου"

 


"Ο Τσάκ Νόρις απ'τα Γιάννενα"


 


"Ο μπάτσος του Χαϊδάρι hills"


 


"Πάρτυ χαβαλέ"


 


"Τσαμπίκο εσυ σουπερστάρ"


 


"Το ιπτάμενο SNES"


 


"Tσαμπίκος την ημέρα το βράδυ Χαρδαβέλλα"


 


"Ρετρομάνιακ είμαι ο,τι θέλω κάνω"


 


"Μερικοί το προτιμούν ρετρό"


 


"Ο Καμπουρομανώλενος"


 


"Ο γιός του παρταόλα 2"


 


"Τρελοί κι αλλοπαρμένοι κάγκουρες"


 


"Τσαμπίκος εναντίον Κουβά"


"Οι ιππότες των arcade"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εγω ειμαι μεσα για την δημιουργια και ταινιων και μπορω να φερω καμερα (και 2 αν χρειαστει) το θεμα ειναι οτι οι προβολες πρεπει να ανακοινωνονται καποιες μερες πριν σιγουρα για να εχουμε το σιγουρο οτι μπορουμε να ρθουμε οπως να υπαρχει σιγουρα και η ταινια π.χ. εγω που εχω παρα πολλες αν μου πειτε σιγουρα ποια θα ειναι αναλαμβανω να την φερω σε dvd ετοιμη επισης κανονιζω σιγουρα και με αρκετα ατομα που το γουσταρουν τρελλα να μαζευτουμε αρκετοι και να το κανουμε θεσμο αφου το cult festival μας αφησε χρονους ας κανουμε κατι δικο μας
 
Συγνώμη παιδιά μέχρι και το Σάββατο δεν είχα ίντερνετ να μπω να δω αν θα γίνει η προβολή, τι ώρα και που και έτσι σας έχασα. Λυπάμαι.
 
Πίσω
Μπλουζα